Goede service, ook als pakketje onderweg verloren gaat

Pakketje door DPD verkeerd bezorgd, en niet te achterhalen. Zonder problemen nogmaals opnieuw verzonden. Oplossingsgericht en attent! Zeker aan te bevelen door vriendelijke en behulpzame medewerker.

Heel prima

Erg goede ervaring, prima spullen

Heel prima

Erg goede ervaring, prima spullen

Zeer correct

Super tevreden

Goed en snel

Een fijne overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Heel snel erg fijne webshop!

Snel correct prettige webshop!

Prima bedrijf

Bestelling werd correct geleverd en zeer ruim assortiment.

Goed,snel en houden hun woord qua levering

Goed advies gekregen, ruim assortiment, goede kwaliteit

De beloofde levertijd (dezelfde dag nog verstuurd) wordt niet nagekomen. Heeft zeker 1,5 week geduurd en er werd niet over gecommuniceerd. Had product snel nodig en had daarom voor deze leverancier gekozen. Jammer. Rest prima.

Goed geïnformeerd en zeer snelle levering

Ik heb gebeld wat ik het beste kon bestellen voor mijn toepassing en ben goed geïnformeerd. 's middags besteld en de volgende dag het pakket al ontvangen.

Super duidelijk, snel en goede verpakking

Op zoek naar een mooi stekkerblok voor inbouw voor de nieuwe bureaus op onze kantoren.

Alles volgens plan

Goed product, goed verpakt, snel geleverd.

Troep

ik kocht een stekkerblok en ontving een product waar iemand anders al een deel van de beschermfolie had afgepeuterd. Het product was afgewerkt aan alle kanten met plastic en zag er niet uit.

Snel en degelijk

Simpel te bestellen, nette prijs, snel geleverd.

Alles volgens afspraak verlopen.

Geen levering gekregen

Paket nog niet ontvangen

Gelijk het hoort

Van bestelling tot levering gelijk het hoort.

Snel en accuraat

Duidelijke website, binnen 48 uur keurig geleverd door DPD, netjes en veilig voor vervoer verpakt, goede kwaliteit/prijsverhoging Inmiddels verzinbaar stekkerdoos ingebouwd, werkt naar behoren en ziet er netjes uit, ben zeer tevreden, aanbevelenswaardig

Gevonden wat ik nodig had.

Voor het eerst hier besteld. Alles ging goed. Snel bezorgt. Stekker met verlichting zoals op afbeelding. Het paste gelukkig net naast mijn wifipod in stopcontact. Ik heb het ook aangesloten aan een extra contactdoos. Met een knopje meerdere dingen gelijk aan en uit. Super !

Bestellen stekkerblok en de volgende dag was het er al aanwezig Snelle Servies Ik zal bij jullie nog bestellen van producten Bedankt alvast. Marc

goede service

na bestelling vlotte levering en ook telefonisch goed bereikbaar.

Goede prijs en prima service

Makkelijke webshop en goede communicatie omtrent bezorgen

Zoals het hoort

Top webshop, veel keus en snel geleverd!

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.