Snel en goed

Snel en goed

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel en zorgvuldig

Mooie boeken, snelle service voor een zeer goede prijs

Contact werd snel beantwoord en leidde tot het gewenst resultaat. Zending snel en goed verzorgd.

Top! Snelle levering, boeken in prima staat!

De boeken werden de volgende dag geleverd.

'De geschiedenis van de slavernij' van Dick Harrison was bij Bol.com meer dan €13 duurder en dan bij Boeklin en bij Boeklin ook geen verzendkosten. Verder ook snelle toezending. Dus alle reden om Boeklin aan te bevelen!

Goed product en een goede prijs.

Ik ben geïnteresseerd in geschiedenis. Ik wil mijn kennis altijd uitbreiden. Boeklin geeft mij dit te doen voor een kleine prijs.

Uitstekend.

Snelle bezorging zoals beloofd.

Makkelijke website, leuke prijs en snelle verzending

Uitmuntend

Snelle en accurate dienstverlening

Nieuwe boeken lage prijs en snel in huis

Als ik een nieuw boek zoek, kijk ik ook of Boeklin het aanbiedt. Scheelt toch gauw een aantal, soms een flink aantal, euro's.

Prima boeken

Prima boeken

geweldig

mooi dat we een mailtje stuurd zodat we weten wat er te verkrijgen is gemakkelijk want je moet niet uit huis en kan rustig u keuze maken

Prima service en het boek zag er uit "als nieuw"!

Snelle reaktie op de bestelling én snelle verzending!

Goed!

Snelle bezorging, netjes verpakt

Goed voor een volgende bestelling

Bestelling goed verpakt afgeleverd

Selectie uit voorradige boeken

Een selectie kunnen maken uit soms (beperkte: sommige genres) reeks voorradige boeken. Makkelijk afrekenen en binnen 48u in de bus.

uitstekend

was perfect geweest als niet tot 2 x toe om een beoordeling was gevraagd. Ik schrijf het dus maar om er van af te zijn

zeer vlot en correct

na mijn bestelling was het boek er al de volgende dag! keurig verpakt.

Snelle bestelling en afhandeling

Duidelijke website (via boekwinkeltjes.nl hier terecht gekomen) en mails (bevestiging/verzending); snelle verzending. (Tweedehands) boeken zo goed als nieuw, resp. in zeer goede staat. Prijs in verhouding. 'Goede deal'.

Bestelling was snel thuis geleverd en alles zag er netjes uit

Vlotte levering conform afspraak.

...

Prima.

Alles verliep goed, en de dag na mijn bestelling kon ik al genieten van het boek. Goed verpakt ook. Handig om er een leuke bladzijdewijzer bij te krijgen.

Hele snelle levering.

Hele snelle levering en boek als nieuw en voor goede prijs.

Goedkoper en snelle levering

Franciscusweg 263