Prijs/Kwaliteit en supersnelle verzending

Prijs/Kwaliteit scoort deze website bij de beste. De aankoop verliep vlot op de website, alsook werden de artikelen supersnel verzonden. Een klein minpuntje: Ik kreeg geen e-mail dat de artikelen verzonden waren, dus het was een verrassing toen de pakjeskoerier de volgende dag aan de deur stond.

Snelle correcte service

Snelle correcte service

Topbedrijf met goed advies en snelle levering

Aantal stekkerdozen besteld voor mijn kantoor, top! zeer aan te bevelen.

Hallo Het is goed verpakt en netjes geleverd Top

Snelle levering en vriendelijk geholpen aan de telefoon

Super service en vriendelijk geholpen aan de telefoon

Correcte levering

Snoeren die ik besteld had zijn correct afgeleverd geweest en doen hun ding waar ze moeten voor dienen.

Toppie

Eerste bestelling naar behoren uitgevoerd . Vlugge afhandeling en snelle levering . Zo hebben wij het graag .

correcte en snelle levering

duidelijke website met relevante informatie. levering correct en snel prima organisatie om mee te werken

super snelle levering!

mooie producten en snel geleverd, wat wil ik nog meer....

Mooi materiaal

Het is niet goedkoop maar ziet er mooi strak uit en levering is ook vlot.

Op tijd en verzorgd

Was op vooropgestelde dag ter plaatse. Was zeer goed ingepakt en de bezorgdienst was correct.

correct en snel. alles zeer goed verpakt

De leveringen gebeuren correct. De goederen zijn zeer goed verpakt. een aanrader

Snelle en goede levering

Na eerst contact gehad te hebben via de mail, werd mij geadviseerd om dit stekkerblok te bestellen hoewel het niet de juiste was, want die zit niet in het assortiment.

klantvriendelijk en zeer behulpzaam

q

Prima webshop en snelle levering

De titel zegt het al!

Heb een stekker gekregen die niet werkt

Ik heb een stekker gekregen die niet in en uit klikt en krijg geen retourbon wat moet ik daar nu mee?

Fantastische webshop

De service van Stekkerblokkenshop is érg goed. Producten en assortiment zijn ook prima in orde. Erg tevreden!

Een nauwkeurige omschrijving dewelke 100% correct is. Levering zoals beloofd. Alles perfect in orde dus.

Uiteindelijk prima!

Na een verkeerde levering en een telefoontje had ik pronto de juiste verlengkabel in huis. Top!

Alles gevonden wat ik nodig heb!

Ik heb hier een Kabel goot en kabel doorvoer gekocht en ik ben tevreden met snel levering en kwaliteit van ontvangen producten.

Snel, efficient

Snel en efficiente levering

Voortreffelijke service

De usb-oplader van een Thebo energiezuil was defect geraakt. De Stekkerdozenshop nam contact op met de leverancier en liet de oplaadmodule opsturen waardoor niet de hele energiezuil vervangen hoefde te worden. En ondanks dat ik de energiezuil niet bij hen gekocht had hoefde ik alleen de verzendkosten te betalen. Heel mooi dat er (nog) zulke bedrijven bestaan!

Vlugge levering

Vlotte afhandeling. Prijs/kwaliteit uitstekend

Snel geleverd, topkwaliteit

Erg mooi spul. Kost wat, heb je ook wat.

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen en de levertijd maken ze waar, gewoon volgende dag in huis

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.