super bedrijf

medewerkers hebben verstand van zaken en en komen hun afspraken na dus vandaar

Correcte en snelle levering

Snel geleverd, een goed product

geweldig

Correct geleverd

zeer goed mooi op tijd

zeer goed snelle bediening en correct Dank U

Ik heb een nog een "oude" Nokia als reserve van lang geleden en sommige onderdelen doen het niet meer goed. Ik kon nog een dezelfde bestellen met een mooie prijs (korting). En pakketje gaat door de brievenbus, helemaal top.

Annuleren en opnieuw bestellen in één vloeiende beweging.

Mijn iPad was stuk. Nieuwe besteld. Oude iPad deed het ineens weer. Bestelling geannuleerd. Toch ging ie weer stuk. Toch maar de bestelling opnieuw gedaa. En dat alles per telefoon en vlot afgehandeld. Top!

Niet zo goed

Ik heb op datum van 11 september mijn bestelling ge dan en ik heb het nog niet ontvangen tot vandaag ze dood sinopel niet aan bellen en een bericht hebben achter ge laten dat ik niet thuis was ik ben altijd op om zeven uur en er zit een weer eens dat ik er niet was dus ik kan nu morgen het zelf gaan halen in de Bpost van af 11 uur

Goede computer .

Had alleen sneller geleverd kunnen worden. Was niet zo snel geleverd als er beloofd werd Wel goed verpakt

tevreden

zeer tevreden over toestel en verzending

Eerlijk en efficiënt

Ik wou mijn vrouw verrassen met een refurbished smartphone. Helaas bleken een aantal toepassingen niet compatibel met haar android toestel, dus besloten we om Telecomweb opnieuw te contacteren om te vragen of het mogelijk was om het toestel om te wisselen. We wilden zelfs bijbetalen omdat mijn echtgenote absoluut opnieuw een Sony toestel te bezitten. Na wat heen en weer gemail kwam Telecomweb na een aantal weken zelf met een oplossing: een Sony toestel werd opgestuurd per DHL, zonder dat we het andere toestel moesten retourneren! NOg straffer: het Sony toestel hebben wij volledig kosteloos ontvangen!!! Waar vind je nog eerlijke ondernemers die niet enkel uit zijn op het verbeteren van hun bankrekening. Als mijn smartphone het begeeft kies ik opnieuw voor Telecomweb.

Super!!

Hartelijk dank voor de i phone vervangbatterij,ze is ok deze keer,ik beveel u zeker aan bij familie en vrienden,super !!!!!!!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

alles correct geleverd

alles correct geleverd

Erg snel geleverd, goede kwaliteit

Erg snel geleverd, goede kwaliteit refurbished phone

Kan niet beter

Perfecte afwerking van mijn bestelling (BEDANKT)

De verbazing van lang geleden kwam weer helemaal terug

Heel fijn een goed functionerend telefoontje weer in bezit te hebben.

top

top

Het bestelde werd overtroffen door een beter apparaat ! Heel goede service !

Er was een Blackberry Curve 9360 besteld. De levering ging vlot en prima. Op de pakbon en de verpakking stond Blackberry Curve 9360, maar er IN zat een Blackberry BOLD 9790. Garantie van 2 jaar zou daardoor mank kunnen gaan, maar dat is door Telecomweb.eu rap opgelost door een nieuwe factuur te sturen met het juiste type Blackberry daar op vermeld. Bovendien de garantie in de e-mail dat het IMEI nummer bij Telecomweb.eu geregistreerd is en dat daar de garantie aan verbonden is. Kortom; nadat er per ongeluk een ander, maar beter, toestel geleverd werd is er een perfecte service bovenop gekomen. Top service.

prima.

prima.

Vlugge service

Vlugge service en correct toestel geleverd

Uitstekende ervaring met Telecom web.eu.

Goede kwaliteit / prijsverhouding. Bestelde artikel snel en keurig verpakt ontvangen.

Niet tevreden

Mail gestuurd geen antwoord, telefonisch niet bereikbaar

Onder de maat

Meer dan een week op bestelling moeten wachten

Prima telefoon. De communicatie is niet goed en loopt achter de feiten aan.

Dit is een Webshop Waarom moet ik wachten iemand te spreken tot die terug is van lunch? Dan betaal ik en verwacht een “tracking nummer” en hoorde niets Tot ik weer belde en de verzending de volgende dag verstuurd zou worden I.p.v. “voor 3 uur besteld en dezelfde dag verstuurd”. Dan krijg ik een mailtje die mij verteld dat status nu “verstuurd” is en nog geen tracking nummer of een manier om te volgen dat de verzending weg is? De telefoon kwam keurig de volgende dag aan en het is een prima telefoon.

super goed

Mijn ervaring met Telecomweb is super goed. alles keurig in orde,en zoals je had afgesproken, een prima zaak.

De finnen 2

9001 XW Grou