Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Stickers besteld voor mn bedrijfswagens. Ik en mn collega’s erg blij mee. Kunnen de weersomstandigheden aan
20 July 2021
Www.blackbrownbelts.nl
Balk
De artikelen werden heel snel en compleet geleverd.
19 July 2021
Teja van Zanten
'S-GRAVENDEEL
Ik heb eerder kentekenplaathouders met reclame voor mijn bedrijf besteld, nu ook weer. Kwaliteit van de houders en drukwerk is erg goed. Deze keer wel iets langere levertijd, maar kwaliteit wederom super
2 July 2021
Stefan
Assen
Mijn bestelling werd snel geleverd. Kwaliteit van de producten is goed. Volgende bestelling weer via Pelster!
29 March 2021
Koen
Lent
Showroom kenteken platen besteld zowel het bestelgemak, hulp bij het design en de uiteindelijke kwaliteit en uitstraling overtroffen mijn verwachtingen!
11 March 2021
Perfect.
26 January 2021
Jurgo Mouthaan
Heerlen
Had een bestelling even wat eerder nodig dit is toen direct voor me geregeld super!
17 January 2021
Hessel
Emmen
Duidelijke site om je ontwerp te maken en direct je ontwerp te kunnen zien en aanpassen
5 January 2021
Jan
Roden
Producten die Pelster leveren zijn van goede kwaliteit. Vriendelijk en helpen je graag met het zoeken van de juiste producten.
22 December 2020
Pauline
Utrecht
Veel aandacht en goed passend voorstel gekregen
Scootercity
Amsterdam
Geweldige service en perfect uitgevoerd.
Theo
Heemskerk
Super geregeld door Mark!!!
Mouthaan
Heerlen
Geachte, Nummerplaathouders besteld. Levering binnen de termijn is niet kunnen waar gemaakt worden door DHL. Kijken we even door. In het algemene zeer tevreden met het product alsook het ontwerp. Komt volledig tot zijn recht. Mijn verwachtingen zijn voldaan. Daarnaast heb ik 2x maal de interne dienst gebeld en werd ik vriendelijk onthaald en was geen vraag teveel. Hartelijk dank voor het proffesionalisme. Ik beveel jullie sterk aan bij mijn collega’s. Met vriendelijke groeten, Kevin Remy
17 November 2020
Kevin
Kontich
De bestelling is snel en goed afgehandeld. Dinsdag besteld en woensdag in huis.
9 November 2020
Vincent
Terneuzen
Zoals al jaren, bestelling geplaatst en deze is zeer snel en accuraat afgehandeld en geleverd. Top
21 October 2020
J. van Riet
CASTRICUM
Blij met Pelster . De bestelde artikelen komen altijd zeer snel. De mensen bij Pelster zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen echt hun best voor je.
21 October 2020
Hanneke Van der steen
LIMMEN
Voldoet aan mijn verwachtingen
18 October 2020
rafik
zeist
Blij met mijn gepersonaliseerde kentekenplaat houders.
16 September 2020
Jeroen
Nibbixwoud
De bestelde showroomplaten waren van goede kwaliteit en de levering was snel.
27 July 2020
Rob Bode
Leusden
Al meerdere keren spullen besteld, altijd goede ervaringen mee.
29 January 2020
Erik
Rosmalen
Pluspunten
Zeer accuraat, snelle service, fijne communicatie
7 May 2019
Stg. Abrona, Harm Beishuizen
Huis ter Heide
27 February 2019
Paul
Geldrop
Pluspunten
Open en transparant, gerichte communicatie en meedenkend op alle vlakken. Ook detail gericht en het assortiment is breder als gedacht.
26 February 2019
Autofirst Dorestad B.V.
Wijk Bij Duurstede
29 January 2019
Peter Garage Nunspeet
8071 DA Nunspeet
Als innovatieve partner speelt Pelster in op de behoeftes van klanten en uitdagingen binnen de markt. Met onze unieke en handige producten worden gemak en zichtbaarheid binnen en buiten jouw mobiliteitsbedrijf vergroot.
Panweg 52
3705GE Zeist