Goed!!

De laptop die ik besteld had, was niet meer op voorraad, maar werd meteen de volgende dag gebeld voor een oplossing. Heel snelle levering ook nog eens!

Geweldig, goede prijs en nette service

Had een leuke laptop gezien, mooie prijs dus besteld en betaald. Kreeg de dag erop een telefoontje dat deze niet op voorraad was, maar kreeg een aanbod voor een alternatief. Ipv 13” zou het een 14” worden. Aangezien het voor mij geen probleem mee as dat ie wat groter was vond ik dat niet erg. Wat schets mijn verbazing bij ontvangst: ik heb een 15,6” ontvangen. Niet helemaal wat ik besteld had, maar keurig opgelost met deze die eigenlijk een stuk duurder is

Prima product tegen en scherpe prijs en snel geleverd

Refurbished i7 laptopje aangeschaft, zag er als nieuw uit, mooi schoon van binnen en buiten, werkt als een tierelier en ik had hem binnen 24 uur. Helemaal top.

alles correct ontvangen , toestel ok

verrast door toestel in zeer goede conditie, alles werkt perfect. zeer tevreden

uitermate positief

Snelle afhandeling van de verkoop, snelle levering en het aangekochte product was zoals beschreven. Totaal geen negatieve punten .

prijs kwaliteit is top

gelukkig deze site gevonden, prijs kwaliteit is top, één klein minpuntje, geen trac and trace

De snelheid van de levering was zeer goed. het artikel werd snel bezorgd . Echter, het was een gsm en er was geen enkele beschrijving bij op welke manier dat men de nederlandse taal er moest in brengen..

Snel en goed

Goede laptop voor onze dochter. Netjes en snel geleverd

Zoals bij eerdere bestellingen altijd correct.

Bestelling word altijd volgens afspraak geleverd en men kan altijd bellen voor ondersteuning.

Goede site , snelle levering

Er werd ook rekening gehouden met de levering plaats / voorkeur BEDANKT

top

goede elitebook voor een prima prijs

goed werkende leuke nokia als omschreven.

zocht een nokia voor mn youngtimer auto, waar alleen de lege houder zat. Op de site van telecomweb vond ik de telefoon die er in paste. Werd opgestuurd binnen de gestelde tijd. Was mooi verpakt, leek alsof het een nieuwe nokia was. Heerlijk simpele techniek, onverslijtbaar. Ben er erg blij mee.

Teleurgesteld

Laptop ontvangen, werd te heet. Teruggestuurd, andere laptop. Ook heet,ventilator niet goed en laptop langzaam. Jammer, ben dus teleurgesteld

Boven mijn verwachtingen

Ik heb een iPad Mini 2 refurbished besteld ... en kreeg een Mini 5 in vervanging omdat het model 2 niet meer voorraadig was. Wat een goede verrassing en bovendien (aan de buitenkant) en splinternieuw exemplaar. Kan moeilijk beter!

Goed product, snel geleverd .

Na eerdere goede ervaring met dit bedrijf weer een bestelling gedaan . Wederom niet teleurgesteld .

Ik ben snel en soepel geholpen!

Bij mijn bezoek aan uw vestiging in Grouw werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Uitstekende service!

We hadden een monitor besteld bij Telecomweb.eu. Bij aankomst bleek de monitorbehuizing beschadigd. We kregen zonder gezeur een vervangend exemplaar toegestuurd. Top!

Snelle levering, snel en goed contact

Het telefonisch contact was goed. Snelle duidelijk antwoorden. Toen bleek dat de accu van de geleverde laptop niet goed was werd er na telefonisch overleg direct een nieuwe gestuurd, deze was de volgende dag al binnen.

super bedrijf

vlot in afhandeling van probleem

Prima bedrijf, correct en komen hun beloftes na.

Alleen maar lovende woorden. Ga meer via dit bedrijf artikelen aanschaffen.

eerlijke prijzen en goed advies

Betrouwbare site waarvan de producten voldoen aan de beschrijving. Snelle verzending en goede hulp op afstand bij vragen.

Meest vriendelijke en vrolijke dame aan de lijn gehad.

Ben zeer tevreden over je service . Eerst ontving ik een verkeer product maar na een E-mail ontving na 3 dagen het juiste product.

Mijn laptop was gewoon Nieuw echt toppie..

Had een gereviseerde laptop besteld echter deze laptop was gewoon splinternieuw. Dell I 7 met windows 10 top gewoon en voor zo n mooie prijs. Top Bedankt Telecomweb. Gr Ruud

De service en levering is zeer goed. Correcte antwoorden op gestelde vragen. Super toffe ervaring!

De finnen 2

9001 XW Grou