Vlotte levering

Degelijk materiaal

Lekker snel geleverd

Binnen een werkdag geleverd, maar ontdekte naderhand dat er nog een aantal accessoires bij hoorden. Kan ook zonder, maar had handig geweest als ik er van geweten had.

Goede prijs en snelle levering

Makkelijk bestellen, goede omschrijving. Prijs en kwaliteit klopt en keuze is ruim. Soms zit er wel net dat ene niet bij, maar dat is dan ook het enige.

telefonisch juiste info ontvangen

zowel de info over het product als de levering is geheel volgens afspraak.

top!!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Bestelde artikelen op tijd geleverd

Prima producten, adequate levering

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd correcte levering. Verder goede kwaliteit producten voor een nette prijs.

Snel en probleemloos

Snel en probleemloos

Spijtig

Levering super vlot verlopen maar door verkeerd artikel te hebben besteld was retourkost voor eigen rekening. Dit lijkt ons heden door online-markt niet meer correct.

groot aanbod aan stekkerblokken, meest van beroemde Duitse makelij.

Het kost wat tijd, de catalogus van a tot z door te werken maar daarvoor vind men met zekerheid een groot aantal mooie opties.

Het probleem was netjes opgelost

Er was een probleem met de aanleverlocatie, maar dat is netjes opgelost. Met andere woorden: een prima en betrouwbaar bedrijf.

Prachtig product en snelle levering

Prima product, snelle levering en een prima afhandeling!

Goede snelle service

Duidelijke communicatie en snelle levering. Ook fijn dat producten goed omschreven zijn op de website.

Product didnt fit but good service.

This product its for the deep wall sockets, my home has the more shallow ones, so it did not fit. Their customer service is attentive though and product will be returned.

Voor herhaling vatbaar!

Bestelling via website en betaling gaat snel en accuraat. Bestelling werd aangeleverd na enkele dagen: alles perfect in orde. Graag voor herhaling vatbaar!

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

Prima product voor de laagste prijs

Thebo stekkerbakken besteld. Uitstekende prijs en prima bezorgd. Mijn tip is om een ander bedrijf te gebruiken voor bezorging want DPD heeft nog nooit bij mij op de afgesproken tijd de spullen gebracht.

Unieke product excellent klantenservice

Iets besteld (mooi monteerbaar stekkerdozen met gewenste kenmerken die ik nergens anders kon vinden) en meteen verzonden. Helaas met DPD die het zicht op het product verloor met als gevolg dat ik de product pas 5 dagen later dan gepland kreeg (heb vaker slechte ervaring met DPD maar deze gaat daar niet over). Maar de klantenservice via email, was zeer goed! Zeer snelle replies op mijn emails, ze hebben contact gehad met de courier, enzo. Uiteindelijk pakket gevonden.

Doen wat ze moeten doen.

Goed op tijd geleverd, goed verpakt, goed product, kortom: precies wat ik wilde.

Prima stekkerblok

Snelle levering. Prima prijs. Stekkerblok is zeer goed en met genoeg plek voor stekkers...

correct

Correcte en snelle afhandeling, product is zoals verwacht.

Ik ben tevreden over mijn aankoop en de prima service

Gewoon goed

Op tijd geleverd goed product

te late levering

Artikelen konden niet snel geleverd worden omdat jullie leveranciers ze ook niet kon leveren

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.