Beste Nico van Egmond, Bedankt voor deze beoordeling. Wij verkopen geen trapleuningen we maken wandplanken op maat. Ik heb gezocht op naam en email adres en je komt niet als klant voor in ons systeem. Je hebt dan ook het verkeerde bedrijf.
Originele beoordeling
Beste Michiel Noll, Bedankt voor deze beoordelen. Wij zijn op diverse manieren bereikbaar, per telefoon, per email en met whatsapp. Daarbij heb ik net in ons systeem gecontroleerd en kom je naam niet voor in onze database. Ook is het vreemd dat je hier een beoordeling achter laat, we verzenden namelijk geen review emails meer vanuit kiyoh, die laten we uit faseren. Mvg, Hout op Maat