Héél betrouwbaar én eerlijk

De beschrijving van het boek was waarheidsgetrouw. De aflevering heel nauwkeurig. Én.. goedkoper dan andere sites.

Snelle levering en topconditie boek

Nieuwste boeken, tegen een zeer gunstige prijs

Nieuwste boeken, tegen een zeer gunstige prijs en ook nog eens snel en netjes verpakt geleverd!

prima!

mooie collectie boeken voor een redelijke prijs

Toppie

Snelle en.nette levering. Keurig verpakt...

Bovenstaand zegt genoeg. K.Dijk.

Zeer goede snelle service

Zeer prettige "boekhandel".

Prettig

Boek fout gedrukt

Het boek gaat tm blz 224. Daarna zijn de bladzijdes 257 t/m 288 en weer 257 tot het eind. Dus de paginas 224 t/m 257 ontbreken...?!

Snelle reactie, snel besteld, boek in goede staat.

Goede levering en vragen worden direct beantwoord.

Ik heb een positieve ervaring met Boeklin.

Het boek werd tijdig geleverd en netjes verpakt.

Boek prima verpakt en op tijd geleverd netjes!

Boek prima verpakt en op tijd geleverd. netjes!

Ruim plaats voor hen op je bovenste boekenplank

Heel snelle verzending. Aantrekkelijke prijs voor recente titels (onbeschadigd), Professionele afhandeling.

Snelle levering, goed verpakt

Boek is snel geleverd en goed verpakt.

Prima levering.

Nette producten, goed verpakt en snel geleverd.

Perfecte service. Een bestelling volgens het boekje

Makkelijk afgerond, soepele betaling en verzonden in een goede stevige verpakking waar het boek goed is uitgekomen.

Snelle levering maar erg slecht verpakt

Het pakketje is aan één zijde vrijwel volledig open waardoor het artikel er uit kan vallen. Slecht ingepakt dus, maar voor de rest was de levering goed.

Ik kan niet beoordelen, ging naar een ander adres als kado. Die is op tijd ontvangen!

Handig en snel

Duidelijke website, snel betalen en de levering is ook snel.

Geweldige service

Tevreden

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

boek in orde, snelle levering.

boek in orde, snelle levering

Niet tevreden

Het boek werd niet tijdig overgedragen aan PostNL met als resultaat dat het boek 5 dagen later bezorgd is. Dus niet voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis. De communicatie met de klantenservice was totaal niet klantvriendelijk ze reageerde niet of niet op al mijn vragen. Weinig empatisch en zeiden uiteindelijk dat ze zagen dat ik het boek ontvangen had en deden daar de kous mee af. Bovendien kwam het boek helaas beschadigd bij mij aan.

Snelle levering, boek is in goede staat geleverd.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum