Mooi product, matige nazorg
Twee mooie wandplanken besteld maar helaas beschadigd binnen gekregen. (PostNL)
Direct een mailtje gestuurd naar Hout op Maat met het verhaal, ondersteund met foto's. Kan natuurlijk gebeuren.
Hout op Maat heeft dit direct opgepakt en mijn bestelling opnieuw in productie genomen. Tot zover erg tevreden, uitstekende service!
Echter is er na dat moment erg veel tijd verstreken en bleek de communicatie naar mij toe onvoldoende.
Toezeggingen over verwachtte leverdata per telefoon, welke bij lange na niet klopten, foutieve mailtjes met track&trace codes die niet bij mijn bestelling hoorden. Waardoor je dus wel in de veronderstelling bent dat er iets verzonden is. Hierdoor heb ik tot twee keer toe de tegelzetter moeten afzeggen en opnieuw moeten inplannen.
Inmiddels is na lang wachten het product binnen en gemonteerd en kan ik niet anders zeggen dat de planken erg mooi zijn en de maatvoering prima. Alleen toch een enigszins bittere nasmaak door een toch wat slechte nazorg.
Niet geheel ontevreden, want het is een mooi product, maar hier opnieuw iets bestellen zal ik niet snel doen.