Snel en correct

Bestelling is eenvoudig, betaling is snel geregeld. goede communicatie en veel informatie over pakket verzending. Topper als online winkel.

Snelle levering, goede prijs

Het boek was de dag na bestelling binnen

Snelle verzending, mooi product

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

snelle en correcte levering

Pakketje heel snel ontvangen in goede staat

Uitstekende service!

Ik vond het erg leuk om te zien dat jullie het boek echt hadden ingepakt als een cadeautje en dan ook nog een boekenlegger erbij hadden gedaan. Super leuk! Klein verbeterpuntje: het was mij niet helemaal helder via de bevestigingsmail of het via PostNL of DHL verstuurd zou worden. Dat was even puzzelen. Maar verder echt gewoon super! Ik ga jullie onthouden als alternatief voor de grote blauwe winkel.

Snel en makkelijk

Alles prima.

5 sterren in 5 woorden

Niets op aan te merken!

Super goed en snel

boeken zagen er heel goed uit

Goede en snelle levering

Goede prijs, snelle verzending

Leuke aanbieding voor het boek. Boek netjes en snel verzonden.

Snel en keurig afgeleverd

Snelle en acurate levering mooie boeken in prima staat

Snelle en acurate levering mooie boeken in prima staat

teleurgesteld

Mijn boek was denk ik een inkijk of 2e hands exemplaar. Een ezelsoor aan het kaft en de rug van het boek was zuiver met diepe groeven zoals je krijgt als je het te ver hebt opengeslagen.

Een mooi prijsje voor een goed boek!

Het boek is vlot geleverd. Het zag er prima uit en de prijs was beduidend goedkoper dan andere boekenwinkels.

Bestellen ging makkelijk

Bestellen ging makkelijk, prijs voor het boek was heel goed en de verzending op tijd

Ga er me volgende boek weer bestellen..

Makkelijke site om boeken op te zoeken, veel keuze en als je vragen hebt zijn ze gelijk bereikbaar en krijg je goede hulp.. dus een echt aanrader om daar te bestellen..

Geweldige boeken supersnel in huis!

Het aanbod van Boeklin is divers en er zitten altijd leuke titels voor mij tussen. Ook zijn de boeken niet meer geschikt voor de verkoop in boekhandels zien ze er in mijn ogen nog altijd goed uit en het is fijn om ze voor een iets lager prijsje over te kunnen nemen en alsnog een goed wel belezen thuis te bieden. Ik raadt deze verkoopsite van harte aan!

Perfecte service

Snelle verzending,

Bestelling binnen 1 dag correct geleverd!

Gebruikersvriendelijke website, bestelling snel kunnen plaatsen. Levering correct en binnen 1 dag!

Snelle levering, goed materiaal

Goed verpakt, goeie prijs, snelle levering

In 1 woord super!

Erg scherpe prijs, geen verzendkosten, en geweldig netjes verpakt! (Kan bol.com) nog wat van leren!

Supersnel

Het boek dat ik graag wilde aanschaffen was voordeliger bij boeklin dan bij andere online boekverkopers. De dag erna al direct en keurig verpakt in huis. Aanrader!

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum