uitstekende backoffice

Na enige vertraging en reclamatie, uitstekend opgelost door hun!!

Snelle levering van goede stopcontacten

De door ons bestelde inbouw stopcontacten werden de volgende dag geleverd. We werden, leken zijnde onbekend met het product, verrast door de hoge kwaliteit van de stopcontacten. Ze pasten heel mooi in de kast waarvoor we ze uitgezocht hadden.

Alles perfect

Snelle levering en perfecte service.

Super service en producten goede kwaliteit!!

Super snelle service, site gemakkelijk en snel te bestellen. Bezorging? De volgende dag in huis!!! Top bedrijf!!!!

Unkompliziert und schnelle Lieferung auch nach Deutschland.

Kurz vorab mit dem Kundensupport gechattet und die Lieferbedingungen nach Deutschland geklärt. Die Kommunikation lief super. Anschließend bestellt und nach ein paar Tagen war die Ware schon da. Ich kann diesen Shop nur weiter empfehlen.

SUPER !

Netjes op tijd geleverd, product van hoogstaande kwaliteit !

Je krijgt wat je op de site ziet !

Vlotte afhandeling, snelle levering. Alles naar wens

in goede orde en tijdig ontvangen.

Een zeer degelijk/veilig product.

Slechte start.!

Goedendag, Ondanks een valse start betreft een eerste bestelling welke ik gedaan had wat niet goed ging is er zeer correct gehandeld door stekkerblokkenshop en werd niet moeilijk gedaan om het product retour te doen . Keurig telefoontje na mindere door mij geplaatste recentie. Ik ga in de toekomst zeker gebruik maken van hun diensten. Vr groet. Albert

Goede service, snelle levering!

Nu al meerdere bestellingen gedaan, en elke keer weer alles binnen 1 à 2 dagen ontvangen. Echt super! Zeker omdat dit toch vaak systemen zijn die niet iedereen zomaar op voorraad heeft liggen. Dus zeer goede gespecialiseerde webshop! Sinds vorige week ook toegevoegd aan ons bestand als preferred suplier wat betreft het aanbod van stekkerblokkenshop.nl.

Super service en snel geleverd!

Aardig personeel, goede service en snel geleverd!

Dpd

Goed geschakeld en alsnog snel geleverd.

Lekker snel!

Mooi materiaal maar dat heeft ook een prijs.

Snelle levering alleen jammer van de vervoerder

Mooi product allen maken ze helaas gebruik van de verkeerde vervoerder. Gewoon niet aanbellen( wij waren allebij de hele dag thuis) maar het pakje bij de buren afleveren is gewoon niet netjes.

Voldoet volkomen aan de verwachting

Snelle toezending van de bestelling die aan mijn verwachting beqntwoordde

Snel en betrouwbaar

Twee keer besteld als bedrijf. De eerste keer met creditcard en daarna op rekening. De afhandeling was snel, duidelijke webshop en producten zoals verwacht van goede kwaliteit.

Snel geleverd , en de goederen zaten veilig ingepakt. Omschrijving klopte exact wat op de website staat.

Goede service,duidelijke site en snelle levering

Makkelijk shoppen, snel geleverd

Als een gast een artikel gekocht en later bedacht toch account aan te maken. Dit ging gemakkelijk. Mijn order was in te zien. Miste wel de mail om mijn order te volgen met de pakketdienst. Hierdoor wist ik niet precies wanneer het geleverd zou worden. Inmiddels alles binnen en alles is verder ok, bedankt!

Snel geleverd.

Verder niets aan toe te voegen.

Mooi zoals afgesproken

Snelle en correcte levering

Prima Prijs/Kwaliteit

Prima Prijs/Kwaliteit en vlotte en duidelijke afhandeling

Mooi product

Snelle levering, mooi design en solide.

Mooie smalle stopcontacten voor op het aanrecht, snel geleverd en stevig verpakt.

Ik had een fout in het adres en de factuur maar dit werd door de firma direct en adequaat opgelost binnen 12 uur zodat de bestelling op het juiste adres binnen kwam.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.