Filters

10

Positief Overdonderd.

Op 1-9-2021 heb ik een review geplaats,met wel een negatieve beoordeling. Hierbij plaats ik dit,omdat alles wat ik in dat review heb gezet,helemaal is opgelost. GEWLDIG!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Klantvriendelijkheid
 • Assortiment keuze
10

Perfect

Simpele jaarlijks onderhoud, super fijn meedenkende monteur. Al met al een fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Klantvriendelijkheid
 • Assortiment keuze
10

klantvriendelijke en snelle service

contactsleutel van onze opvouwbare scootmobiel was afgebroken, we ontvingen al de volgende dag per post een nieuwe sleutel....

 • Aanbevelen? Ja
9

Na bestelling van sleutels is goed geregeld

Goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Service!

Kwam in Nederland aan voor 10 dagen familie bezoek. Bij aankomst op Schiphol bleek dat de rugleuning van mijn Luggie scooter kapot was. PANIEK!!! Slecht begin van een vakantie. Snel even mango mobility gebeld en in no time had ik iemand aan de lijn met de mededeling dat ze een nieuwe stoel voor mijn kunnen plaatsen in 30 minuten. Vanuit Schiphol snel naar de Mango winkel in Breukelen waar ze al stonden te wachten. En ja hoor binnen 30 minuten was het gemaakt. Mango heeft mijn hele vakantie gered!!! Top service gewoon en super vriendelijk! 100% aangeraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Neemt geduldig de tijd om het juiste product samen met je te vinden.

Wij zijn prima geholpen door de heer Kinderdijk. Hij nam rustig, tot twee keer toe, de tijd om het juiste product te vinden voor mijn moeder. Perfecte service! Mocht het zo zijn, dan komen we hier graag vaker terug. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

De FR- 1 - een fantastische scootmobiel!

Onlangs kochten wij allebei een nieuwe scootmobiel - terug bij de ons zo vertrouwde Mango Mobility. Alleen al op het uiterlijk vielen we voor de FR-1, maar, en daar gaat het immers om, hij rijdt uitstekend. Prima stoel ( van groot belang voor onze kapotte rug), perfecte vering ( de ruggen zijn weer dankbaar), heldere en overzichtelijke bediening en toetsenbord. Kortom: een fantastische scootmobiel!

 • Aanbevelen? Ja
7

Mango scootmobiel geeft je vrijheid.

Mijn vader heeft een scootmobiel Tiger 4 gekocht bij Mango. Helaas is de scootmobiel meerdere keren teruggebracht voor reparatie. Aan de service van Mango hebben we geen op- of aanmerkingen. Tijdens de reparatie periode hebben we altijd een vervangende scootmobiel gekregen. Na enige discussie hebben we met een kleine bijdrage een nieuwe scootmobiel ontvangen zelfs met een luxere stoel. We zijn zeer tevreden over de klantenservice van Mango.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

De Lion 4 van Mango is na veel onderzoek en navraag van mijn kant als de meest stabiele en veilige uit mijn selectie gekomen. Voor mij was vooral belangrijk dat de Lion 4 probleemloos met snelheid op de oneffenheden en hobbels in het grasveld van een golfbaan kan rijden, dit dankzij de vering en brede (vier)wielen. Na drie jaar en 3000 km gereden te hebben ziet mijn Lion 4 er nog steeds uit als nieuw. Ik verzorg hem zelf goed en ik krijg goede en periodieke service van de technische dienst van Mango. Dr. R.J.A. Den Haag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service gericht, behulpzaam en goed meedenkend.

Bij mijn verzoek voor een reparatie, werd ik door Paul op een zeer fijne manier te woord gestaan. Ik heb pas de scootmobiel overgenomen en heb er helaas al een ongeluk mee gehad. Hij legde duidelijk uit hoe e.e.a. in zijn werk ging en gaf ook een indicatie hoe de kosten opgebouwd worden. Compliment voor zijn servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en geduld. Ik wacht nu op een telefoontje om een afspraak voor de reparatie te plannen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Thank you for the good advice/very good choice made

Hello, I am using a translator, as we are from Germany. we are now a proud owner of a Luggi Super. Many thanks to mr. Cornel. He advised us very much. It started with picking us up in a wheelchair because my girlfriend could not walk well. He showed us some scooters. We understood each other in many languages (Dutch, English and German). It was very good that we found him. There are not many good scooters in Germany and we are happy to have bought this one from you. Kind regards from Germany. Anja&Jens Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 • Aanbevelen? Ja
6

Ik heb een geweldige scootmobiel,maar de survice?

