Redelijk tevreden, dus niet helemaal.

Ik ben wel tevreden met de SMARTPHONE, behalve met de oplader. Ik heb deze oplader geretourneerd naar Telecomweb.eu, omdat het defect is. Ik vind dat heel erg jammer en totaal onverwachts. Ik wil graag een vervangende oplader bij TELECOMWEB.EU aanvragen die wel goed werkt. De defecte oplader heb ik gisteren al teruggestuurd naar jullie. Hopelijk krijg ik binnenkort wel een goed werkende oplader. Ik ben ook niet tevreden over de accu van de SMARTPHONE; deze loopt te snel leeg en ik wil hierbij ook een nieuwe accu bij TELECOMWEB.EU aanvragen, zodat ik niet om de haverklap de smartPhone moet opladen.

Het is de tweede maal dat ik een bestelling gedaan heb en ik ben net zo tevreden als de eerste keer.

Topzaak !!

A- kwaliteit, refurbished Smartphone's, snelle levering en 1e klas klantenservice, ben zeer tevreden !!

Fantastisch Customer Service

Ik heb een refurbished telefoon bij Telecomweb.eu gekocht. Ik had wat problemen mee: mijn e mail was meteen beantwoord en ik kreeg uitvoerig, eerlijk advies van hun helpdesk. Echt heerlijk en eerlijk.

in het Frans MAGNIFIQUE ET EFFICACE

qualité/prix super, rapide et correct. Très aimable et super efficace. Encore merci pour tout

Top !

Zeer tevreden over de geleverde GSM - correct gehandeld en ruime informatie.

Bijna goed

De telefoon was goed, alleen de batterij kapot. Dat verwacht je niet.

Prima service. Snelle levering

Prima service. Zeer snelle levering

ben echt tevreden ,niks te klagen

vooral telefonis bestellen vind ik top , en by leven en welzyn zal het zeker de laaste bestelling zyn

Uitstekende service.

Hier een gereviseerde laptop besteld. De laptop was in uitstekende staat, alleen de batterij werkte niet naar behoren. Ik heb hierover een email gestuurd en binnen een dag had ik antwoord en binnen de week werd er een nieuwe batterij toegezonden. Snelle service en afhandeling van bestelling en klacht.

ik ben prima tevreden

super service en kwaliteit, zeer betrouwbaar en vriendelijk

Alles wat ik bij Telecomweb.eu ooit kocht was perfect in orde. Zo fijn dat het bij Telecomweb nog mogelijk is goede klaptelefoons te kopen

Zeer tevreden met mijn aankoop; snelle bezorging.

Prima apparaat voor een prima prijs; als nieuw!

Laptop echt als nieuw en super snel geleverd!

Laptop echt als nieuw en super snel geleverd! Zeer vriendelijk en duidelijk aan de telefoon geholpen met een goed advies, zeker een aanrader!

Duurt even maar dan alles goed opgelost.

Nette Dell Latitude 6440, groter werkgeheugen dan omschreven. Werkt naar behoren. Alleen abnormale net-adapter bijgeleverd, hiervoor een niet passend universeel netsnoer. Na contact nieuw universeel netsnoer ontvangen (past dus niet). Weer contact nu met foto's van adapter. Uiteindelijk toch de juiste net-adapter geleverd. Tip voor de klantenservice; 1e- vragen, indien mogelijk, een foto van het mankement te sturen. 2e- e-mail berichten goed lezen en bericht van gelezen te sturen.

Prijs kwaliteit goed

Nog even wennen aan de verandering van Samsung naar iPhone maar een echte aanrader

Is iedereen aan te bevelen

Prima computer niet van nieuw te onderscheiden. Keurig verpakt! Ben heel tevreden!!!

Perfecte en accurate service

Vriendelijke en competente medewerkers aan de telefoon. Meedenken met klant om problemen op te lossen.

Mooie telefoon en snel geleverd

Heel tevreden

Snelle service super producten en leuke prijzen . Super tevreden en nog garantie op hp onderdelen. Start klaar geleverd

Zeer goede dienstverlening

Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan om bij u te bestellen.

Alles zoals beschreven/afgesproken

Meerdere laptops al afgenomen. Tot dusver wordt geleverd wat is afgesproken. Laptops zijn in zeer goede cosmetische en technische staat.

uitstekend

laptop is als nieuw

Very customer friendly

The person I spoke to, Rene really helped in trying to resolve the issue. Thank you

Ik bestelde een computer met een 128 GB SSD. Kreeg een computer met een 500 GB HD.

N.a.v. mijn reactie werd wel aangeboden om de fout te herstellen maar omdat ik de computer al in gebruik geb genomen, zag ik daar zelf van af. Overigens chapeau voor de snelle levering want daar is echt niets op aan te merken.

De finnen 2

9001 XW Grou