Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met snelle leveringen en duidelijke communicatie. Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid komen uitstekend naar voren. Soms verliep een bestelling minder voorspoedig, maar dit werd adequaat opgelost.
De bestelde hang/schommelstoel binnen 4 dagen geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Door een misverstand zat de beschermhoes er niet bij. Na melding via mail, kwam er binnen een uur een telefoontje van Season en werd de hoes een dag later alsnog geleverd, top!
25 July 2026
Rina
Laren
Het kwaliteit hout is niet wat we ervan verwacht hadden .
Beveelt niet aan
25 July 2026
Natasja
Lichtenvoorde
Degelijk product geleverd. Bolderwagen montage compleet en duidelijk. Snelle levering.
23 July 2026
Gerrit
De Bilt
Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg
22 July 2026
Patricia
Westmaas
Het groen gestreept kussen past perfect in mijn hang ei, mooie stof en ook fijn dat er een rits in zit. Snelle verzending.
20 July 2026
Simone
Milsbeek
Hoopte op een iets snellere levering (5 dagen), maar stoel echt heel mooi!
Beveelt niet aan
18 July 2026
Mieke
Middenbeemster
Blij met de aankoop
18 July 2026
Rien
Den Haag
De levering was een beetje vroeg in de ochtend 6:45 uur stond er al iemand voor de deur. Maar beter zo dat je de hele dag aan 't wachten bent en en ik komt dus prima product zag er goed uit helemaal mooi ik ben enthousiast
16 July 2026
Joris
elburg
mijn enige opmerking is dat als je geen sterke handen hebt, de wielen er in je eentje niet aan te schroeven zijn, het metaal van de wielkasten is te sterk om de korte schroeven erin te krijgen en vervolgens aan te draaien, daarvoor moet je met 2 personen zijn.
13 July 2026
P.J.
deurne
Snelle levering en artikel komt overeen met het plaatje op de site.
11 July 2026
Clara
Huissen
Van bestellen tot de levering ging perfect heel vriendelijk contact en super kwaliteit product
9 July 2026
Fred
Arnhem
Twee maal contact gehad met de klantenservice over de levering van dehangstoel. Levering ging daardoor vlekkeloos. Zeer tevreden met onze hangstoel,Zeer mooie kwaliteit
8 July 2026
roland
Slootdorp
Goed en snel geleverd alles in orde
7 July 2026
Adri
Middelburg
Dik tevreden en aardige mensen !
6 July 2026
Tom
Doorn
De stoel is van uitstekende kwaliteit. Zit super lekker. Het kussen is ook van top kwaliteit. De service van de winkel zelf is ook heel prettig. Even mailen wanneer de levering jou uitkomt en je krijgt meteen antwoord. Ik raad dit product aan
5 July 2026
Fenneke
Hazerswoude-Rijndijk
het geleverde product kwam volledig overeen met de bechrijving
Hans
Lier
Prima Kwaliteit, duidelijke éénmalige communicatie en levering volgens afspraak en door SeasonsDM zelf afgeleverd.
Woody
Sellingen
We hebben een eggy plus standaard besteld. Zowel de standaard als de eggy zijn van zeer degelijke, duurzame kwaliteit en het ziet er fantastisch uit. Blij mee
Jeroen
Heiloo
Goeie website met veel keus in outdoor artikelen. Snelle levering, prima kwaliteit van de hangmat.
1 July 2026
Jolande
Oosterwolde Gld
Niks op aan te merken. Besteld, kreeg meteen bevestigingsmail en track and trace. Werd op tijd geleverd. Zo hoort het te gaan!! Bedankt!
1 July 2026
Olga
Kwintsheul
Ruime keus. Goede website en snelle levering
29 June 2026
René
Limmen
Ik had een kussen voor de hangstoel besteld. Het kussen werd super snel bezorgd en was precies zoals op de website aangegeven. Het zit heerlijk!
29 June 2026
Anne-Marie
Sittard
Mooie vuilnisbak, snel geleverd en netjes verpakt.
27 June 2026
Yolanda
Hoogvliet
persoonlijk en ook beantwoord. Geen 4 mails, was wel even wennen omdat je met andere gewend bent meteen bijna 4 mails te krijgen wat ik een beetje overdreven vind. Maar waardoor ik dacht , het is toch wel goed gegaan. verder heel tevreden over de levering en het contact.
26 June 2026
Ina
medemblik
Bezorger heeft goed geholpen en ben zeer tevreden met de hangstoel is er mooi en goede kwaliteit
26 June 2026
Diana
Rotterdam
Op 1 juni 2018 is onze website de lucht ingegaan. SeasonDM staat voor Season Discount Market. Season staat voor onze specialisatie, wat is het aanbieden van seizoensgebonden producten. Discount Market staat voor de vele en aantrekkelijke acties die wij aanbieden. Iedere week, maand en seizoen wisselen deze acties, U kunt op de hoogte blijven door onze website en facebookpagina te volgen. Zo weet u zeker dat u altijd de beste prijs betaald voor producten.
Oranjestraat 47
5091BK Middelbeers