Ik kan hen overal aanbevelen , een nieuw uitziende telefoon tegen een betaalbaar bedrag ,

De anonieme verpakking geeft een veilig gevoel .

toch een beetje verast

toestel is niet het gene dat ik heb besteld. schijnt wel een beter toestel te zijn,dat ik ontvangen heb,toch de grootste moeite om er mee om te gaan als sinjoor de oplossing voor mij zou een een ander toestel in die zin ...wacht nog even af vriendelijke groeten jaak

Heel vriendelijk dat ik even belde om wat te weten.

Mooie en fijne latop

Ik ben heel blij met mijn laptop en hij is nu goed ingesteld. Zal hem veel gaan gebruiken en fijn 2 jaar garantie

Goede service!

Goed product...beste ervaring via email...klantenservice hoog aanbevolen!

Superservice

Zeer snelle en correcte service.

Elke dag gebruiken wij hem

mooie samsung s9

Telefoon 2dgn na bestellen in huis. Precies zoals beschreven. Dus als nieuw. Contact vooraf,vraag,antwoord binnen 30 min. Uitstekend verpakt. Volgende tel weer bij Telecomweb.eu.

Vraag gesteld via mail, zeer snel antwoord, bestelling geplaatst, levering goed getimed, alles prima.

Prettig

Jullie zijn snel met de service dat is echt super prettig

snelle service

super apparaat goede service

zeer positief!

Ik kreeg ook onmiddellijk respons op mijn mailbericht!

Keurig netjes geregeld

Dit was de eerste keer bij jullie maar alles verliep heel vlot.

Ondanks de feestdagen is de levering snel geweest… top dus…..

Goed ervaring.

Beste service dat ik al heb meegemaakt bij een online multimedia store!

Dag op dag super snelle en vriendelijke klantenservice. Technische dienst uiterst competent. Kijken zeker niet op een euro om de klanten verder te helpen!

Ondangs dat het bedrag met de hand over moest maken.Is het netjes en zorgvuldig verstuurd.Blij met 'm.n aankoop. M.v.g R.lensen

Zeer snelle verzending, keurige verpakking

Product keurig verpakt en snel verzonden! Telefoon ziet er uit als nieuw!

Impeccable à recommander

Nous sommes très contents des 2 probook achetés sur le site. Service vente et livraison impeccable. Merci

Prima spul prima service

2e laptop hier gekocht. Eerste ook nog in gebruik elders. Innovatief verpakt. Gratis upgrade. Telefonisch te woord gestaan en mijn vragen beantwoord.

Prime

Kwaliteit en snelle levering

Goede service.

Na een telefonische gesprek heb ik een andere bestelling gekregen. De eerste bestelling is na een week niet toegekomen. Goede service. Bedankt.

Goed en snel geleverd

Ook vragen via de mail binnen een paar minuten beantwoord .daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren .

Perfect !

Op zich perfecte laptop! Behalve de levering,DHL zet t gewoon in de stromende regen neer!!! Nooit meer via DHL

Last veel review dat ze het pakketje niet binnen hebben gekregen. Geen geld terug gehad. Niet de service kunnen berijken. Dus schrok er zelf van. En maakte me erg druk. Maar ik ben netjes gebeld door de service voor me huisnummer omdat het verkeerd stond. Heb mijn mobiel telfoon netjes binnen 3 dagen na mijn telefoons contact binnen gekregen. Dus ben zeer tevreden. Hoop als ik nog een keer besteld dat het weer binnen komt. Anders zou ik zelf ook niet meer bestellen.

De finnen 2

9001 XW Grou