Lekker eigenwijs

Heerlijk contact! Voor op de rest ga jij het zelf maar ervaren. (En doen!)

Zeer positief

Na bestelling is er meteen contact en de levering lekker snel

Mijn bestelling is snel en correct geleverd. Schoenen zien er goed uit en passen perfect.

Elke keer goed advies en excellente producten

Elke keer goed advies en excellente producten

Een prima zaak met leuke medewerkers.

Een geweldige zaak waar ze rustig de tijd voor je nemen en je goed advies geven. Een mooi assortiment wat je niet vaak in één zaak bijelkaar zult vinden. Ook online kun je heel gemakkelijk je bestelling plaatsen en je schoenen worden snel geleverd.

Van website tot en met aflevering thuis een 10

Geweldig gedaan Schoenenzaken!!

Topzaak!

Altijd mooie schoenen, zowel voor vrije tijd als voor werk. Service is optimaal, snel bezorgd met een persoonlijke noot erbij. Ik koop hier al jaren mijn schoenen met veel plezier.

Goed bezig, die gasten van SchoenenZaken!

Helder qua site, communicatie en levering. Conform de belofte, daar wordt je toch vrolijk van.

prima service!

altijd goede service zowel in de winkel, als dat je online besteld!

Snel geleverd, kwalitatief top merken

dik in orde

vriendelijk, behulpzaam, mooi assortiment, persoonlijk

Fantastisch de schoen te ontvangen met een handgeschreven brief. Top! Bedankt jongens. Het nieuwe setje Premiata zit weer als gegoten

Geweldige service

Je komt voor de prachtige schoenen en blijft terugkomen voor de geweldige service.

Wederom geweldig

De beste schoenenwinkel van Groningen – en ver daarbuiten. Altijd uitstekende service en een prachtige collectie bijzondere, speciale mooie schoenen.

Mooie collectie

Mooie exclusieve collectie en prima service. Bovendien leuke eigenaren/medewerkers

Vriendelijk, snel en top kwaliteit schoenen!

Vriendelijk, snel en top kwaliteit! Echte aanrader.

Mooie schoenen, goede service.

Mooie kwaliteit schoenen, vlotte service, vriendelijke medewerkers.

Top kwaliteit en top service

Top bedrijf

Betrouwbare winkel

Prima en bijzondere schoenen met uitstekende service. Heel blij met mijn nieuwe Kamo Gutsu.

Kan nog niet beoordelen

Ik kan er nog weinig over zeggen; de schoenen nog steeds niet ontvangen via PostNL Bezorging staat nu gepland voor morgen! Wel frequenter ‘gedoe’ met PostNL

Prima afgehandeld!

Uitmuntend!

Supersnelle levering in deze drukke kerstperiode. Niet verwacht toch gekomen. Heel blij mee. Bedankt Schoenenzaken!

Super snel en persoonlijk!

Dank voor prachtige Harris blij mee! Grvjan

Zo’n goede snelle klantvriendelijke service

Ge

Een schitterende collectie gepresenteerd in een prachtig pand… waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen