Prima service en snel afgehandeld. Het product zelf kan ik nog niet beoordelen omdat het een cadeau is.

Heel tevreden

goede service.

Volgens verwachting

Bedrijf maakte al betrouwbare indruk op internet. Het bleek te kloppen. Snel geleverd. Goed geïnstalleerd. Na een paar klikken alles aan mijn wensen aangepast en aan het werk.

afspraken nagekomen

Netjes afgeleverd alleen bij veel bedrijven word ik geinformeerd over het tijdstip van afleveren en is het mogelijk de zending te volgen. Dat heb ik gemist bij deze bestelling

super bedrijf

ze waren wel iets te laat met bezorgen maar daarvoor deden ze netjes een mailtje

Eerlijke en snelle service

Het toestel dat ik bestelde was niet meer voorradig terwijl het wel werd aangeboden op de website. 1 dag na de bestelling kreeg ik telefoon met de vraag of ik een vergelijkbaar maar nieuwere versie van het product wou aan dezelfde prijs vermits er een fout was gemaakt bij publicatie van het product wanneer dit niet meer beschikbaar was. Dit vind ik eerlijke service.

Top.

Blij met mijn oude nieuwe nokia 6060. Service van Telecomweb-eu is altijd goed, bedankt weer.

Superervaring

Mooie prijs en snelle levering. Dienst na verkoop was heel snel en zocht een correcte oplossing voor mijn probleem. Probleem werd snel en correct opgelost

Ondanks de Corona crisis was de bestelling vlug en cirect

Goede service en toch snel!

Goede service, tevreden met het product

Ik heb gekregen wat ik verwacht had. De levertijd is wel een stuk langer dan aangegeven op de website, maar ik snap dat dit komt door de coronacrisis en de grote drukte. Begrijpelijk dus

heb maar 1 dag moeten wachten

Topservice !

zeer goed

zeer goed

Bestelling tijdens de corona periode geleverd na vier dagen. Zeer aanvaardbare Tijd.

In orde, toch slecht een score 4 zie opmerking.

Opmerking: het pakket pas 5 dagen na bestelling ontvangen, vast heeft het 'corona virus' hiermee iets te maken. Inhoudelijk was alles in orde.

Heel netjes

Netjes geholpen en een.mooie laptop

Zeer goed!!

Vriendelijke en snelle respons per e-mail. Snelle levering zelfs in moeilijke tijden. Waarvoor mijn dank!

Heel correcte service

De telefoon bleef gezien de situatie iets langer weg dan gepland Helaas lag dat aan de lever firma

ok maar niet nieuw

De gsm werkt perfect maar er is een klein krasje aan de zijkant, de lader is niet origineel van dit toestel, het sleuteltje om uw simkaart+sd kaart eruit te halen was er niet bij. Ik weet dit omdat mijn vrouw de zelfde heeft. De lader die er bij is laad traag op, niet het zelfde als die er normaal bij is, die laad snel op. Daarom geef ik een lage score. aanbevelen: ja als je de zelfde gsm al hebt. Nee als je niet de zelfde gsm hebt.

voor de eerste keer niet slecht

alleen het volgen van het bestelde,was niet volgen

Geweldig - Snel- geleverd en een prima schade vrij Refurbished Hp computer

op waarderen naar 8 Gb intern ? Kosten

Snel en correct geholpen na verkeerde bestelling.

Na een verkeerde bestelling, telefonisch snel en goed geholpen en meteen wordt de nieuwe bestelling toegestuurd.

Goede afhandeling

Computer HP Keurig verpakt en snelle levering Alles werkt naar behoren Ben er zeer tevreden mee En ik raad deze firma ook aan als mensen mij vragen waar ik hem gekocht heb Mvg.Aad van Gent

Prima telefonisch gesprek.

Zie boven. Alleen op de factuur stond 16GB maar bij de informatie op de iPad zelf stond GB 32. Bovendien stond er geen jaartal van de iPad bij.

De finnen 2

9001 XW Grou