Top geholpen.

Ik had een pc besteld bij Telecomweb. Voor 15:00 uur die dag besteld, zou deze dezelfde dag verstuurd worden. Ik had Vrijdag besteld. Op de maandag gebeld. Deze zou deze dag verstuurd worden, en ik zou een email krijgen met track and trace. Op de Dinsdag nog niets vernomen. Ik heb weer gebeld en ze zouden voor mij gaan kijken. Hij zou op Woensdag verstuurd worden. Op de Woensdag belden ze mij op dat ze de PC niet meer konden leveren. Als compensatie stuurden ze mij een duurdere en snellere pc op. Ze vroegen mij of dit goed was? Ik heb gezegd ja dat is goed. Op de Donderdag had ik de PC thuis. Een goed werkende snelle PC. Echt een hele goede service. Top!!!

mijn ervarijng is goed ,met een kleine maar

mijn ervaring met telecom is goed ,meteen kleine op merking als je de web site moet geloven , dan is het vandaag besteld morgen in huis dan gaat die vlieger niet op. want het was 4 dagen later. Dus ik zou dat veranderen als ik jullie was. MVG Mevr Otto.

Snel en klantvriendelijk

Snelle levering en meedenken bij een alternatief product (omdat het bestelde niet beviel). Minder is dat het onduidelijk is dat de producten (of sommige?) tweedehands zijn. Niet alle mensen beseffen dat ‘refurbished’ hetzelfde is als tweedehands.

In principe prima

Ik heb mail gestuurd maar daar komt helaas geen antwoord op. Gebeld. Helaas niet bereikbaar. Toen gechat. Dat duurde lang. Weer gebeld en toen deels opgelost. De vraag via de mail is nog steeds niet opgelost helaas. Ik zal het weer proberen. Denk te druk en te weinig mensen.

De door mij bestelde refurbished computer bleek niet meer leverbaar. Telecomweb bood mij zonder meerprijs een snellere pc aan, topklasse service

Veel keuze

Goede website veel keuze ruime betaalmogelijkheden plus rap geleverd

Perfect!

Leuk om weer zo’n simpele telefoontje te hebben (Nokia 6110)

Alleen jammer geen track en tracé code wanneer bezorger komt!

Het artikel was keurig op tijd geleverd !

Prima service, snelle levering

Omwijs goed geholpen

Snelle en vakkundige service.

Snelle levering, vriendelijke mensen

Telefoon wordt snel opgenomen, men is vriendelijk. Zaterdag besteld en dinsdag al in huis. Kan nog geen beoordeling van het product geven, zo te zien goed, maar een week is te kort. Wanneer mijn Nokia 1100 over een jaar nog steeds optimaal functioneert pas ik dit review aan.

Aardig goed verlopen bestelling

Bestelling makkelijk besteld en snel. Prijzen zijn ook netjes ten opzichte van concurrentie. Verbetering ligt in het verschaffen van de track en trace informatie die was er helemaal niet.

Laptop niet op voorraad perfect geïnformeerd en vervanging geregeld.

Zeer snelle levering, adequate afhandeling van een klein problempje

ben zeer tevreden over de afhandeling

Ok, maar pakket stond aan de deur

Bij thuiskomst stond mijn pakket in de regen op de stoep, klaar om meegenomen te worden.

Super service

super service met onze hp desktop

Bestelling snel ontvangen. Telefonisch contact gehad en en super goed geholpen.

Late levering terwijl ze aangaven de vlg dag

Slechte ervaring ... het heeft lang geduurd maar na telefonisch overleg was het mobiel er wel weer gauw ... ik denk ergens een misverstand ... gelukkig wel aangekomen ( mobiel

perfeckt

nieuw

goedkoop en snelle levering

Uitermate PERFECT

Altijd een beetje wantrouwig geweest in refurbished web winkels. Maar Telecomweb heeft dit gevoel helemaal weg genomen. Perfecte (beter kan ik het niet verwoorden) service en prijzen. Er word daar zeer goed mee gedacht in het oplossen van problemen. Hier kan menig web winkel een voorbeeld van nemen. Echt helemaal perfect.

Product prima, verpakking prima.

Nette service maar alleen refurbished

Web site is misleidend, de telefoons worden in de titel vermeld als zijnde origineel Dit klopt niet Het btrefet refurbished phones en in dat geval is de prijs te hoog, bijna nieuw prijs van een origineel toestel voor een refurbished model is niet korrekt

De finnen 2

9001 XW Grou