Snelle en persoonlijke service!

Product nog mooier als verwacht, snelle service en leuke persoonlijke boodschap!

Altijd zeer tevreden

Geweldige winkel met super service en zeer vriendelijk deskundig personeel.

Goede en duidelijke service

Open en eerlijke klantenservice.

Mooie producten, enthousiaste en deskundige medewerkers en afspraak is afspraak.

Duidelijk verhaal

online en toch persoonlijk

echt mooie schoenen besteld; ben vervolgens nog gebeld waarbij gemeld werd dat de schoenen vrij groot vallen en er ook een halve maat kleiner beschikbaar is. Volgende dag in huis, met mooie tas erbij. Superblij mee.

Goede service en klantvriendelijkheid

Schoenen online besteld. Door een storing in het systeem een dag later geleverd. Hierover ben ik netjes telefonisch op de hoogte gebracht.

Vriendelijk en behulpzame verkoper (s)

In Groningen kort in de winkel rondgekeken. Daarna online schoenen gekocht. De bedoelde schoenen waren niet meer verkrijgbaar, maar de verkoper deed mij een goed bod als compensatie. Prima!

Webshop met persoonlijke aandacht

Kreeg een telefoontje dat de schoenen waren verzonden en de track trace code via Whatsapp. Een keer wat anders dan de standaard mailtjes. Verder op de pakbon een handgeschreven bericht.

Snel bezorging prima geregeld

In 1 woord: Top

Goede en snelle communicatie. Plaatste een vraag via Whatsapp en werd meteen gebeld, prima service en persoonlijk. Daarna online besteld en schoenen werden de volgende dag al geleverd, inclusief een persoonlijke note. Leuk bedrijf, ik ga binnenkort ook zeker in de winkel langs.

Positief persoonlijk!

Wat een verademing, vakmannen met aandacht voor de klant en het product. Een aanrader voor elk moment.

Mijn favoriete merk voor een mooie prijs, maar levertijd niet volgens afspraak.

Mooie Rehabs voor een mooie prijs! Jammer dat de beloofde levertijd niet is gelukt. Goed dat ik er verder geen haast mee had.

super snel verzonden

Mooie schoenen van buitengewone kwaliteit

Uitstekend,

Prima, vooral het telefoontje om de maat te checken. Overigens: ik heb nog wel een tip voor de fabrikant Cordwainer. De constructie van de ‘capri’ met de veter opzij is niet goed. Door de beweging vallen de veters van de haakjes, hoe strak je ze ook doet. Daarnaast vreten de haakjes veters. Ik heb door de plaatselijke schoenmaker die kant dicht laten stikken (veter is niet meer functioneel, enkel sier) probleem opgelost. De nieuwe (tweedagwerking) gaan ook deze behandeling krijgen. Zou Cordwainer zelf ook moeten doen.

Uitstekend!

Vlotte en uitstekende service!

Top schoenenzaak

Meerdere keren schoenen gekocht,zowel in de winkel als online ......superservice.

Super zaak!

Fijne open communicatie en een onderscheidende SERVICE. KEEP UP THE GOOD WORK!

Een persoonlijk handgeschreven bedankje voor de bestelling zorgt er voor dat je als klant het gevoel hebt dat er aandacht aan wordt besteed. Een telefoontje om te vragen naar de juiste maat en tips over het dragen van de schoenen heb ik als zeer positief ervaren.

Top service!

Ondanks een online aankoop, toch een persoonlijke afhandeling. Dit stelde ik erg op prijs. Dat jullie zelfs een telefoontje plegen om te bedanken voor de aankoop, dat heb ik nog nooit ervaren. Top service

Super service

Ik had schoenen besteld online. Ik werd in de middag direct gebeld of ik dit merk al eerder had gehad ivm de maat. Even overlegd en volgende dag in huis. Mooie producten en goede service!

Super en verrassend dat ik na mijn online bestelling direct gebeld werd!

Nadat ik een paar schoenen heb besteld wordt ik nagenoeg direct gebeld door een enthousiaste jongeman die mij een aantal vragen stelt. Het is alsof we elkaar al jaren kennen. Ik vond het super en heb het maandag op de zaak direct gedeeld met collega's uit de sales als best practice hoe om te gaan met relaties en nieuwe klanten. De eerste indruk is belangrijk en die onthoud je vaak en daardoor ga je vaker in zee met deze bedrijven!

Top, Snel, Goede service

Leuk bedrijf Handgeschreven kaartje bij de order (persoonlijk) Snelle service

Snel advies via de app en super mooie schoenen!

Goede service en snelle levering!

super zaak en services

zeer snelle levering, heb al vaker gekocht. zou ik altijd bestellen. hebben vaker mooie Harris schoenen. maar op site niet in voorraad

Vlot geleverd en zeer vriendelijke benadering, niets dan lof!

Eenvoudig keuze kunnen maken op de website. Vlot besteld, betaald en de volgende dag in huis.

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen