Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met snelle leveringen en duidelijke communicatie. Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid komen uitstekend naar voren. Soms verliep een bestelling minder voorspoedig, maar dit werd adequaat opgelost.
Na eerst onduidelijkheid of de bestelling wel goed was gegaan. Is dit prima opgelost. Frame voor hangstoel met hoes besteld. Frame bruin/brons ziet er zeer solide en mooi uit. Hoes is ook een aanrader.
Gonda
Enschede
Heel tevreden, het kippenhok van goede kwaliteit stond binnen een paar uren in elkaar en de levering was ook snel.
Marissa
WYTGAARD
Zeker aan te bevelen.
Gerard
Anjum
Het cadeau is voor onze kleinzoon en die is in oktober jarig. Bij mij thuis heb ik ook zoiets maar daar kun je niet mee lopen. Hij is hier erg zoet mee.
Mond-tot-Mond
3 September 2026
Sandra
Westwoud
Goed geholpen
26 August 2026
Frans
Angeren
Ik kreeg na even wachten mijn bestelling geleverd, toen ik het open deed bleek het de verkeerde kleur. Opnieuw inpakken was geen optie want het zat niet in een doos dus retourneren ging niet meer. Ik heb dus nu de witte moeten houden terwijl ik een zwarte had besteld.
25 August 2026
Evelien
Zele
On August 10th, we ordered a rocking chair with a cream cushion and a protective cover. We received no order status, availability updates, or tracking information for seven days, until the courier unexpectedly called on August 18th from outside our apartment building. The chair arrived with the incorrect cushion color. Upon notifying customer service, they initially stated we had not selected a color, but offered to exchange it at our home. Four days later, they changed their stance, claiming the color was unavailable until September and requiring us to bring the incorrect cushion to their showroom for an exchange. I demonstrated to their team that their website contains a bug where adding a protective cover resets the chosen cushion color, while also reminding them of their initial offer to resolve the issue at our home. Regrettably, they still insisted that we return the wrong cushion before they process a replacement. Given the lack of communication, zero commitment, and poor service, I would strongly caution anyone considering a purchase from this store. I have formally raised a dispute with my payment provider and remain waiting for the correct item to be delivered.
Ozgur
Amsterdam
Na levering van mijn aankoop! Zaten niet al mijn producten erbij die besteld had Blijkbaar moest de chauffeur dit mij mededelen ,niet gezien of gesproken , ik zou de klant sowieso een berichtje sturen dat er een nalevering aankomt , niet dat ik weer opnieuw zelf moet bellen ( slecht bereikbaar) of mailen.
Fj
Roosendaal
Kussen bleek niet leverbaar. Werd gebeld en werd meteen goede oplossing geboden! Erg blij mee!
Susanne
Hoorn
Ze leveren een mooi product tegen een goede prijs. Bij het bestellen aangegeven om het product op te halen om zo de transportkosten te vermijden. Op verzoeken voor informatie wanneer op te halen reageert niemand, niet op mail, niet op WhatsApp. Gelukkig stond het product wel opeens thuis voor de deur.
21 August 2026
Vincent
Nuenen
Ik ben zeer tevreden over de aankoop en de persoonlijke levering. Ik zou het zeer aanraden om hier uw aankopen te doen.
20 August 2026
Nynke
Groningen
Snelle levering en bij een beschadiging snelle vervanging van het artikel. De bereikbaarheid via mail is goed. Respons moet wat sneller
15 August 2026
Ben
emmen
Ik heb de rijoka sensor prullenbak gekocht. Deze werd de volgende ochtend al geleverd en werkt goed en ziet er mooi uit. Heel tevreden!
Mond-tot-Mond
14 August 2026
Astrid
Eindhoven
Uitstekende service en producten van hoge kwaliteit. Ik heb een hangstoel met een houten standaard gekocht. Ze waren niet goedkoop, maar absoluut elke cent waard. Ik ben er ontzettend blij mee!
Anders
13 August 2026
Fuad
Gouda
Bij levering was de doos beschadigd, dit kan natuurlijk gebeuren maar er was ook weinig vulling en tape aangebracht. Daarnaast was het houten speelgoed dat ik had besteld teleurstellend verpakt in een industriële verpakking van slap bruin karton. Één product was duidelijk een retour dat opnieuw was geplakt en restanten van het verzendlabel nog zichtbaar. De producten voldeden overigens wel aan de verwachting.
12 August 2026
Waldo
Exloo
Ik heb een goede ervaring. Ik besloot mijn bestelling op te halen i.p.v. te leveren. Het contact hierover ging snel en soepel. De volgende ochtend kon ik het al op locatie komen ophalen. Met de bestelling zelf ben ik ook erg blij! Ik bestel zeker nog een keer!
Google, Social Media
11 August 2026
Luc
Veldhoven
Verrassend snel en plezierig geholpen. Via mail vraag gesteld meteen antwoord gekregen. Produkt besteld en de volgende dag werd het bezorgd. Regenhoes voor schommelbank is ruim en gemakkelijk in gebruik
6 August 2026
Wietske
Dokkum
Je krijgt wat je vraagt en het is kwaliteit!!
31 July 2026
Rudi
Herentals
Bestelling verliep vlekkeloos, de bezorging was snel, op tijd en precies zoals afgesproken. De bezorger was erg vriendelijk en had alle onderdelen van de hangstoel voor onze deur gezet (wij wonen in een flat dus dit gebeurt vrijwel nooit). Ik raad Season DM aan voor iedereen!
30 July 2026
Callum
Tilburg
Goede service en goed contact
30 July 2026
priscilla
Waalwijk
Had hangstoel besteld. Snelle levering. Helaas was voet beschadigd met deuk en lak eraf. Snelle reactie en volgende dag omruilen naar nieuwe voet. Zeer fijne service!
29 July 2026
H.
Heelsum
Ik ben ontevreden over bestelling 29231960. U meldde dat de bestelling tussen 27-7 en 04-8 zou zijn. Tot mijn stomme verbazing is het pakket al op zaterdagmiddag 25-7 om ca 14.00 uur afgeleverd. Zondag en maandag gesloten en kon ik pas vandaag de boompjes afhalen. Blaadjes geel, verlept zien ze eruit. Dus eens en nooit meer.
Fien
Ermelo
wonderful hangstoel, friendly staff who helped with planning the delivery...
renil
den haag
Hangstoel heel mooi en degelijk. Prima verpakt. Snelle levering Hele vriendelijke dame die de stoel aan huis leverde.
Social Media
Marleen
Hemiksem
zeer snelle levering, maar minder en minder keuze in modellen
27 July 2026
Bea
Geel
Op 1 juni 2018 is onze website de lucht ingegaan. SeasonDM staat voor Season Discount Market. Season staat voor onze specialisatie, wat is het aanbieden van seizoensgebonden producten. Discount Market staat voor de vele en aantrekkelijke acties die wij aanbieden. Iedere week, maand en seizoen wisselen deze acties, U kunt op de hoogte blijven door onze website en facebookpagina te volgen. Zo weet u zeker dat u altijd de beste prijs betaald voor producten.
Oranjestraat 47
5091BK Middelbeers