Goede service, geen omkijken naar

De titel zegt alles. Ik ben tevreden over de dienstverlening. No-nonsense en betrouwbaar wordt geleverd wat wordt gevraagd.

Vlot geregeld !

Ruime sortering en snel geleverd.

Optijd geleverd. Hoge kwaliteit!

Snel besteld en verstuurd, verwarring door DPD

Goede website, snel besteld en verstuurd. Bij de bestelling wordt aangegeven dat voor 15.00 besteld dezelfde dag wordt verstuurd. Dat is keurig gedaan. Van de pakketservice krijg je vervolgens een mail dat het 1-2 werkdagen kan duren voordat het pakket wordt afgeleverd. Dat is verwarrend want je verwacht dat de volgende dag te ontvangen. Mijn pakket had ik alsnog de volgende dag. Maar dat mag duidelijker vermeld worden.

Keurig afgeleverd

Alles goed en netjes en snel afgeleverd.

Geweldige en snelle service

Super materiaal en super snel geleverd

Geleverd zoals beloofd

Snel in huis, goed verpakt. Mooi product. Alles dik in orde.

Bestelling

Spullen waren klaar kon ik meteen ophalen heel vriendelijk geholpen zoals het hoort

Mooi stekker blok, wel aan de prijs

Snelle levering mooi assortiment. Was wel beetje schrikken wat het kost maar geeft wel heel veel gemak de komende jaren. Levering snel en correct.

Mooi stekker blok, wel aan de prijs

Goede service, ook als pakketje onderweg verloren gaat

Pakketje door DPD verkeerd bezorgd, en niet te achterhalen. Zonder problemen nogmaals opnieuw verzonden. Oplossingsgericht en attent! Zeker aan te bevelen door vriendelijke en behulpzame medewerker.

Heel prima

Erg goede ervaring, prima spullen

Heel prima

Erg goede ervaring, prima spullen

Zeer correct

Super tevreden

Goed en snel

Een fijne overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Heel snel erg fijne webshop!

Snel correct prettige webshop!

Prima bedrijf

Bestelling werd correct geleverd en zeer ruim assortiment.

Goed,snel en houden hun woord qua levering

Goed advies gekregen, ruim assortiment, goede kwaliteit

De beloofde levertijd (dezelfde dag nog verstuurd) wordt niet nagekomen. Heeft zeker 1,5 week geduurd en er werd niet over gecommuniceerd. Had product snel nodig en had daarom voor deze leverancier gekozen. Jammer. Rest prima.

Goed geïnformeerd en zeer snelle levering

Ik heb gebeld wat ik het beste kon bestellen voor mijn toepassing en ben goed geïnformeerd. 's middags besteld en de volgende dag het pakket al ontvangen.

Super duidelijk, snel en goede verpakking

Op zoek naar een mooi stekkerblok voor inbouw voor de nieuwe bureaus op onze kantoren.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.