Helemaal top, geen problemen

Binnen twee dagen het boek in huis

Een van de beste websites waarmee ik makkelijk en snel een goed boek kan vinden!

Wat een snelle levering. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een boek bij jullie besteld heb. En zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer slecht!!

Het bestelde boek, ORD 18629 dd. 11/12/2020 tot heden niet ontvangen! Post.NL meldt mij op 16/12/2020 dat het 14.06 uur in de brievenbus afgeleverd is. Klets, ik zat er op te wachten. Het is niet ontvangen, tot op heden niet!! Ik ben van mening veranderd! Boeklin valt niets te verwijten en heeft het keurig naar mij toe afgehandeld. Vermoedelijk is de Kerstchaos bij PostNL de oorzaak. Vier sterren voor Boeklin.

U heeft prima volgens afspraak geleverd.

Het bestelde boek kwam ondanks de grote drukt keurig op tijd binnen. Verder succes met de drukke dagen. IK heb bij de vraag "aanbevelen" nee ingevuld. Ik beveel nooit een bedrijf aan, omdat te voorkomen dat bekenden een minder goede ervaring kunnen hebben en dat ten koste van de relatie kan gaan.

Voordelige prijs en prima service!

Goede prijs voor het boek, goedkoper dan elders. En een prima, snelle service.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Snelle levering en erg mooi verpakt

Super snelle levering

In deze drukke tijd ‘ petje af’ voor de super snelle levering

Snelle en goede service

Snel geleverd, mooie boeken, goed ingepakt en dat alles voor schappelijke prijs! Prima!!!

Eerste keer besteld, voor herhaling vatbaar.

Supersnel geleverd en je wordt per mail op de hoogte gehouden wanneer het pakket verzonden is. Top service

Komt volledig afspraken na. Binnen één dag boeken in de brievenbus conform afspraak en voor een aantrekkelijke prijs.

Heb het nog steeds niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen

Betaalbare boeken is echt goede staat!

Overzichtelijke website, boeken zijn in goede staat en snel geleverd! Communicatie ook perfect!

prima, snel geleverd

maar jammer dat het zo onpersoonlijk is; zelfs een simpele vraag over de oplage kan niet beantwoord worden? En waarom staat nergens in al die emails die je krijgt de Titel van het boek? (Heel verwarrend, want ik bestel nogal veel) Dat moet toch niet al te moeilijk aan te passen zijn...

Gewoon goed.

Alles ging gewoon goed en snel.

voor het eerst besteld - dik tevreden

Ik was verrast dat jullie dit boek hadden, en ook andere boeken van deze schrijver. Ondanks de kerstdrukte snelle levering door DHL. Er moest wel zwaar geschut aan te pas komen om het pakje te openen, zo goed was het ingepakt en dichtgeplakt met diverse lagen plakband!

Prima deal, een nauwelijks beschadigd boek voor een zachte prijs

Na wat zoeken op internet op deze site gekomen. Als je een boek wil dat zo goed als nieuw is zonder de hoofdprijs te willen betalen ben je hier op het juiste adres.

Goed de prijzen liggen hoger als bij andere leveranciers , daarentegen is de kwaliteit vee

Goed snel degelijk verpakt komt afspraak na boeken zijn in uitstekende staat.

het was goed

Goed is goed

Goed en goedkoop

Snelle correcte levering en goedkoper dan in andere winkels.

Goede aanbieding

Het boek wat ik wilde hebben,was 10 euro goedkoper dan andere aanbieders. Snelle levering, top !

Snelle levering.

Eerste bestelling daar geplaatst. Gratis verzenden goedkoop. En snel geleverd.

Helaas bleek het boek 2e hands te zijn, dat stond er niet bij in de omschrijving

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Nette en snelle levering

Makkelijk bestellen Goede prijs Snelle levering Top!

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum