Snelle levering en heel klantvriendelijk

Ik had nog wat twijfel over de goede maat van de schoenen. Eigenlijk al binnen 10 minuten advies. Heb nu inderdaad de goede schoenen. Vakmensen met een liefde voor goede en mooie schoenen. En dat stralen ze ook uit.

Top service! Top schoenen

Heb hier al 4 paar schoenen gekocht. Goed advies, super service. Ook after sales als er ook naar iets aan ontbreekt: zij lossen het op.

Top service!

Enthousiaste meesters met veel kennis.

Uitmuntend

Geweldige collectie schoenen. Service is erg goed. En de medewerkers zijn het absolute uithangbord.

Fantastisch service

Schoenen besteld, iets te groot. Meteen kunnen omruilen voor de goede maat

Top! Gave schoenen & uitstekende service.

Mooi assortiment en uitstekende service. Tot de volgende keer.

Snelle levering, geweldige zaak, fantastische en enthousiaste mannen!!!

Fantatisch winkel, die het verdient deze periode te overleven

Vakkennis, enthousiasme en klantgericht als sleutelwoorden

Simpelweg uitstekend!

Topservice en klantvriendelijk!

Geweldige service

Mooie schoenen besteld. Schoenenzaken heeft mooie mannenschoenen en een goede service. De schoenen zijn mooi verpakt snel binnengekomen met een extra tas en een handgeschreven bedankbriefje.

Super fijne service en prachtige schoenen

Zowel het contact in de winkel als nu via de app of telefoon is heel erg prettig. Ze weten in deze winkel nog wat service is en ze hebben natuurlijk een geweldige smaak wat betreft schoenen.

Top schoenen

Top schoenen van een top zaak met top mensen

Prima service, top collectie

Makkelijk zoeken en bestellen op de site.

zeer goede schoenen zaak!

Uitstekende service, prima website, en mooie kwaliteitsschoenen.Correcte afhandeling en verzending. Topklasse.

Ondanks de drukte (oproep LinkedIn) super snelle levering

Erg blij met de mooie handgemaakte schoenen.

Zoals eerder ervaren, prima!

Goed bereikbaar voor vragen. Goede kwaliteit en service!

Onwijs moooe schoenen en goede service.

Mooie winkel en atelier. Ook in deze moeilijke tijd proberen ze de klanten te voorzien van mooie en unieke schoenen. Zeker een keer langs gaan zodra de winkels weer open mogen.

Super geregeld.

Via de website besteld. En snel thuis gekregen. Schoenen zien er precies zo uit als op de foto.

Super afhandeling

Bestelling ging super, afhandeling ook. Mooie persoonlijke noot in de doos en mooie tas als verrassing. Ze hebben me als klant gewonnen.

Geweldige vakmannen!

Het is altijd een genot om de winkel binnen te lopen, een grote snoepwinkel met alleen maar moois. De mannen van Schoenenzaken zijn vakkundige liefhebbers, dat merk je aan alles. Nu de fysieke winkel niet open is, weten zij ook op afstand de klanten te bereiken, op hun wenken te bedienen en te voorzien van persoonlijk advies

Superklantgericht

Goede website, gemakkelijk selecteren en kiezen, snelle levering.

Prima bereikbaar, snelle reactie op vraag en snel antwoord.

Topservice

Persoonlijke aandacht en goede service

Persoonlijk, en ondanks Corona toch ook dichtbij.

Koop is eigenlijk ontstaan via LinkedIn. Ik volg het bedrijf al een tijdje. Orgineel concept. En wat ik eerder al aangaf; het voelt als een verbintenis met het bedrijf door de bepaalde “persoonlijke” marketing strategie.

Super goede service en prachtige schoenen! Absolute aanrader

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen