snel en correct!

Alles prima verlopen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Top alles zoals het hoort

Top alles zoals het hoort, top levering en producten

Gewoon goed

Ziet er mooi uit

Ideaal voor in de keuken. Goed afgedekt voor kleine kinderen. En ziet er mooi uit.

Goed product, snelle levering

Super snelle levering

Ruime keus en veel voorraad

Supersnel

Snel en voor iedere vraag een juist product

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Reeds meer dan een week geleden besteld. Leverdienst beweert een notificatie in de bus gestoken te hebben omdat er niemand aanwezig was. Dit is onmogelijk aangezien wij een supermarkt zijn die open is tot 19.30u. Er zat dus ook geen notificatie in de bus. Daarna hebben wij de leverdienst gecontacteerd om dit de melden maar wij hebben nog steeds geen antwoord ontvangen.

super

steeds correct en snel geleverd.

Zeer tevreden.

Groot aanbod, scherpe prijs. Producten snel ontvangen. Ze waren netjes verpakt met millievriendelijk vulmateriaal.

Makkelijke bestelling en snelle levering. De geleverde 6 stekkerdoos is top

Vlot geleverd

Vlot geleverd, maar geen geplande leveringsmoment gekregen. DPD heeft enkele uren voor de levering nog wel een bericht gestuurd. Geen verdere opmerkingen. Product is conform.

Slechte communicatie

Gekocht onder het mom ‘vandaag bestellen, morgen geleverd’. 1 week na de bestelling had ik nog niets van hen gehoord, buiten de orderconfirmatie. Telefonisch contact opgenomen, bleek dat mijn order op het rek lag en dat het ging verstuurd worden. 4 dagen later nog steeds geen enkel spoor vd bestelling. 2de maal contact opgenomen en toen bleek dat het pakket net verstuurd was. Hierop kreeg ik dan de track en trace info. 13 dagen na de bestelling heb ik het pakket ontvangen.

Snelle levering en super kwaliteit

Spullen zeer snel in huis en kwaliteit is super. Zeer tevreden en aan te raden.

Goede ervaring, goed product.

Snelle verzending, duidelijke communicatie.

Top service, communicatie en bezorging.

Top service, communicatie en bezorging.

Mooi en degelijk product, snel geleverd

Mooi en degelijk product, snel geleverd

Voldoet perfect aan verwachting

Voldoet perfect aan verwachting

Correct

Alles correct en vlot verlopen.

Prima product en snel geleverd

Mooie zwarte wandcontactdozen voor onder de keukenkastjes besteld en nu al geplaatst,zat prima spul in,n.l. Berker,top.

Precies wat we nodig hadden

Na de bestelling werd het stekkerblok snel geleverd en het voldeed aan alle eisen. Mocht ik weer iets nodig hebben dan weet ik waar ik ga bestellen

Snelle levering, maar niet 100% zoals op de foto

Het product werd zeer snel geleverd en correct geleverd, maar het is niet helemaal zoals de productfoto op de website laat zien.

Prima snelle service goede kwaliteit producten

Prima snelle service goede kwaliteit producten

Mooi spul voor een goede prijs

Twee stekkerblokken besteld en die zijn keurig door DPD thuis afgeleverd. Mooie producten voor een goede prijs. Prima.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.