Perfecte service en levering

Perfecte service en levering is in het echt zoals voorgesteld op de web site.

Ik had perongeluk te veel besteld volgende dag verstuurd en gelijk geld teruggestort.

Snel en goed verpakt geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd. Product kan ik nog niet beoordelen want deze heb ik nog niet gemonteerd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

prima verlopen

van betaling tot levering correct verlopen

Prima stopcontacten

De ontvangen zien er goed en netjes verpakt uit. Service van bedrijf kan beter als je 3 wkn levertijd geeft hoort de klant van jou te horen waarom het niet op tijd is niet anders om. En als klant dan belt dan is het te makkelijk om je leverancier de schuld te geven.

Prima geregeld allemaal !

Snelle levering geheel volgens afspraak !

Snel en prima geleverd

Product snel geleverd en prima verpakt om beschadigingen te voorkomen

Zoals je het graag wil hebben!

Niets op aan te merken! Gemakkelijk bestellen, scherp geprijsd en op tijd geleverd...

perfecte service

apparaat functioneerde niet naar behoren. na klacht stuurde ik dit op. de technische dienst gaf mij gelijk en ik ontving direct een vervangend nieuw exemplaar. binnen 3 dagen was dit alles geregeld.

Super snelle service, ook telefonisch

Ga zeker mijn relaties van Stekkerblokkenshop.nl op de hoogte stellen (voor zover ze dat nog niet waren).

Kwaliteitsproducten en top service. Aanbevelen? Jazeker

Snelle en goede service

Had een vraag over een product, kreeg direct telefonisch goede uitleg. Order geplaatst en ook nog eens heel snel geleverd. Top site!

Snel en goed.

Spullen van goede kwaliteit. Snel geleverd. Niet de goedkoopste maar kwaliteit heeft een prijs.

Goeie levering, mooie producten

De producten die ik besteld hebt werden keurig op tijd geleverd en waren netjes verpakt. Prima, dit is precies wat ik verwacht.

Gewoon goed

Kwaliteit voor een mooie prijs.

Uiteindelijk alleen via deze webshop een stekkerdoos gevonden waarbij de stekkers onder een hoek van 90 graden worden geplaatst. Zeer prettig als je van trafo’s gebruik maakt. Je kan elk stopcontact gebruiken!

Snelle levering; keurig verpakt, goed materiaal

Jammer dat er niet van alle betaalmogelijkheden gebruik kan worden gemaakt

Alles smooth!

Veel keuze, gekozen voor mooi inbouw stopcontact met usb laden. Stevig in metaal uitgevoerd. Mooi product, verdere afhandeling ging heel smooth. Enige verbeterpuntje: de factuur zat nu als tekst in de email, zodra deze als attachment wordt verstuurd kan hij automatisch de boekhouding in ;)

Goede communicatie

Ze waren vergeten een stekkerdoos op te sturen een belletje en de volgende dag de stekkerdoos binnen echt super service en super snel geregeld. Zo hoort het!

Vlotte en snelle afhandeling.

Zeer positief, duidelijke website, snelle levering.

Mijn ervaring kan zelfs in één woord: geweldig!

Ik was op zoek naar een stekkerblok met netwerkpoorten voor mijn bureau en na wat zoeken op Google kwam ik uit bij Stekkerblokkenshop. De telefoon werd direct opgenomen, vriendelijke meneer die ook nog eens wist waar 'ie het over had. De bestelling kwam de volgende dag binnen, keurig gemonteerd. Inmiddels kijk ik hier naar een zeer fraai Bachmann-stekkerblok en m'n collega's zijn jaloers. En behalve dat is de domeinnaam natuurlijk briljant bedacht... Hoe kom je erop! :-)

Overzichtelijke site met uitgebreid assortiment. Kwaliteit- prijsverhouding prima. Vlotte afhandeling van de bestelling, en supersnelle levering.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.