snelle en acurate levering

Na de bestelling kleine wijziging, direct op juiste wijze gecommuniceerd en doorgevoerd, stekkerblokkenshop is voor mij een aanrader.

super service

Snelle levering en gekregen wat ik vroeg

Het bestelde artikel was op voorraad, binnen paar dagen bezorgd en zeer goed ingepakt.

Een firma met kwaliteit en service

Vriendelijke en dadelijk antwoord omwisseling perfect geregeld

Precies waar ik naar op zoek was

Netjes op tijd geleverd

Goed product en snel geleverd

Verzorging van de verpakking is goed ,

Niet debet aan jullie maar Post nl die uw pakket in een aanliggend dorp heeft afgevoerd zonder dit kenbaar te maken

Snel met een vleugje humor

Alles werd snel geleverd met de humor die ik zo kan waarderen... Aanrader voor iedereen!!

Prima service en snelle levering

Het bestelde bureau stekkerblok was keurig op aangegeven tijdstip aanwezig. In de levering zaten drie ipv één bureaubeugel. Een telefoontje was genoeg om dit recht te zetten. Nette service.

In een zin top

Goede prijs, goede service.

Makkelijk, goedkoop en snel

Goedkoopste aanbieder van Bachmann stekkerblokken, duidelijke website. Snelle levering en alles netjes verpakt.

Snel verzonden goed product.

Modern products.

Handig design en top kwaliteit.

Goede producten, prima prijs, snel thuis

Goede producten, prima prijs, snel thuis

Goede communicatie en nakomen afspraken

Verwachtingen leveren af fabriek, keurig afgestemd!!

niets dan positieve bemerkingen !

Product zoals beschreven, goede verpakking, zeer snelle levering.

Super Snel!

Binnen 1 dag geleverd! Top

niks op aan te merken gewoon tiptop in orde

niks op aan te merken gewoon tiptop in orde

Product is exact zoals omschreven. Levering de volgende dag. Helemaal prima!

Prima en snel

Prima kwaliteit, leveren snel en goed verpakt en de mogelijkheid voor (zakelijk) factuur achteraf is top.

Netjes en volgens afspraak

Goede kwaliteit en volgens afspraak. Deel van de levering niet op voorraad en werd direct verteld met keuze voor alternatief of deel levering

Aanrader

alles zeer goed verlopen

Nieuwe Rijksweg 66 F

4128 BN Lexmond

Over Stekkerblokkenshop

Welkom bij de stekkerblokken specialist – Stekkerblokkenshop. Bij ons koopt u stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Volledig samengestelde modules, modulaire systemen of design stekkerblokken. Alle stekkerdozen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor professioneel gebruik, van gerenommeerd merken zoals o.a. Bachmann, Evoline, Ehmann en Kondator.