Ik voel mij gewoon opgelicht!

Justis waarschuwt ook voor "commerciële partijen" die tegen extra kosten een VOG-aanvraag klaarzetten, die echter verder niets toevoegen. VOG-Aanvraag schrijft onder "Over ons" nota bene dat ze "kosten .. besparen" maar daar moet je wel € 12,50 extra voor betalen. Vervolgens moet je ook nog "1 werkdag" wachten op een email van Justis. Helaas kon ik niet anders doen dan de aanvraag hier afwerken omdat de werkgever die had voorbereid. Gewoon niet doen dus, is mijn advies!

VOG aanvraag vlot behandeld

Vanwege mijn hernieuwde part-time indiensttreding bij mijn oude werkgever Arriva, alleen nu als gepensioneerde dien ik een nieuwe VOG aan te vragen, wat zonet heel vlot succesvol is gebeurd.

Ik vind het geldklopperij

Zie boven

makelijk

makelijk

super snel en goed

bijzonder goed

Snel geregeld

Ik ben tevreden

Ik zie het verder of krijg ik mijn VOG zonder probleem,dan is alles in orde.

Super snel

Makkelijk in te vullen en helder.

uitstekend

super makkelijk en snel geregeld

Werkt snel en helder

This is so good and QuickTime. Respected Regards

lekker vlot

duidelijk en snel

Oplichters!

Goede Service, nog even afwachten tot alles in orde is

Alles ging goed

Het was allemaal duidelijk en de uitleg was goed

lekker snel en makkelijk

lekker snel en makkelijk

duidelijk

Te snel gegaan om een mening te hebben. Dus okay!

Okay!

redelijk tot goed

Moest het paar keer proberen voor het pakten

uitstekend

Snel mogelijk geholpen.

Snel geholpen

prima werkwijze

Werkt prima, alleen die handtekening neerzetten met een muis? pfoe .... maar is gelukt hoor met de digitale tekenpen!

Geen mail ontvangen

Geld kwijt doordat ik geen mail heb ontvangen. Geprobeerd contact te krijgen maar tevergeefs.

snel en eenvoudig

Ik heb een VOG nodig voor een stichting waar ik in oproep werk als Duikinstructeur, maar ook als EHBO en Reanimatie instructeur

Capitool 10

7521PL Enschede

085 06 08 999

Over VOG-aanvraag.nl

VOG-Aanvraag.nl is een label van PESCHECK® een gerectificeerd online screeningsbureau voor pre employment screening en screenen van kandidaten voor onder meer de VOG, ID Check, Diploma, Credit Check, Int. lijsten en referentie check.