Uitmuntende service

Een aanrader

Snel antwoord en goede service

Ik had een vraag over de geschiktheid van een reeds ontvangen stekkerblok, kreeg hier snel antwoord op. Ik kreeg bij het antwoord ook al pro-actief een retourlabel, heb hier gebruik van gemaakt en had mijn geld na 3 werkdagen retour. Top!

fijne ervaring

Het was vroeg in de ochtend toen ik besloot een stekkerdoos te kopen.. op dat moment besefte ik me nog niet wat voor heerlijke en fijne ervaring me te wachten stond die dag. Aangekomen op de website van stekkerblohkkenshop.nl merkte ik dat ik door de combinatie van kleurgebruik en ontwerp geheel tot rust kwam en dit mijn bestel proces tot een ultiem fijne ervaring maakte.

Top kwaliteit

Een zeer degelijk product voor niet veel geld.

Snel geleverd, precies goed

Snel geleverd, niks op aan te merken!

Uitstekend voor bestelling en levertijd en materiaal

TOP

Snelle en goede service

Super service

Goed telefonisch bereikbaar en niets is teveel om mee te denken om tot een goede oplossing te komen! Ook retourzending keurig afgehandeld!

Als goed ervaren

Prima support

Mooie producten.

Eindelijk een online winkel waar ik vond wat ik zocht: een stekkerblok dat ik aan de muur kon schroeven! Ikke blij!

Levering volgens afspraak.

Degelijke kwaliteit komt overeen met omschrijving

Snel en goed

Snelle levering, prima kwaliteit van het product. Goed verpakt. Goede prijs. Duidelijke inbouw instructie.

Stekkerblokkenshop heeft mij goed geholpen met mijn bestelling.

Stekkerblokkenshop heeft mij goed geholpen met mijn bestelling. Uitgebreid assortiment van hoogwaardige artikelen.

Snelle levering en overzichtelijke website

adequate en vriendelijke service

er was iets mis gegaan met de bestelling. er werden direct stappen ondernomen en 12 uur later had ik het juiste product.

Nog steeds niks ontvangen

-Geen verzendmail ontvangen met traceerlink. -verzending via DPD. Zending ligt al 5 dagen in een leveringsdepot maar wordt niet uitgeleverd… DPD enkel te contacteren via een betalend nummer: €0,3/min!!! En dan te horen krijgen dat dit normaal is en dat het pakket door een sorteerproces moet…. Duurt toch geen 5 dagen…..

Top en snel

Snel en netjes geleverd

Prima volgens afspraak geleverd

Scherpe prijs, snelle levering

Goede e-ervaring, faire prijs en snelle levering. Aanrader

Prima materiaal, super bedrijf

Indrukwekkende keuzes, zeer professionele, efficiënte en snelle antwoord op vragen, supersnelle levering. Ben zeer tevreden, kan niet beter...

Snelle en correcte levering

Correct en snel

Correct en snel

Product op voorraad op de website en toch een nalevering.

Meerdere producten besteld die voorradig waren. Levering incompleet en niet vooraf op de hoogte gebracht. Nu een aantal “dagen” wachtten op het ontbrekende artikel.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.