Snel en voor een goede prijs. Topper!

Goede service, goed assortiment, snel geleverd. Erg tevreden mee.

Nieuw leesplezier besteld

Om mijn boekenkast te vullen kom ik zeker nog een keer terug.

Blij met de boeken!

Veel keuze, goede prijzen en prima service.

Boek in prima staat. Snelle bezorging

Goede service. Bezorging binnen een dag.

uitstekend

op tijd en wat ik belangrijk vind goed verpakt. 2 boeken besteld allebei apart verpakt. Top!

Aangenaam verrast

Voor mijn dochter was ik op zoek naar een tweedehands exemplaar van de 'In de ban van de Ring-trilogie'. Uiteindelijk kwam ik bij Boeklin terecht. Omdat ik Boeklin niet kende EN omdat ik bang was dat het boek niet voor kerst binnen zou komen, was ik er niet helemaal gerust op. Maar ruim op tijd ontving ik een niet van nieuw te onderscheiden boek, keurig verpakt, inclusief mooie boekenlegger. Ik ben zeer tevreden!

Snelle bezorging, doelmatig verpakt, puntgave boeken.

De prijs van de boeken was niet heel laag voor tweedehands. Maar ze bleken nieuw! Ik ben er blij mee.

Zeer tevreden!

Makkelijk besteld en snel en netjes geleverd, heel tevreden mee!

Zoals gewoonlijk zeer snelle en correcte levering.

Zeer tevreden.

Ondanks drukke periode snel en netjes bezorgd!

Ondanks de drukke periode rondom kerst werd mijn boek snel en netjes verzonden.

Snel en goed geleverd

Het boek is snel geleverd

Alles tip top in orde

Snelle levering goed verpakt en goede communicatie.

Super tevreden

Hartstikke goed!

Supersnelle levering ondanks de feestdagen! Hartelijk dank!

Persoonlijk, vlot en topservice

Snel geholpen en verzonden. In een woord top!

Ik had de 3 wijzen van Harrie Potter besteld, alleen was het in pocketformaat en niet in boekformaat wat ik jammer vond.

Voor het eerst hier boeken besteld, 2 stuks die ik al een tijdje op mijn lijstje had staan. Het scheelt gewoon veel geld om hier boeken te bestellen, de boeken zijn echt wel in goede staat. Ze waren snel binnen, ondanks de Corona periode en de kerstdrukte. De boeken waren heel netjes verpakt in papier en passend kartonnen doos erom heen. Ja gewoon goed, zou er zeker nog eens bestellen.

prima!!!

Geen contact gehad, maar gewoon online besteld. daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Netjes en snel geleverd. Alles duidelijk. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen.

Oké

Goede prijs voor een topbork

Snel geleverd en scherpe prijs.

Snelle levering en scherpe prijs. 40% goedkoper dan bij Bol.Com.

tevreden

een snelle levering ondanks de corona

goedkoper dan andere aanbieders en goede levering

de laagste prijs. het boek was keurig verpakt en ik werd steeds netjes op de hoogte gebracht wanneer het pakje geleverd zou worden

Verbazingwekkend. In deze tijden in 1 dag afgeleverd.

Verbazingwekkend. In deze tijden in 1 dag afgeleverd.

De service was even snel als Speedy Gonzales

Geweldig!