Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen de gebruikers een duidelijke site en een vlot aanvraagproces. Veel reacties melden snelle afhandeling en eenvoudige navigatie. Enkele opmerkingen gaan over prijswijzigingen en vertragingen, wat aangeeft dat communicatie en transparantie kunnen verbeteren. De algemene indruk is positief wanneer het proces soepel verloopt.
Wat is dit voor oplichting?
12 June 2026
C
Hellevoetsluis
de site is duidelijk en mijn aanvraag ging vlot
11 May 2026
Michael
Den Haag
eerste keer deze dienst
13 April 2026
Reginald
julianadorp
Ik heb laatst 12 euro betaald voor Vog en vandaag weer 12 euro, en ik heb de handleiding nog steeds niet. En ik omvang niet van Dienst Justis om de aanvraag verder af te handelen by email.
18 March 2026
Marso Abd
Flat 9, Slate House, 5 Masonry Place, Hayes, Ub3, 1ES, United Kingdom
Jullie hebben mijn geld gepakt maar na 2 dagen nog steeds geen mail, dit lijkt wel op een ****
15 January 2026
Kut
Kutjesland
Ik moet elk jaar weer een VOG aanvragen om voor de Europese Commissie in Brussel als tolk te mogen werken en een badge te krijgen die mij toegang tot alle gebouwen verschaft, zodat ik daar mijn werk kan doen. Dit werk elke keer heel goed en soepeltjes. Bedankt hiervoor.
11 November 2025
Ute
Den Haag
Snel ingevuld
9 October 2025
Wim Wechstapel
Holten
Waarom kon ik vroeger in 1 handeling een VOG aanvragen en betalen ( € 33) en moet ik nu eerst een VOG-aanvraag doen ( a € 7,25 ) en dan een dag wachten en dan weer een VOG aanvragen en weer betalen ( € 33) ?! Het is duurder geworden en het duurt ook nog langer!
7 October 2025
Elise Van Rietschoten
Almere
Het was simpel om door het menu te komen.
23 September 2025
John van Ginneken
Breda
vakje is niet zichtbaar wat ik hiervoor moet aanklikken
18 September 2025
Wilhelmina Louise Maria Bogert
Bennekom
Hei is snel en makkelijk geregeld.
2 September 2025
I. El Ghalbzouri
Amsterdam
Het invullen van dit document was zeer mekkelijkom intevullen, en makkelijk
1 September 2025
Margeline Thielman
Waldorpstraat 1730 2521 CZ Den Haag Zuid-Holland, Netherlands
Justis waarschuwt ook voor "commerciële partijen" die tegen extra kosten een VOG-aanvraag klaarzetten, die echter verder niets toevoegen. VOG-Aanvraag schrijft onder "Over ons" nota bene dat ze "kosten .. besparen" maar daar moet je wel € 12,50 extra voor betalen. Vervolgens moet je ook nog "1 werkdag" wachten op een email van Justis. Helaas kon ik niet anders doen dan de aanvraag hier afwerken omdat de werkgever die had voorbereid. Gewoon niet doen dus, is mijn advies!
25 July 2025
Rick
's-Hertogenbosch
Beste Rick,
Uw werkgever heeft de VOG voor u aangevraagd. Zij waren op de hoogte van de kosten die wij in rekening brengen voor de verwerking; deze staan duidelijk vermeld op onze website.
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een werkgever ervoor kiest dit via ons te laten verlopen. Zo is er geen eHerkenning nodig, verzorgen wij de verwerking en bieden wij ondersteuning. Daarnaast beschikt ons platform over extra voordelen die voor veel werkgevers interessant zijn.
U kunt er overigens ook voor kiezen om zelf via de gemeente een VOG aan te vragen. De totale kosten hiervan bedragen € 41,35. Veel mensen geven echter de voorkeur aan het gemak van een online aanvraag en de tijd die zij daarmee besparen.
Met vriendelijke groet,
Support
Vanwege mijn hernieuwde part-time indiensttreding bij mijn oude werkgever Arriva, alleen nu als gepensioneerde dien ik een nieuwe VOG aan te vragen, wat zonet heel vlot succesvol is gebeurd.
6 June 2025
Snel geregeld
16 May 2025
M.Koster
Uithoorn
Ik zie het verder of krijg ik mijn VOG zonder probleem,dan is alles in orde.
3 May 2025
Kameliya
Gurkovo
Makkelijk in te vullen en helder.
14 April 2025
Phoelmatie Makhan - Ramrattansing
Utrecht
super makkelijk en snel geregeld
8 March 2025
duidelijk en snel
7 January 2025
johnny
Spijkenisse
VOG-Aanvraag.nl is een label van PESCHECK® een gerectificeerd online screeningsbureau voor pre employment screening en screenen van kandidaten voor onder meer de VOG, ID Check, Diploma, Credit Check, Int. lijsten en referentie check.
Capitool 10
7521PL Enschede