Mooi product en Snel en flexibel geleverd.

Het artikel wat ik wilde hebben stond op de site met 2-3 dagen levertijd. Gebeld en het was toch op voorraad en gaf ik mijn pakket de volgende dag thuis! Top geregeld en blij met de stekkers

Goede producten en goede service

Snelle afwikkeling en goede spullen

Snel klantvriendelijk en service gericht !

Snelle en vakkundige service via de chat zodat ik de juiste keuzes kon maken…een dikke pluim hiervoor…tot de volgende keer !

Snelle levering, goede prijs, verkoper houdt zich aan afspraken

Snelle levering, goede prijs, verkoper houdt zich aan afspraken

Stekkerblokkenshop aanrader!

Zeer vlotte levering en goede prijs/kwaliteitverhouding!

Goede duidelijke site en snelle bezorging

Goede webshop, waardeloze pakketdienst

Snel verstuurd, alleen de pakketdienst verpest het plezier. Bestelling binnen een dag verzonden, maar duurde een week voordat ik het in huis had. Met moeite bij een pickuppoint kunnen krijgen die ver uit de buurt lag en alleen geopend is van 13u tot 16u30. Dit kwam er op neer dat ik een paar uur vrij moest nemen van mijn werk. Stop met DPD en stap over op een andere partij.

snelle service

na bestelling word ik direct op de hoogte gehouden !

Mooie producten

Mooie producten voor een mooie prijs

Superservice

Zeer correcte communicatie en vlotte levering.

Prima snel proces goed product

Prima snelle levering

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen

Kwaliteit is top

Mooie spullen voor een mooie prijs

Prima product en snelle levering

Prima product. Extra informatie via de telefoon was ook prima. En snelle levering en goed verpakt.

Mooi product

Helaas was het product niet op voorraad en kwam het drie weken later. Vragen over de levertijd worden zeer snel beantwoord, binnen 1 a 2 uur. Mooi product. Snel reagerend bedrijf, makkelijke website.

Vriendelijk geholpen

Ik heb om wat informatie te weten even gebeld naar de klantenservice en daar werd ik prettig te woord gestaan. Na afloop besteld en zoals gezegd aan de telefoon had ik het de volgende dag in huis

Correct product. Snelle levering.

Alles zoals het hoort. Perfecte levering door DPD.

Perfect geholpen

Een bedrijf wat met je mee denkt! Super.

Snel geleverd. Product conform de website. Goed verpakt

Makkelijke site, snelle bezorging.

Hele snelle bezorging, kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Snelle levering.

Snel en goed verpakt!

Netjes

Vlot, snel en uitstekende kwaliteit

Vlotte bestelling, snelle levering en topkwaliteit

Overzichtelijk Makkelijk en zeer snel geleverd

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.