Snel geleverd, topkwaliteit

Erg mooi spul. Kost wat, heb je ook wat.

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen en de levertijd maken ze waar, gewoon volgende dag in huis

zeer bezorgd om kwaliteit

vlugge reactie bij probleem

Prima stekkers en service

Stekkers gekocht om snoeren die niet passen aan te kunnen sluiten. Voordelig en goed geslaagd.

Snelle levering, goed product

Goede service, duidelijk antwoord en uitleg over product. Vlot geleverd en ziet er mooi uit.

uitstekend ...

uitstekend ...

perfect

snel geleverd. goed product

In eerste instantie zeer behulpzaam, bestelling wordt echter niet geleverd

Bestelling inmiddels 7 dagen onderweg?

Tevreden

Prima producten, netjes verpakt en vlotte levering!

Netjes en goede kwaliteit

Kwaliteit

Super service

zeer tevreden

Erg fijne eerste ervaring

Het bestellen is uiteraard nooit moeilijk ;) Het aanbod uitgebreid! Maar een snelle levering is wat ze beloven, een snelle levering is wat ze kunnen waarmaken. Uiteraard ook de complimenten aan hun gebruikte koeriersdienst! Bedankt!

Makkelijk bestellen, snel verzonden en ontvangen!!!

Hebben aparte / speciale elektra oplossingen!! Inbouw wcd zonder raam besteld en in wand gemonteerd tbv Sonos boxen. (Powerdot mini 51 mm inbouw stopcontact wit)

Geleverd volgens afspraak.

Geleverd volgens afspraak.

Communicatie kan beter

2 artikels besteld, wat later bedacht en 2 andere besteld maar van de eerste 2 nog niets gehoord, even gebeld en kwam te weten dat eerste niet in huis waren heb ze dan per telefoon direct geannuleerd; ze hadden dat even moeten laten weten. Daarna de tweede bestelling gekregen en alles in orde. Prima materiaal!

prima website, snelle levering

Website is duidelijk. producten zijn snel te vinden. Afhandeling is prima en levering snel (zelfs in deze drukke tijden).

Duidelijke omschrijving op de website. Levering ook mooi op tijd.

Snelle en juiste levering van het bestelde product.

Duidelijk en volgens afspraak. Net product en goed verpakt voor verzending. Aanrader.

Kan niet beter!

Telefonisch goede informatie. Snelle levering. Keurig verpakt waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

Netjes en snel het bestelde materiaal geleverd.

Prima bedrijf!

Super service!

Super service! 2 producten besteld en snel in huis, helaas was per abuis verkeerde product geleverd. Contact opgenomen en binnen 2 dagen alsnog juiste product in huis. Het ‘verkeerde’ product mocht ik houden. Niet meer dan lof!

Snelle levering, goede kwaliteit, geen verrassingen

Snelle levering, goede kwaliteit, geen verrassingen Daar houden we van.

Miste twee afdekdopjes. 1 Belletje en de volgende dag een enveloppe met se dopjes in de bus.

Netjes en tijdig geleverd waar ik om gevraagd heb,

Geen bijzonderheden.

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.