Prima ervaring

Goed verzorgd. Snel op tijd en goed op de hoogte gebracht van verzending

net bedrijf lost alles prima op

Prima en snelle levering!

Snel en uitstekend geleverd!

heldere site, goed product

Ik kon de producten snel vinden op de site. Bestellen, betalen en aflevering waren top, bedankt. e materialen moeten nog worden geïnstalleerd, dus daar kan ik nog geen feedback op geven.

Snelle levering en goede kwaliteit.

De bestellingen worden snel geleverd en het zijn kwalitatief goede producten voor een professionele organisatie.

Besteld, snel geleverd, goed product.

Het hele bestel process hebben jullie goed op orde. Gelukkig niet gebruik hoeven te maken van de retour service. Producten zijn ook super.

Mooi!

Zij werken goed, zij zien goed eruit!

Snel en goed

Op zoek naar de beste prijs voor speciale veilig koppelbare verlengsnoeren kwam ik via Google bij de de Stekkerblokkenshop terecht. Ik kende de hele winkel (nog) niet. Dus dan is bestellen altijd spannend. Maar ik vond genoeg betrouwbaar ogende reviews dat ik besloot het gokje te wagen. Waar ik elders vaak dagen, soms weken, op de bestelling moet wachten was hij dit keer binnen een dag binnen. En ook nog eens niet een beetje maar echt fors goedkoper dan elders. Ik kom hier zeker vaker kijken als ik iets nodig heb.

Snoer asn de lange kant

Mooi product en prima service!

Snelle levering en blij met het product! Het onderdeel wat ik erbij had besteld bleek niet helemaal te passen maar ik kreeg kosteloos het juiste onderdeel de volgende dag toegestuurd!

Correcte en snelle levering!

heel blij met de aankoop

heel blij met de aankoop

Snelle levering van mijn keukenstekkerblok.

Best veel keuze en met verschillende kwaliteiten en prijzen. Goed assortiment, goede uitleg erbij en heel snel geleverd. Ik ben er heel blij mee.

Goed spul en voor een goede prijs.

De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is dat sommige stekkers die ik ontving niet degene waren die ik had besteld. Niet een groot probleem, maar onverwacht. Kreeg wel meteen een telefoontje toen ik het doorgaf, dus goede service :)

2 x iets besteld, 2 x erg tevreden.

2 x meerder stekkerblokken met verschillende (tussen) snoeren besteld. - Telefonisch goed voorgelicht - Snelle verzending en goed verpakt - Op de hoogte gehouden van levertijd

Professionele stekkerdoos

Hele mooie professionele stekkerdoos tegen redelijke prijs. Prima.

Erg snel

Snel en makkelijk

verliep vlekkeloos en zéér snel

prima beschrijving

Het klopt gewoon

Het klopt gewoon

Duidelijke omschrijving (incl. montagevoorschrift) op website. Snelle en correcte levering. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Tevreden

Klopt met beschrijving en voldoet aan verwachting.

On-line aankoop zoals het hoort.

Eerste x iets besteld

Voor het eerst iets besteld en binnen de verwachtte datum bezorgt bedankt voor de snelle services

Top geregeld

Snel geleverd en bestelde inbouw stekkerblok werkt perfect.

Ziet er goed uit stevig en professioneel in elkaar

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.