Snelle levering en boek is zoals omschreven

Goed verpakt en snelle levering

Ik ben heel tevreden.

Prima de luxe

Prima de luxe

Super snelle en correcte levering

Handige website en zeer correcte prijzen. Mijn boeken werden zeer snel en verzorgd geleverd

prima service, site is wel wat matig

de site loopt nog niet heel lekker in de zoekfunctie en betalingsproces. Hierin is nog wat te behalen. Service is wel goed.

Snel bezorgd en goed ingepakt

Het boek was goed ingepakt in gerecycled papier, hartstikke goed. En zo komt het boek ook in goede staat aan.

Correcte en snelle service.

Tevreden!

Prima website. Snelle levering. Goede prijs.

Goede kwaliteit boeken, snelle levering & goedkoop. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

Uitstekende afhandeling van onze transactie.

Ik heb als boekenli efhebber en verzamelaar alleen maar goede erva ringen met boeklin. Ga zo door. Willem T.

mooi nieuw boek, snel geleverd, prima prijs!

mooi nieuw boek, snel geleverd, prima prijs!

Op mijn e-mail van 8 februari heb ik nog geen reactie gehad.

Boeken besteld en snel daaropvolgend kwam de bestelling binnen. Op vragen per e-mail wordt niet snel gereageerd.

Liep allemaal uitstekend

Ik woon in Duitsland en heb toch zonder problemen een boek kunnen kopen. Het transport duurde wat lang, maar dat is vanwege corona nu eenmaal zo, dat ken ik van alle andere pakjes ook. Het kwam allemaal goed aan.

Goed!

Snelle en correcte levering

Boek werd snel en netjes geleverd, ik zou Boeklin zeker aanbevelen

Prima verpakt.

De bestelling ging super snel en correct !

De volgende dag lag het boekje in de brievenbus De verpakking was zeer goed ! Het boekje zag er erg mooi uit ! Mijn man is er blij mee ! Goedenavond , Mvg Enriqueta Bergmann

prima, tot het moment dat ik gespamd werd door jullie

leuk dat ik een boekje bestel. maar waarom krijg ik direct mails met gezeur en reviews? zit iemand daarop te wachten?? dus nee, ik doe geen zaken meer met jullie.

Ondanks de drukte kwam mijn boek op tijd van afspraak. Nu genieten van het lezen.

Heel tevreden

Ik het begin toen in ging bestellen vond ik het nog al spannend, een boek dat licht beschadigd is ik vond het eigenlijk maar niks. Maar 2 dagen later kwam mijn bestelling met DHl aan alles zat netjes en correct ingepakt. Ik ben zeer tevreden over jullie producten en het is het zeker waard om er meer boeken te bestellen. Ik raad het iedereen aan om een boek net iets goedkoper om te verkrijgen.

Hartstikke goed!

Hartstikke goed!

Snelle levering makkelijk te bestellen

De levering was zeer snel en netjes ingepakt. De website is simpel in gebruik.

Snelle goede service. Heel blij met het boek!

Zeer goed!

De boeken zagen er super goed uit, waren goed verpakt en werden vlot geleverd.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum