Hi, Super bedankt voor je beoordeling! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Samira, We zijn blij dat jij zo tevreden bent, bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Victor, Goed om te lezen dat je tevreden bent, bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Dennis, Super bedankt voor het achterlaten van je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je positief over ons bent :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Desiree, Bedankt voor het achterlaten van 5 sterren! Persoonlijke service is een belangrijke onderdeel van Shops United. Mooi om te zien dat je dit ook binnen onze dienstverlening zo ervaart. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Bob, Bedankt voor het achterlaten van je mooie review. We willen graag met je meekijken om te zien waar je precies tegen aan loopt tijdens het afdrukken van de zending. Een IT collega neemt vandaag telefonisch contact met je op. Nog een fijne dag! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Danny, Super bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling, goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Max, We zijn blij dat jij zo tevreden bent, bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United.
Hi Abbey, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons, goed om te lezen dat je blij met onze service bent! :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Benissa Djela, Bedankt voor je beoordeling! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Arjen, Bedankt voor het achterlaten van je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Franklin, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Wendy, Super bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Mark, Super bedankt voor het achterlaten van 5 sterren! Service is een belangrijke waarde van Shops United. Mooi om te zien dat je dit ook binnen onze dienstverlening zo ervaart. Met vriendelijke groep, Team Shops United
Hi Otto, Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te lezen dat je onze service waardeert. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Ron, Super bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten.