Super service

De laptop die ik had besteld was niet meer op voorraad. Ik werd gebeld door Wim en deze heeft mij een vervangende laptop aangeboden, met een hogere waarde. De laptop zou ik ontvangen voor het bedrag wat ik had betaald voor de originele bestelling. Super dat deze service zo goed is. De bestelling was zeer goed en netjes verpakt.

Goedkoop en goed en goeie feedback

Goed snel en kennis van zaken, 2x laptop besteld.

Gelijk goed geholpen

Ik had een laptop besteld, zij hebben de verkeerde opgestuurd Ik heb hem terug gestuurd nu wacht ik op de goeie

Niet best.

Telefoon laadt heel langzaam op. Helaas.

Alles wordt uitgevoerd volgens wat vooropgesteld wordt.

Ik ben heel tevreden

Doen wat wordt belooft!

het totale plaatje van Telecomweb is geweldig, ze doen wat belooft wordt. Zijn zeer transparant en bijzonder vriendelijk

Geen problemen ervaren

Oke

iPhone 7 besteld, iPhone 8 gekregen.

Was verrast een iPhone 8 te ontvangen ipv iPhone 7 en nam telefonisch contact op. Toen ik de reden had gehoord en hoorde dat ik deze mocht behouden heb ik dat onder dank gedaan.

Ik heb niet het bestelde product ontvangen

De levering was wel mooi op tijd, maar niet het gevraagde. Het telefoonhoesje was niet gepast voor de gsm die erin moest. Ontgoocheling dus. Uit ervaring heb ik al geleerd dat daar nooit een rechtzetting van komt...... De moeite om terug te sturen doe ik niet meer, enig goed punt zou zijn als men nu het juiste product alsnog zou opsturen.

Prima.

Correct geleverd op de aangegeven datum.

Zeer goede dienst

Waiting to see the quality in the following weeks

Correcte uitgevoerd

Is een positieve ervaring. Het product voldoet aan de beschrijving. Correct geleverd. M.a.w ik zou jullie durven aanraden aan familie en vrienden.

tevreden

ik ben in vol vertrouwen

Keurig op tijd, juiste product.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, goed verpakt

Goede kwaliteit en prijs

Snel geleverd, lagere prijs in vergelijking tot andere aanbieders.

Prima service.

Heel tevreden.

op tijd geleverd binnen 3 dagen van order nr 60241 zeer te vreden

Snelle afhandeling en duidelijk

Mooi toestel BlackBerry 9700

Perfect afgeleverd. Het is even wennen, en het geeft veel mogelijkheden om te ontdekken. Heb het toestel nog niet in gebruik genomen.

Goede Ervaring.

Sneel en goed.

vlotte bestelling en dito levering

vlotte reactie gehad op de vragen voor de bestelling. Bestelling geplaatst met zeer vlotte afhandeling en levering

Op tijd en door de brievenbus ! Top

Gewoon goed dus

Toppers!!!

Mijn oude Nokia 3410 had veel waterschade. Bestelling geplaatst bij Telecomweb.eu. voor een refurbished Nokia. De volgende dag al ontvangen, simkaart erin en hij werkt perfect. Ik ben zeer gehecht aan dit model telefoon dus alle lof.

De finnen 2

9001 XW Grou