Goede service, snelle levering!

Prijs/kwaliteit uitstekend! Snelle reactie op mail, komen gemaakte afspraken na. Netjes verpakt, zonder dat het boek kan beschadigen. Kortom, ik ben een heel tevreden klant!

Snel geleverd , goed verpakt , voordelig !

Verrast door de lage prijs voor een mooi uitgegeven boek met boeiende kinderverhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Judith.

Makkelijke site, snelle verzending. Kortom, top service.

Slecht

Er wordt mij gevraagd een recensie achter te laten terwijl mijn bestelling nog niet geleverd is.. We zijn inmiddels ander halve week verder en nog steeds niets in huis.

Boeken in goede staat ontvangen zien er top uit

Snel bezorgd en voordelig!

Zeer positieve ervaring. Het enige negatieve is dat het boek een paar kleine scheurtjes heeft in de bladzijden. Maar ik weet niet of dat door het transport komt.

Slecht en halfbakken

Boeken waren vies en hadden gebogen randjes, track&trace werkte niet

door de drukte bij Post.Nl. kwam de bestelling later.

Er werd wel alles aan gedaan om mij op de hoogte te houden.

Goed en snel

Goede communicatie en ondanks de rare tijd waarin we momenteel leven toch een snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering. Ben zeer tevreden

keurige boeken, gunstige prijs

keurige boeken, gunstige prijs

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel en niet duur!

Geweldig!

Snelle levering en goed verpakt! Een aanrader!

Goeie prijs

Snel kunnen handelen en snelle levering.

Netjes en snel gereageerd en goed ontvangen.

Het duurde lang voordat het boek er was, maar dat lag aan de bezorger. Ze waren het boek kwijtgeraakt. Boeklin reageerde snel op mijn bericht en heeft alles uitgezocht. Boek goed ontvangen.

Boeken zoals omschreven en snel ontvangen.

Zie vorige antwoord.

De boeken kwamen echt wel in goeie staat aan. 1 boek had een klein scheurtje in het dustjacket achteraan. Voor de rest waren de boeken perfect!

Lange lijst bestellingen, grote doos, snel geleverd

Ik heb dit jaar ontzettend veel gelezen. In het voorjaar groot aantal boeken gekocht, die ik allemaal gelezen heb. Nu opnieuw de site bezocht en 16 boektitels besteld. Ik kreeg de boeken voor kerstmis binnen, maar heb zojuist de doos pas open gemaakt. In plaats van herlezen of titels uit mijn eigen boekenkast, waar ik nog steeds niet aan ben begonnen, ga ik vanmiddag met 1 van de nieuwe boeken in "gesprek".

Snel besteld en prima levering

Snel besteld en prima levering

Mijn bestelling is prima uitgevoerd

Leuk kinderboekje besteld, was uitstekend verpakt, snel uitgevoerd

Perfect!

Zonder enige moeite besteld en geleverd!

Goede levering

Goede snelle levering

Mooie boeken en snel bezorgd

Mooie boeken, goed verpakt, prima prijs en snel bezorgd

optimale service

informatie postpakket was prima. Het boek was uiterst zorgvuldig en beschermend ingepakt, top .

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum