Snelle nette levering

Kreeg mijn besteding vrij snel geleverd en ivm met iedere dag werken dat ik niet thuis zou zijn, Hebben ze met mij meegedacht en is mijn bestelling netjes in de tuin op een veilige plek neergezet. Helemaal top!

Redelijk

Ik had een zandkleurig kussen besteld die was uitverkocht; dus maar de grijze genomen die erbij zat was kado voor m’n kleindochter; dus kon niet wachten op de zandkleurige ….. jammer

Stevig

Stevig uitziende onderstel voor hangstoel. Snel geleverd.

Goede keus

Ligt heerlijk, degelijk gemaakt.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Mooi hout, snelle levering, eenvoudig installeren

Super!!

Heel erg blij met mijn hangstoel! Ziet er geweldig uit! Hij zit lekker en werd netjes geleverd. Ik kreeg na de bestelling ook gelijk een mail over wanneer hij ongeveer geleverd zou worden, maar dat daar nog contact over zou zijn. Heel netjes en super geregeld! Echt een aanrader!

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Mond-tot-Mond

Mooie stoel, denkt mee en komt afspraken na.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Ik was aan het wachten op een bestelling, had ze gemaild en ze hadden direct gezorgd dat het pakketje gelijk met de eerst volgende levering mee ging.

Snelle goede levering

Op dinsdag besteld en woensdag levering op de doorgegeven tijd

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Snelle levering, duidelijk, leuke prijsjes

Gewoon goed.

Snelle en goede levering.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Zeer tevreden, dank u wel.

Zeer tevreden, dank u wel.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Zeer goede service met alles helpen

Heel goed.

Supersnel met leveren. Zeer klantvriendelijk en ook bij retourneren, snel, zeer coulant en zeer vriendelijk. top!

Wauwww

Wauwwww wat een prachtig nieuw kussen voor mijn hangstoel. Nog mooier dan op de foto. Mooie kleuren en stevige kwaliteit!! Mijn hangstoel hangt er weer prachtig bij deze zomer!

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Super blij met mijn nieuwe hangstoel

Zo gelukkig met mijn hangstoel van jullie snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. Goed verpakt en een fluitje van een cent ,om hem in elkaar te zetten. Hij is zo mooi als op de foto echt een aanrader TOP

erg goed

Alles is gegaan zoals aangegeven is op de site. Bezorging was top en werd erbij uitleg gegeven. Contact met klantenservice was ook snel!!!

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Zeer vlotte en correcte levering

Vlotte afhandeling

Prettig

Duidelijke website en snelle levering

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik een ontvangstbevestiging waarna het stil bleef. Ik informeerde naar de status van mijn bestelling en kreeg per omgaande bericht met geplande leverdatum. Een dag van te voren werd netjes het tijdsbestek doorgegeven waarin ik de koerier kon verwachten. De koerier was een allervriendelijkste jonge man, die alle moeite deed om mijn bestelling bij mij binnen neer te zetten. Vervolgens kreeg ik een duidelijke montage uitleg, waardoor het een fluitje van een cent was om de bestelling in elkaar te zetten. De bestelling was goed verpakt en werd zorgvuldig door de koerier behandeld. Hij was erg voorzichtig om beschadigingen te voorkomen. Kortom, hartstikke fijn. Dank voor alle goede zorgen aan alle teamleden van Season DM die betrokken waren bij deze bestelling.

Top !

Super goed!

Zeer behulpzaam. Spullen zijn top

Via Kruidvat had ik een bestelling gedaan voor een bolderkar. Ik had deze nodig voor een festival. Ik was alleen bang dat hij niet snel genoeg geleverd zou worden. Gelukkig kon ik via WhatsApp contact opnemen. Dit ging erg vlot. Zo heb ik mijn bestelling nog voor het festival af kunnen halen. En ook was het allemaal voor een zeer goede prijs.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Anders

Op zich ziet de zandbak er goed uit, nu hopen dat het sterk blijkt.

Goede communicatie. Keurig en netjes bezorgd. Wel jammer dat er drie koperen schroeven gemist werden..,,,,Goed dat het gecertificeerd hout is.

Mooie kussens snel geleverd

De kussens zijn mooi, goede kwaliteit en fijn dik. Levering was prima

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Niet duur, betrouwbaar en goed

Een van de weinige leveranciers voor een losse standaard, die er erg goed uitziet, solide, makkelijk in elkaar te zetten en mijn huidige stoel past perfect

47 Oranjestraat

Middelbeers 5091BK