Prima service!

Goede afhandeling, would buy again

Zeer goede ervaring met Telecomweb. Bestelling kon zowel telefonisch als per internet besteld worden.Goede en juiste uitleg over het product. Snelle en correcte verzending.

Redelijk

Alles is goed verlopen in het begin. Van bestelling tot levering. Echter werkte er 1 tablet niet naar behoren (niet bijladen). Via een email direct geholpen zelf opgebeld geweest. Top. Echter wacht ik nu al een week op het vervolg van de omruiling voor een werkend exemplaar. Graag spoedig duidelijkheid. Alvast bedankt.

De bezorger heeft niet gebeld terwijl ik altijd thuis ben.

Ik heb geen oordeel over Telecomweb,eu .Omdat de bezorger van het pakje niet heeft aangebeld, terwijl ik altijd thuis ben. Het pakje is door de bezorger naar een afhaal adres gebracht ,Maar kan het pakje niet ophalen in verband met de artrose die ik heb. AFZ. J. Clabou.

Snel

Het was inderdaad plug and play Daar ben ik heel blij mee

Snelle en correcte levering.

Twijfel alleen nog of het besturingssysteem geen oem-versie is ipv een retail versie zoals telefonisch gemeld.

Keurig geholpen, snel en goed.

Dik tevreden, en snel een artikel besteld die ik netjes via de post thuis heb ontvangen. Echt super!

Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle service

Tweedehands DELL-PC gekocht die aan alle verwachtingen voldoet. Zo goed als nieuw aan een heel zacht prijsje

vlotte levering

Pc ziet er netjes uit en doet het prima.

Uitstekende service.

Goed product snelle levering.

Tevreden

We hebben een telefoon gekocht via telecomweb. Na de bevestiging mail van de bestelling kregen we alleen een mail dat het verzonden was naar ons. Geen dag of tijd erbij. Ook geen code waar je het pakje mee kan volgen. Verder prima.

Prachtige computer voor weinig geld !!!

Een mooie laptop van het merk hp gekocht. Hij is gewoon als nieuw en werkt perfect! Echt een aanrader deze winkel. Bedankt he!

prima product en snelle levering gunstige prijs

Helemaal top

Alles zoals verwacht

Uitstekende service en zeer betrouwbaar!

Mijn bestelling was na betaling vlot geleverd en keurig op tijd bezorgd. Waar men niets aan kon doen was dat het pakket met 2 computers beschadigd was geraakt tijdens het transport. Eén computer was aan de buitenkant gedeukt en het andere exemplaar in orde. Direct werd op goed vertrouwen een ander exemplaar afgestuurd en de volgende dag bezorgd. Professioneel aangepakt en een zeer goede en vriendelijke service!! Als er vragen worden gesteld of dit wel een betrouwbaar bedrijf is, dan lees je hierboven het antwoord: zéér betrouwbaar zelfs! Een voorbeeld voor anderen……

ik ben er erg blij mee

mijn ervaring met Telecomweb.eu die is prima mijn pc werkt naar behoren ik ben er zeer blij mee bedankt voor de service die ik heb gekregen groet

Zeer klantvriendelijk bedrijf met snelle levering.

Bij dit bedrijf heb ik een refurbished laptop gekocht, de prijs was zeer laag, enig probleem was een beschadigd snoer, ( aan de laagvoltage zijde ) , en 2 dode pixels, voor mij geen reden om te klagen i.v.m de lage prijs , en de laptop alleen gebruik voor email en internet surfen. alles werkt perfect, De prijs was lager dan een windows licentie ( dus eigenlijk heb ik een verse originele windows licentie met een gratis PC ). Zeer klantvriendelijk bedrijf met snelle levering.

Netjes op tijd afgeleverd

Fijne laptop voor een fijne prijs

Ik heb een hp zbook gekocht via Telecomweb.eu, de laptop is prima, ik werk er nu een paar dagen op en ben zeer tevreden. Minpuntje was de wat late levering, op de site staat voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Dat werd bijna een week later. Wel fijne communicatie, klantenservice is goed bereikbaar met vriendelijke mensen. Al met al zou ik telecomweb.eu aanbevelen en zelf ook zeker vaker iets kopen.

Was erg ontevreden over bestelde telefoon. Ben ontzettend goed geholpen.

Na geklaagd te hebben over een bestelde telefoon ben ik zo netjes en tot volle tevredenheid geholpen.

Goed en zorgvuldig

Kende het niet. Maar deze ervaring gebruik ik zeker bij eventuele volgende noden. Fijn zo,n mogelijkheid te hebben ontdekt!

Goed product voor betaalbare prijs

Monitor was goed verpakt en tijdig bezorgd, alleen het monteren van de voetsteun gaf wat problemen met het vastzetten, maar dat is uiteindelijk wel gelukt. Verder kwaliteit en functioneren van de monitor is goed. Zeker een aanrader.

tot nu toe goed

Wat ik besteld had hadden zij niet meer kreeg een veel krachtiger pc voor zelfde prijs. klasse

De finnen 2

9001 XW Grou