Vriendelijk en goede klantenservice

Bij een bestelling van een stekkerdoos zaten de schroefjes er niet bij. Na even gebeld te hebben werden deze meteen opgestuurd. 1 dag later had ik ze. Fijn dat het op vertrouwen zo is opgelost.

product voldoet volledig aan de verwachting

Product voldoet volledig aan de verwachting

Pico bello

Snelle en goede levering van een prima product.

Mooi product, niet duur

Mooi product, niet duur, snel geleverd.

Top webshop

Daar kunnen een hoop webshops een voorbeeld aan nemen, altijd alles keurig ingepakt en snel geleverd.

Simpel en snel

Na een keuze ging de verdere afhandeling van de order simpel & snel met het gewenste resultaat. Het juiste product binnen afzienbare tijd geleverd krijgen.

Artikel op afgesproken tijdstip geleverd. Duidelijk en direct antwoord gekregen op ander artikel wat ik besteld had maar nog niet ontvangen had.

Buitengewoon snelle levering van het artikel dat goed verpakt arriveerde.

Buitengewoon snelle levering van het artikel dat goed verpakt arriveerde.

Goed en snel bezorgd

Makkelijk te bestellen en twee dagen later al in huis geweldig.

Correcte info en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Snel in huis, solide verpakt en mooi product!

Mijn bestelde contactdoos kwam aan in RVS uitvoering ipv zwart. 1 mailtje was genoeg, zonder aarzeling werd de goede opgestuurd, samen met het retourlabel voor het foute artikel. Een dag later alsnog alles in orde, snel geregeld en zonder gedoe. Hulde.

Zeer tevreden!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen EN binnen 24 uur in huis. Deze mensen weten hoe het hoort!

uitstekende backoffice

Na enige vertraging en reclamatie, uitstekend opgelost door hun!!

Snelle levering van goede stopcontacten

De door ons bestelde inbouw stopcontacten werden de volgende dag geleverd. We werden, leken zijnde onbekend met het product, verrast door de hoge kwaliteit van de stopcontacten. Ze pasten heel mooi in de kast waarvoor we ze uitgezocht hadden.

Alles perfect

Snelle levering en perfecte service.

Super service en producten goede kwaliteit!!

Super snelle service, site gemakkelijk en snel te bestellen. Bezorging? De volgende dag in huis!!! Top bedrijf!!!!

Unkompliziert und schnelle Lieferung auch nach Deutschland.

Kurz vorab mit dem Kundensupport gechattet und die Lieferbedingungen nach Deutschland geklärt. Die Kommunikation lief super. Anschließend bestellt und nach ein paar Tagen war die Ware schon da. Ich kann diesen Shop nur weiter empfehlen.

SUPER !

Netjes op tijd geleverd, product van hoogstaande kwaliteit !

Je krijgt wat je op de site ziet !

Vlotte afhandeling, snelle levering. Alles naar wens

in goede orde en tijdig ontvangen.

Een zeer degelijk/veilig product.

Slechte start.!

Goedendag, Ondanks een valse start betreft een eerste bestelling welke ik gedaan had wat niet goed ging is er zeer correct gehandeld door stekkerblokkenshop en werd niet moeilijk gedaan om het product retour te doen . Keurig telefoontje na mindere door mij geplaatste recentie. Ik ga in de toekomst zeker gebruik maken van hun diensten. Vr groet. Albert

Goede service, snelle levering!

Nu al meerdere bestellingen gedaan, en elke keer weer alles binnen 1 à 2 dagen ontvangen. Echt super! Zeker omdat dit toch vaak systemen zijn die niet iedereen zomaar op voorraad heeft liggen. Dus zeer goede gespecialiseerde webshop! Sinds vorige week ook toegevoegd aan ons bestand als preferred suplier wat betreft het aanbod van stekkerblokkenshop.nl.

Super service en snel geleverd!

Aardig personeel, goede service en snel geleverd!

Dpd

Goed geschakeld en alsnog snel geleverd.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.