Zoals ik gewend ben,goed

geen ervaring

van een keer kunt je niet veel zeggen

Supersnel en geleverd wat beloofd is.

Supersnel en geleverd wat beloofd is.

Zie hieronder

Het zou prettig zijn geweest als een gebruikershandleiding was meegestuurd miet de gerenoveerde mobiele telefoon Nokia 3110 Classic aangezien er afwijkingen zijn met het oorspronkelijke model.

niet zo goed

-website niet duidelijk dat het om een refurbished gaat. -retourzending werd pas na 2 telefoontjes terugbetaald. dit duurde een maand. -de verzendkosten van de geretourneerde telefoon zouden ook vergoed worden, maar dat is niet gebeurd.

Bij Telecomweb wordt de klant uitstekend geholpen.

Buitengewoon klantvriendelijke service. Advies, levering en hulp bij installatie verdienen een 10+

Super goed

Ik vind het goed super

Ik ben erg tevreden over alles.

Goed geregeld

Van wegen de kerst drukte was de levering wat langer dan was gezegd.

Geweldig dat deze telefoon nog te koop is.

TOP

kan nog geen oordeel geven

ik heb van telecomweb woensdag 11 December een mail gehad dat mijn bestelling is verzonden. Maar nog steeds geen bestelling binnen. Baal hier echt van

Goede keuze ,prima levering .

Goede keuze ,prima levering

Goed opgelost

Vanwege de drukten was post nl iets later Toch goed opgelost

Snel

Ik maak me wel zorgen over de manier van aflevering. Het wordt door de brievenbus gegooid en valt 1 meter naar beneden. Gelukkig niet beschadigd. Maar de verpakking was niet stootbechermend

Blij met mijn nieuwe accu

Bedankt voor de rappe levering. Tot de volgende!

Zeer tevreden.

Ik heb een refurbished Nokia 3330 gekocht. Hij is werkelijk niet van nieuw te onderscheiden.

Origineel product, scherpe prijs, snelle levering !

Origineel product, scherpe prijs, snelle levering !

tres bien

trés correct,reconditonemment et fonctionnement.

Verkeerde toestel

Ik had een Nokia besteld, maar kreeg tot mijn verbazing een Samsung toegestuurd. Na enige feedback werd ik binnen een paar uur gebeld en werd er direct gesproken over een oplossing. Mijn bestelde telefoon werd direct opgestuurd en de verstuurde telefoon mag ik als compensatie houden. Daarmee ga ik iemand in Cuba mee blij maken. Ik beveel dit bedrijf aan

Goed bedrijf

Altijd snel een reactie per mail als je vragen hebt

Blij voor service

Het Kan Niet beter zijn !!

Alles is verlopen zoals afgesproken en correct !!

werkt goed,snel geleverd

uitstekend

zonder twijfel "SUPER"

Ik heb al met regelmaat wat besteld en dat ging altijd al goed , maar de laatste keer ben ik echt zo geweldig en netjes te woord gestaan en geholpen dat ik echt vind dat dit bedrijf "SUPER" is !!!

Slecht

Ik kreeg een BlackBerry bold opgestuurd. De camera werkt niet, WiFi werkt niet, 3g werkt niet. Valt steeds uit. Nu alweer retourneren.

De finnen 2

9001 XW Grou