Duidelijke site, snelle levering

Op zoek naar platte aardestekkers kwam ik deze site tegen. Duidelijke omschrijving, snelle levering en heldere communicatie. Product voldoet helemaal.

snelle levering, mooi product. was nergens anders te vinden

We zochten naar een stopcontact in een werkblad dat electrisch omhoog kan. Na uitgebreide zoektocht gevonden bij stekkerblokkenshop.nl, zelfs met USB en draadloze lader in de gewenste kleur.

correcte uitvoering bestelling

Product conform omschrijving en correcte levering

Zoals geadverteerd en op tijd

Informatie wordt goed weergegeven en de bestelling was zoals geadverteerd en op tijd bezorgt. Overal een goed ervaring met deze webshop!

Mooie producten en snel geleverd

De producten netjes binnen 24 uur geleverd, degelijke producten ook

super snelle levering, zeer tevreden met product

duidelijke webshop, product is snel en keurig geleverd binnen afgesproken tijd. prijstechnisch ook gunstig, kortom , een tevreden klant

goede en snelle levering van de producten

Niet de eerste maal en helemaal volgens verwachtingen

Snel gevonden wat ik nodig had

Snelle en goede service

Makkelijk zoeken op de site

Makkelijk zoeken en snel geleverd. Helemaal top.

mooie producten, snel geleverd

diverse modellen bestelt ivm de verbouwing, allemaal netjes geleverd, met handleidingen etc. ruime keus. kom hier graag terug.

Kwaliteit is perfect

Snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

verrassend snelle service

verrassend snelle service

Ruime keuze

Ruime keuze, nette prijzen en snelle verzending.

snel en probleemloos

Uitstekende service

Goede keuze aan stekkerblokken op de website, en snelle levering. Ook betaling achteraf via factuur vonden we heel fijn.

Klasse

Gewoon goed

Moeiteloos besteld en ontvangen

Zoals verwacht, en snel in huis

Goede kwaliteit

Goede helpdesk en vlotte levering

Snelle correcte levering en goed artikel

Goede communicatie , snelle levering , goed verpakt en artikel zoals beschreven

Artikel niet ontvangen - nieuw artikel ontvangen

Artikel niet ontvangen, in onderzoek gesteld. Ondertussen wel nieuw artikel ontvangen. 1e artikel nog in onderzoek.

Strakke prijzen, uitmuntende materialen

Ik heb hier een dubbel twist-stopcontact gekocht van Bachmann. De prijs was zeer strak, de verzending vlot en het is nog eens een Belgisch type ook! Helemaal super!

keurig geleverd, goed verpakt

ook op de site was de technische info goed leesbaar en in de verpakking ook weer een duidelijke handleiding EN retourformulier. Dat was niet nodig want het gestuurde was ook datgene wat ik moest hebben..

Snelle levering en groot assortiment

2 stuks Kondator powerdots besteld, snel geleverd voor een goede prijs, blij mee!

Vlot en netjes geleverd. Mooi product. Top

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.