Snelle goede verzending, maar raar bestellen

Als je eenmaal besteld heb kom je er achter dat boeken waarvan je denkt dat er maar 1 op voorraad is, er direct na bestelling er weer 1 beschikbaar is. Hierdoor kan je er geen 4 bestellen en gebruik makern van de aanbieding 4 = 3 betalen.

Uitstekend!!

Correcte en snelle levering. Aantrekkelijke prijs. Goed verpakt en in optimale staat. Houden zo!!

Zoals altijd weer helemaal top!!

Betaalbare boeken, ruime keus en snelle levering. TOP!

Uitstekende service

X

Betrouwbaar.

Efficiënt

Niets veel op aan te merken. Prijzen vallen tegen voor 'tweedekeus'-boeken.

Niet veel op aan te merken. Prijzen vallen nog niet mee voor 'tweede keus'-boeken. Goed ingepakt, twee boeken pasten nog in de groene brievenbus, handig. Levering, ondanks de sint-drukte, heel snel.

Prima geregeld

Na bestellingen volgde spoedig bezorging en daarna gaat het alleen maar om. Verder commentaar overbodig.

Niets op aan te merken

Snel, goed verpakt, prima!

Geweldige service!

Geweldige service!

Goed en snel

Goede communicatie, snel afgeleverd aan bezorger, product conform beschrijving

de boeken zien er goed uit

geen opmerkingen verder

Alles volgens plan verlopen

Boeklin houdt de vinger aan de pols. Prima.

Subliem!

Snel en correct geleverd. Vraag via post nl of dhl meteen antwoord. Tip: vermeld dit.

lekker goede prijs/kwaliteitverhouding

Allemaal prima, Voor zo'n korting vind ik een mini-beschadiging niet erg.

Prima kwaliteit

Alle boeken die ik tot nog toe heb besteld zien er heel goed uit. Er zijn geen of nauwelijks zichtbare beschadigingen. De levering ervan is snel, zonder overbodig verpakkingsmateriaal.

Correcte Service

Steeds vlotte bestelling, afhandeling en levering !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

WAUW

Wat een geweldige site. De boeken waren de dag nadat ik besteld had al binnen en ze zagen er super goed uit. Ik kan de lichte schade die ze aangeven niet ontdekken, ze zien er gewoon helemaal perfect uit. Daarnaast kreeg je er boekenleggers bij. Bij een boek kreeg ik zelfs een kaartje met de hoofdpersonen erop. Ik zou deze site aan iedereen aanraden!

Levering heeft lang op zich laten wachten. Boek en verpakking perfect

Er was wat ruis op de relatie in het begin, maar goed ondervangen door Boeklin

Super snelle en nette service

Ik kende Boeklin nog niet maar ik las de Google reviews en besloot een bestelling te plaatsen. Mijn boek was netjes ingepakt binnen 24 uur in huis. Top service!

Super snelle en goede service

Hele fijne en vooral snelle aflevering heel blij mee en zal hier zeker voortaan mijn boeken gaan bestellen

prima!

boeklin levert snel de bestelde producten.

Prima ervaring

Product aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd.

geweldig!

snelle levering boeken in perfecte staat

Prima.

Snel geleverd.

Snelle levering, boeken gloednieuw en onbeschadigd, stukken goedkoper

Per toeval kwam ik uit bij Boeklin. Dankzij de geweldige ervaring van nu zal ik er vaker gaan bestellen wanneer ik boeken wil aanschaffen.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum