Goede Ervaring.

Sneel en goed.

vlotte bestelling en dito levering

vlotte reactie gehad op de vragen voor de bestelling. Bestelling geplaatst met zeer vlotte afhandeling en levering

Op tijd en door de brievenbus ! Top

Gewoon goed dus

Toppers!!!

Mijn oude Nokia 3410 had veel waterschade. Bestelling geplaatst bij Telecomweb.eu. voor een refurbished Nokia. De volgende dag al ontvangen, simkaart erin en hij werkt perfect. Ik ben zeer gehecht aan dit model telefoon dus alle lof.

Uw service is uitstekend 10

helaas moest ik Uw smartphone terugsturen,ik kon er gewoon niet aan wennen,misschien voor mijn leeftijd toch te gecompliceerd. Mijn oude Samsung doet het plotseling weer. Toch vriendelijk bedankt voor Uw service.

Zeer snelle reactie op de mail. Snelle levering Goede after sale ivm niet geleverde adapter, Product voldoet aan de verwachting

snelle levering van product

ben tot nou toe zeer tevreden over de dell laptop

Gewoon perfect

Vroegtijdige levering en correct

Goed zaken gedaan.

Uitstekende leverantie !!! Een tevreden klant !!!

Vond het alleen spijtig dat er geen handleiding en oortjrs bij waren

de levering duurde iets langer , dan die twee dagen , zoals vermeld in de lijst van bestelling

Gewoon top.

Prima geholpen door medewerker die telefonisch contact opnam en goede aanbeveling deed.

BEETJE PECH

SCHERM DOET HET AL MIET MEER WAT NU

gewoon goed

snelle levering en het goede product.

Niet in 1 keer goed gegaan maar wel supersnel opgelost

Het is altijd een teleurstelling als je iets ontvangt wat niet werkt. In dit geval was de accu of voedingskabel/adapter niet in orde. Na mijn melding werd wel direct actie ondernomen, 2 dagen later was mijn probleem verholpen met een nieuwe voedingskabel/adapter! Ik kan natuurlijk niet bepalen of de werking van de adapter/kabel op voorhand was gecontroleerd, maar mijn advies is om dat wel altijd te doen alvorens iets toe te sturen. Bedankt en succes!

Goede uitleg, helder en snel.

... had een aantal vragen omtrent de telefoon die ik wilde aanschaffen (Nokia 3310); gebeld, kreeg direct contact en werd professioneel geholpen. Daarna de bestelling geplaatst en bijzonder vlug ontvangen, De snelheid is voor mij niet het belangrijkst maar het gevoel, dat als er iets niet in orde zou zijn met dit refurbished apparaat dat je weet dat er snel op geacteerd wordt. Had bij een ander aanbieder een slechte ervaring en het gaat hier per slot van rekening over 'oude' technologie.

prima materiaal

snelle levering en goed spul

Snelle afhandeling en bezorgingen goed verpakt

Afhandeling van aankoop snel en goed verpakt. Moet helaas nog wachten met gebruik i.v.m. einddatum huidige diensttelefoon met gebruik telefoonnummer. Weet dus nog niet of refurbished telefoon goed werkt.

Prima levering snel en volgens afspraak.

Goed product. Snelle verzending.

Goed behandeld en tevreden over het product

Goed behandeld en tevreden over het product

service gericht

Bestelde artikel (laptop)bleek niet leverbaar(min puntje want stond wel in de webshop en kon ik gewoon bestellen en betalen. Ben echter netjes gebeld en kreeg ter vervanging een duuder artikel voir dezelfde prijs aangeboden. dag later netjes verpakt en compleet geleverd.

Vlotte service

Netjes verpakt, goede levering

Prima kontakt.

Snelle bevestiging van de bestelling. Levertijd was iets langer dan op site vermeld Verdere berichtgeving OK. Geleverd product prima.

Netjes en snel gevonden.

Goede monitor van top merk tegen een redelijke prijs (refurbisched). Ook rap ontvangen. :-)

De finnen 2

9001 XW Grou