Uitgebreid aanbod en snelle levering!

Snelheid

Geen gezeur. Goed verpakt en snel bezorgd

Prima stopcontact

Prima inbouw stopcontact. Makkelijk in gebruik.

Kan er nog niet over oordelen

Ik zit nog te wachten op mijn bestelling, waarschijnlijk erg druk bij postnl

Er is nog niets aangekomen!!

Ik heb nog niets aangekregen!

Snel en prima service

Mooie duidelijke webshop

Goede producten en snelle levering

Aangezien, ik denk door Corona, de stekkerblokken bij de bouwmarkten waren uitverkocht besloot ik deze webshop te proberen. De kwaliteit is prima, levering snel en prijzen zijn ook prima in orde!

In seconden gevonden wat ik zocht

Prima product, snelle levering !!

Uitgebreide webshop met kwalitatieve producten

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de stekkerblokken en toebehoren die geleverd zijn.

Supersnel en goede communicatie en leuke verrassing erbij

Super tot volgende keer

Goede ervaring

Snelle aflevering!

Kwalitatieve producten en ruim assortiment. Snelle verzending.

Niet ontvangen wat ik heb besteld, werd snel onderzocht

Probleem bleek bij PostNL te liggen, iets met Corona en kerstdagen, ook wel weer begrijpelijk. Product zelf niets mis mee

Vreemde uitstel bezorging door PostNL

Meerdere dagen kreeg ik door dat het pakket niet was ontvangen door PostNL. En onaangekondigd stond de bezorger ineens voor de deur. Helaas kan Stekkerblokken.nl hier ook niets aan doen. In deze tijd geeft PostNL voorrang aan haar preferred klanten als Bol.com. Stekkerblokken.nl was de enige die dit product snel en goedkoop kon leveren.

Ik heb helaas nog niks ontvangen

Ik begrijp dat het druk is maar ik word niet geïnformeerd wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. Dat is jammer , we zitten er op te wachten. De stekkerdozen moeten een dezer dagen ingebouwd worden in de nieuwe keuken. Hierna is de man die de keuken plaatst niet meer beschikbaar. Jammer.

Tot nu toe slecht

2 december een bestelling gedaan en tot op heden nog niets ontvangen. Terwijl men beloofd vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Na lange levering toegekomen. Perfect product.

Na 10 dagen nog niet toegekomen. Corona zal er wel voor iets tussen zitten. Maarheeze is dan moeilijk om een beoordeling te geven. Mss beter deze mail zenden nadat je de bevestiging hebt gekregen dat het pakje is toegekomen Perfect toegekomen, na een iets lange leveringstermijn. Installatie zonder enig probleem. Juist de bijgeleverde stekker is van iets mindere kwaliteit. Gelukkig heeft iedereen wel een goede stevige connectie liggen.

Hallo ik ben tevreden over het product netjes verpakt op tijd en ik hoefde niet te in te loggen of aanmelden

Zeer goed bedrijf

altijd goed advies snelle levering en ook wanneer ik iets heel kleins bestel is het mogelijk geen moeilijk gedoe Top Bedrijf.

Mijn bestelling is nog niet bezorgd.

Een week geleden besteld, bestelling nog steeds niet bezorgd

vlot en vriendelijk

na bestelling online, snelle levering. Bij de verpakking een vriendelijke zin van de medewerker die het heeft ingepakt. Leuk en aardig

Gekregen wat besteld is!

Prijs en levering prima, wel wat vetraging in de vezending met PostNL in december.

Moet ze nog aansluiten

Zijn net binnen, dus ik heb geen idee. Ze zijn zoals afgebeeld. 3-aderige kabel vind ik nogal dik en volgens mij over rated.

Uitgebreide assortiment. Snel levering

Uitgebreide assortiment. Snel levering!

Netjes en snel

Goede websie, keurige en snelle verwerking en verzending. Product voldoet aan verwachting. Prima !

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.