Mooie producten snel geleverd

Goed telefonisch geholpen. Heb meerdere producten besteld. Alleen jammer van de Evoline port Push zwart daar staat bij materiaal rvs maar dan is je deksel toch van kunststof terwijl ik deze had gekozen omdat er stond rvs. Voor de rest zijn het mooie producten

Gewoon prima

Fijne site, duidelijk en alles zoals beschreven.

Mensen met kennis van zaken

Goed geholpen en snel geleverd.

Top site!

Makkelijk te kiezen en super snel geleverd!

TOP

Ruim assortiment, snelle levering, kennis van zaken

Het artikel was goed omschreven op de website, met de juiste afmetingen. De levering was de volgende dag al. Zeer goede service.

Was anders maar toch goed

Goede ervaring

Gewoon prima

Netjes verpakt snelle levering. Reageren snel op mails.

Goede service. Product is zoals beschreven. Goede kwaliteit. Snelle correcte levering. Goede degelijke verpakking.

prima website, snelle levering en goed product

prima website, snelle levering en goed product

Goede service, snelle antwoorden en levering

Snel geholpen met mijn vragen. Uitstekende prijs kwaliteit.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en mooi op aangegeven tijdstip in huis! Prima zaak.

Razendsnelle verzending

Razendsnelle verzending

Wat een tegenvallende service

Stekkerdoos werkt niet,antwoord, we hebben nog nooit een stekkerdoos verkocht die niet werkte...wat een statement zeg. En dan als klant zelf moeten aangeven wat de opties op dat moment zouden moeten zijn, want volgens de klantenservice konden ze in eerste instantie niets voor mij betekenen. Echt, neem niet eens meer de moeite om de stekkerdoos terug te sturen,koop daar echt nooit meer iets.

Snelle en correcte service

Mooie producten

Binnen redelijke termijn geleverd. Erg mooie producten.

Uitstekende ervaring!

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en razendsnelle levering; Stekkerblokkenshop is top!

Goed voor elkaar

Zoals het hoort, ga zo door.

Goed ervaring

Voor de tweede keer besteld bij deze webshop. Bestelling werd geleverd binnen de aangegeven tijd. Van te voren gebeld, werd snel opgenomen en duidelijk geholpen. Als ik weer iets nodig heb bestel ik wederom hier.

Veel keuze, snel en goedkoop

Prima producten voor scherpe prijzen, TOP dus

Echt om, 3 minuten voor 3 besteld & het was er de volgende dag. De kast waar alles in moet is nog niet klaar, maar dat komt goed

Snel en goed

Prima service snel en goed heel veel keuze. Meer dan Nolte studio Schiedam.

Prima prijs kwaliteit en snel geleverd.

Fijne webshop. Duidelijke productomschrijving, marktconforme prijzen, snelle levering en goed verpakt.

Bestellen ging erg vlot maar tot op heden (5 dagen later) niets ontvangen..

Ik bestelde deze stekkerblok omdat ik snel een werk moest afwerken en er werd gezegd dat deze daags nadien werd geleverd. Maar 5 dagen later heb ik nog steeds niets ontvangen en ik vraag me af of deze überhaupt nog wordt geleverd?!

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.