Uitstekende deal

Supersnelle levering ook net voor kerst voor 15.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Bestelde artikelen voldeden volledig aan de verwachtingen en waren zoals geadverteerd.

Nette vlotte levering

Mooi assortiment.

Perfecte service

Zowel qua kwaliteit als delivery heeft dit bedrijf precies geleverd wat nodig was. Bovendien heb ik zelf een onderdeel van de stekkerdoos kwijtgemaakt wat ze me kostenloos hebben nagestuurd.

Het bestelde deed aan de verwachtingen en was snel geleverd. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Altijd lastig de juiste artikelen te vinden en keuze te maken, simpel weg omdat je het product niet in je handen kunt houden, zien, voelen en daarmee is het dus lastig te beoordelen. Het is dan altijd spannend of het aan de verwachting voldoet. Het bestelde en geleverde product deed voor het grootste deel aan de verwachtingen. Wat alleen bijzonder is, is dat je een zwarte stekkerblok bestelt en geleverd krijgt, maar de stroomdraad wit is. Dat zie je dus wel in de winkel, maar niet op de website. Mogelijk staat het beschreven, maar is het is mij daarbij niet opgevallen.

Snelle en correcte levering

Uitstekende klantenservice

Supersnelle levering. Er zat een klein fabrieksfoutje in het bestelde artikel en de volgende dag had ik al een vervanging gekregen

top

goede service

Snel geleverd matig product

Een hoek stopcontact besteld. Echter loopt het snoer langs het onderste hoekje van het stopcontact waardoor strak monteren onmogelijk is. Zelf het hoekje afgeknipt voordat het stroomdraad beschadigd en het ook daadwerkelijk in de hoek past. Wellicht handig hier rekening mee te houden.

Zo als beschreven

Prima en snelle levering

onvolledige levering

Ik bestel 20 stekkerblokken rond half november, zogezegd is alles op voorraad, en alles wordt direct afgerekend. Doch er worden er begin december (2 weken later) slechts 5 geleverd en de andere 15 stuks zullen volgen tegen +/- 15 januari ofte meer dan 2 maanden na mijn bestelling. Bij orderingave wens ik dadelijk te weten hoeveel voorraad er is, dan kan ik alsnog een andere leverancier zoeken. Een sorrygeschenk (bv 2 stekkerblokken) is hier op zijn plaats. Groeten, Rudy

Dpd levert niet uit: ze laten het gewoon liggen

Dpd levert niet uit: ze laten het gewoon liggen En doen niks

Prima snelle service goede prijs kwaliteit

Keurig nette webwinkel goede prijs kwaliteit

2 mooie maatwerk stekker blokkeren geleverd.

Wij hebben 2 mooie maatwerk stekker blokken ontvangen. Waar we naar op zoek waren stond niet als zodanig te configureren op de site. Maar na telefonisch overleg kon dit gewoon voor ons in orde gemaakt worden.

zeer positief

Aan de telefoon erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Bestelling geplaatst en andere dag werd het bezorgd.

Duidelijke site, snelle levering

Op zoek naar platte aardestekkers kwam ik deze site tegen. Duidelijke omschrijving, snelle levering en heldere communicatie. Product voldoet helemaal.

snelle levering, mooi product. was nergens anders te vinden

We zochten naar een stopcontact in een werkblad dat electrisch omhoog kan. Na uitgebreide zoektocht gevonden bij stekkerblokkenshop.nl, zelfs met USB en draadloze lader in de gewenste kleur.

correcte uitvoering bestelling

Product conform omschrijving en correcte levering

Zoals geadverteerd en op tijd

Informatie wordt goed weergegeven en de bestelling was zoals geadverteerd en op tijd bezorgt. Overal een goed ervaring met deze webshop!

Mooie producten en snel geleverd

De producten netjes binnen 24 uur geleverd, degelijke producten ook

super snelle levering, zeer tevreden met product

duidelijke webshop, product is snel en keurig geleverd binnen afgesproken tijd. prijstechnisch ook gunstig, kortom , een tevreden klant

goede en snelle levering van de producten

Niet de eerste maal en helemaal volgens verwachtingen

Snel gevonden wat ik nodig had

Snelle en goede service

Makkelijk zoeken op de site

Makkelijk zoeken en snel geleverd. Helemaal top.

mooie producten, snel geleverd

diverse modellen bestelt ivm de verbouwing, allemaal netjes geleverd, met handleidingen etc. ruime keus. kom hier graag terug.

Kwaliteit is perfect

Snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.