Snel in huis

Boeken waren zeer netjes en goed verpakt

Betrouwbaar bedrijf

De bestelling werd prima op tijd afgeleverd.

Netjes en snel geleverd

Snel en prima

Makkelijk besteld, goede prijs en snel in huis. Prima

Geweldige site om goedkoop aan mooie boeken te komen.

Ik ben wederom zeer tevreden over de boeken die ik heb ontvangen. Het pakket werd zeer snel geleverd en kwam goed verpakt binnen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Boeken als nieuw, tegen aantrekkelijke prijzen

Prima service en kwaliteit!

Geen bijzonderheden

Dienstverlening zeer goed. Heb een factuur met BTW-verrekening gekregen, maar ik bestel vanuit mijn hoedanigheid als medewerker van een museum dat een BTW nummer heeft. Hoe geraak ik aan een aangepast factuur? Met vermelding van ons BTW nummer? Dank voor een reactie

En dus niets aan toe te voegen. Aanbevelen doe ik nooit een ieder moet zelf maar ondervinden.

Snel geleverd en goede prijzen. Helaas een boek beschadigd maar kan gebeuren

Snel geleverd en goede prijzen. Helaas een boek beschadigd maar kan gebeuren

snelle adequate levering

goede elektronische communicatie

MATIG, aanvankelijk...

1. Het werd me niet direct duidelijk, had boekwinkeltjes gekozen, wat boeklin was, Rond getopt met accounts, wachtwoorden, (de oude, nieuwe gemaakt, hoe te betalen, vlgs mij:CHAOS. GELUKKIG, is mijn getob overgenomen, ben ik gebeld, door Booklin. Daarna alles prima in orde gekomen. NIET door boekhandeltjes, WEL door Boeklin, heeft me gered....

Gewoon goed.

Ik had een fout getypt in het adres. Één telefoontje en het was verholpen.

Alles naar tevredenheid, niets aan toe te voegen

Op tijd in goede staat ontvangen

Boek goedkoper dan elders en prima verpakt op afgesproken tijd ontvangen.

Snel, duidelijk en goedkoop

Bij toeval terecht gekomen de site van Boeklin die een boek aanboden waarvan de prijs €5,50 lager was dan gemiddeld. Snelle bestelservice, duidelijke communicatie en snelle levering. Boeklin mag vaker op mij rekenen!

Gewoon goed

goede website

Goede sevice

Snel en goed

Netjes verpakt en mooie bladwijzer erbij

Netjes verpakt en mooie bladwijzer erbij.

Boek besteld en via iDeal betaald. De volgende dag al in huis. Top.

goed en snel

geen gezeik, gewoon precies zoals verwacht.

Boeklin heeft prima werk geleverd, ik ben een tevreden klant.

Boeklin heeft prima werk geleverd, ik ben een tevreden klant.

Gewoon zoals het behoort te wezen

Makkelijk te bestellen Goede terugkoppeling via mail Snelle levering Goed verpakt Mooi ingepakt Kortom zoals een online bestelling naar mijn inziens behoort te wezen

Ik was zeer verbaasd toen ik zag dat alles bij elkaar maar 7,50 kostte, maar toen ik het eindelijk in mijn handen had was ik super enthousiast. Het was mooi ingepakt en het boek zat in de doos met nog wat extra bescherming.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum