Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een doorgaans positieve winkelervaring. Klanten prijzen vriendelijk personeel, snelle levering en een ruime selectie. Vele berichten benadrukken persoonlijke aandacht en deskundig advies. Over het geheel genomen worden kwaliteit en service als betrouwbaar en aangenaam ervaren.
Harris schoenen in de opruiming gekocht, product zoals verwacht, snelle levering en een persoonlijk (handgeschreven) berichtje erbij maakt dat het compleet.
17 August 2025
Jacob
Assen
Als er iets met een order wordt het supersnel opgepakt.
17 August 2025
George
Alphen aan den Rijn
Super service, vriendelijk personeel. Geweldige mooie collectie.
13 August 2025
Mary
Zevenaar
Contact met Danny gehad over mijn bestelling. Fijne verkoper van goede producten tegen goede prijs! Aanrader?
11 August 2025
Bart
Zeist
Als ik iets bestel bij schoenenzaken, doe ik dat eerlijk gezegd altijd pas in de sale. Dat is het moment dat mooie kwaliteit schoenen stevig worden afgeprijsd en binnen mijn budget gaan vallen. Vervolgens krijg ik die schoenen dan vlot en voorzien van een kleine persoonlijke touch en zonder verzendkosten thuisbezorgd. Top!
29 July 2025
Andre
Reuver
Goed adres om te kopen En geen problemen bij retour
28 July 2025
Jo
Breda
Wat een mooie collectie en wat een service. Voor schoenen is dit the place to be
22 July 2025
Bart
Winterswijk
Zeer persoonlijke klantvriendelijke benadering!
17 July 2025
Fedde
Zwolle
Goed producten, goede service en bezorging
14 July 2025
John
Kropswolde
Ik werd vlak na de bestelling gebeld of mijn adres wel juist was. Dat noem ik klantgerichtheid. Daarnaast een handgeschreven notitie, met gelukwensen - kleine geste maar wordt erg gewaardeerd.
14 July 2025
Beekhuis
Bilthoven
leven ontzettend met je mee
26 June 2025
Leo Mijnen
Breedenbroek
Spullen zijn (nog) niet ontvangen
26 June 2025
Ton
Hoogezand
Fantastisch advies, goede service en een hele fijne sfeer! Je voelt je altijd welkom!
16 June 2025
Marleen
Hilver
Ik had online schoenen besteld, de andere dag belde hij op dat hij dacht dat ik van dit paar wel een kleinere maat kon hebben. Toch maar even naar de winkel om te passen, en inderdaad,hij had gelijk. Top service.
9 June 2025
Marian Brouwer
Emmeloord
Hier een paar Magnanni schoenen besteld, werden netjes en snel geleverd. Vanwege tijd gebrek vaak geen tijd om te gaan winkelen , dit is een echte top oplossing. Suc6 schoenzaken.
27 May 2025
Moes
Venlo
Schoenenzaken is een van mijn vaste winkels om online te bestellen. De fysieke winkels zijn voor mij helaas te ver weg. Iedere keer wordt je netjes gebeld om de zending af te stemmen. Nu ook, maar dan ook met een schoenmaatadvies o.b.v. eerder gedane bestellingen. Heel erg attent, want het heeft mij gered van een te grote schoen. Daarnaast zoals altijd een persoonlijk berichtje en de schoenen al behandeld geleverd. Kortom top ervaring iedere keer weer.
19 May 2025
Harwin
Herten
Prima proces en vlot geleverd mét een persoonlijke boodschap, erg leuk!
5 May 2025
K.J.
Ede
Rond het middaguur een nieuw paar loafers besteld, en tot mijn verbazing stond Huibrecht dezelfde dag al aan de deur om ze persoonlijk af te leveren. Dat had ik niet verwacht — geweldige service! Fantastisch, heren, en tot snel!
29 April 2025
Jasper Harms
Groningen
Easy going met hospitality op een heel hoog voetstuk! Als jij er nog steeds niet bent geweest?….
20 April 2025
Jeroen
Zuidlaren
Schoenen zijn mooi, meedenken met bijpassende riem was fijn (helaas niet gelukt, maar wel eerlijk), persoonlijke boodschap bij aflevering was een verrassing!
8 April 2025
Iwan
Harmelen
online besteld, de volgende dag geleverd. werd zelf nog even gebeld met om te bedanken voor de bestelling. Dat maakt het online winkelen persoonlijk.
7 April 2025
WJ
Voorthuizen
Prima assortiment met een ruime keuze voor een goede prijs…service is in één woord TOP !
31 March 2025
Roger
Born
Een bezoek aan de winkel is het leukste maar ook online is het altijd dik voor elkaar!
28 March 2025
Chris
Leerdam
Prima service, altijd goed advies, duidelijke website en snelle levering
22 March 2025
Patric
Dordrecht
Per ongeluk tijdens het bestellen een foutieve postcode opgegeven. Direct daarna werd ik netjes gebeld om dit te verifiëren en te wijzigen. Goede service
13 March 2025
S van Dam