Ga zo door

Snel geleverd, netjes verpakt en mooie strkkerdoos voor in mn aanrecht.

Geweldig!

Groot assortiment en hele snelle levering!

nette en snelle levering

product kan wat lastiger te vinden zijn op de site, maar snelle nette levering

Correcte en juiste afhandeling

De bestelling is juist en volgens afspraak geleverd.

Leveringstermijn is super

Leveringstermijn is super

Altijd perfect!

Supersnelle en correcte levering

Goede ervaring

Goede site en goede service

Ze hadden precies wat ik zocht en de kwaliteit is goed. Goed en snel geleverd. Top!!

goede service

het artikel was goed verpakt en snel geleverd.

Echt super!!!!!!

Levering is echt super! Pop up stekkerdoos besteld! Volgende dag binnen. Helaas de verkeerde! Kan gebeuren fouten zijn menselijk! Gelijk gebeld en binnen enkele minuten kreeg ik al de mail dat het juiste product was verzonden! Volgende dag was hij in huis met retour etiket voor het verkeerde procent. Echt top geregeld!!!!!! Ga zo door!

Geleverd zoals verwacht, timing en kwaliteit. Gemakkelijk retour zenden wat toch niet nodig was. Enige min puntje zijn retour kosten voor klant behalve wanneer product niet goed zou zijn.

Super goed !

Alles snel geleverd en netjes geholpen aan de telefoon

Netjes

N.v.t.

Uitstekende producten

Snelle levering en kwaliteit Een aanrader

Goed product en snelle levering.

Keurig op tijd geleverd

Jammer dat het assortiment beperkt is. Had graag met mijn bestelling ook montage dozen en draad willen kopen.

Top, zelfs met de eindejaarsfeesten toch een snelle levering

Goed stevig product, snelle plaatsing topkwaliteit dankjewel.

Netjes en op tijd geleverd!

Dik in orde

Bestelling was snel gedaan. Verzending ook conform aangegeven op de site. Helaas de verkeerde kleur van het product ontvangen, maar na een belletje had ik de volgende dag de juiste kleur binnen inclusief retoursticker. Goed geregeld dus!

Prima spullen maar helaas slecht verpakt.

Dure 9-voudige Craftsman stekkerdoos ontvangen met afgebroken bevestigingsplaat. Teveel gedoe om te retourneren.

Snel leverbaar, mooi design

Het pakketje was goed ingepakt, Mooi design en precies wat ik wilde. (Stekkerblok 45 graden met 4 aansluitingen in de keuken.

Netjes

Een platte stekker

Goed en snel

Mijn bestelling werd de volgende dag al keurig gebracht. En dat vlak voor de kerst.

Prt

Ik heb een nieuwe keuken en was vergeten extra stekkers mee te nemen. Twee dagen voor plaatsing belde ik op en de volgende dag had ik de wandcontactdozen in huis. De montagemonteur heeft ze netjes kunnen plaatsen. Echt top dat de medewerker direct de order opgestuurd heeft. Fantastisch

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.