Al 5 jaar rijd ik de lion4 Een geweldige scootmobiel,de 1e na 2 jaar gedoe met de accu's, ok ,nieuwe gekregen van mango,omdat er extra garantie was, Na 3 jaar mijn motoras kapot,dit komt weinig voor,achteraf door toedoen van ANWB.deze meneer heeft heel hard op de as geslagen,wiel zat muurvast.heeft mij 5500. Euro gekost ,nieuwe scootmobiel wel met inruil oude.nu na 2 jaar weer de accu's. Kon ik dus nieuwe kopen bij hun met korting a 525. Maar kon ik niet betalen.monteur heeft toen vorig jaar zonder overleg,de indicator in het stuurkolom anders afgesteld,van 14%,naar 20%,dus geeft ie eerder aan dat ie geladen moet worden,normaal laad ie 7a 8 uur,nu nog maar 5 uur,zo gsst de capaciteit nog verder achteruit van de accu's. In juli dit jaar ,onderhoud,zitten wachten,tijd verstreek,denk,ik bel maar is,ok,monteur ziek,dat weet je ,s morgens al op kantoor..dus ,dan bel je toch de klant.dat werd 4 aug. Monteur is een uur bezig geweest,in de 5 jaar,de eerste die de wielen eraf haald,ten minste ,dit probeerde hij,een uur lang poulietrekker gebroken,wiel vast gerot.sta erbij dat ie zijn baas belde,hoor de monteur zeggen,nee ,dit is niet mevrouw haar schulg,dit is geen schade,dit is nalatigheid van andere monteurs,dus,Mango wou de kosten in mijn schoenen schuiven.overigens,hebben ze bij deze scootmobiel bij aanschaf willens en wetens accu's geplaatst uit een slechtere qualiteit accu's partij,er zitten geen cel power accu's in.dus dat is ook nog iets.en nu zou mijn scoot vanaf 6 aug opgehaald worden om alsnog de onderhoudsbeurt af te handelen,de afstelling terug te zetten naar 14%,de wielen los te maken etc.tot op heden hoor ik niets,maar rij wel rond met etvrisico op een lekkeband en geen hulp te kunnen krijgen,en met een scootmobiel die niet zijn jaarlijkse onderhoud heeft gehad,zo jammer,zo raak je wel meer en meer het vertrouwen kwijt en dat door een bedrijf,waarvan je zou zeggen dat ie mobiliteit hoog in het vaandel heeft. Mevr. B.swart

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn beoordeling van het gesprek met Paul wil ik het cijfer 10 geven!

Echt waar, op het einde van ons gesprek heb ik hem nog gezegd dat ik het een heel prettig en duidelijk gesprek vond en ik heb hem bedankt voor het geduld dat hij had voor mij ( ik hoor bij de senioren doelgroep). En daaraan wil ik nog toevoegen dat hij een aangename en rustige stem heeft en ook het tempo van het gesprek goed aanpaste aan mijn leeftijd. Er is nu een afspraak gemaakt voor de scoot van mijn man op woensdagmiddag en IK KRIJG EEN MELDING van de tijd hoe laat de monteur ongeveer bij mijn man in Apeldoorn kan zijn, zodat ik mijn man een seintje kan geven dat de monteur er aankomt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellente service

Drie jaar heb ik een lease scootmobiel gehad en kan concluderen dat ik een geweldige rustgevende tijd had. Als er een technisch mankement aan de scootmobiel had, stuurde men een vervangend product en mijn eigen scootmobiel werd keurig gemaakt. Daarbij vond ik het ook nodig om de scootmobiel goed te onderhouden, wasbeurten e.d., want ik rij graag op een scone scootmobiel. Mango bedankt en ik zal u zeker bij anderen adviseren. Nu komt mijn tijd voor een loopfiets, dat is weer een nieuwe periode die ik inga.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top - vriendelijk - Goede service

Recent met mijn vrouw in Breukelen geweest voor een rolstoel. We werden vriendelijk ontvangen en onder het genot van een kop koffie hebben we alle wensen te kennen gegeven waaraan de rolstoel zou moeten voldoen. Daar kwam een prachtige lichtgewicht uit, die zowel voor mijn vrouw goed voort te bewegen zou zijn als voor mij als duwer. Aangezien er bepaalde aanpassingen nodig zouden zijn, moest er overlegd worden of dit mogelijk zou zijn en hierover zouden we telefonisch contact houden. Helaas moesten we de deal annuleren vanwege medische redenen. Al met al kunnen wij het volgende zeggen: Mocht u een rolstoel of scootmobiel nodig hebben ga alsjeblieft langs een van de filialen want het is echt meer dan de moeite waard. Wij geven dit bedrijf 5 sterren ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Aanbevelen? Ja
9

Ruime winkel met heel veel keuze.

Een tijd terug ben ik met mijn vader naar Mango Almelo geweest. Mijn vader gaat er graag op uit en maakte altijd veel kilometers met zowel de auto als de fiets. Helaas mocht dit niet meer en moesten we op zoek naar een goede alternatief. Uiteindelijk terecht gekomen bij Mango Almelo en tot op de dag van vandaag geen spijt! We hadden een afspraak gemaakt met Ellen om langs te komen. Toen we daar waren luisterde Ellen heel erg goed naar ons verhaal en nam ze alle tijd om ons uitleg te geven. Mijn vader heeft op meerdere scootmobielen onder begeleiding van Peter proefritten gemaakt in de buurt. Zo konden hij goed de verschillen in rijden voelen. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen op de Lion 4 met grote accu's, zodat mijn vader alle kilometers heeft om overal te komen. Toen Peter de scootmobiel afleverde heeft hij mijn vader nogmaals alles goed vertelt hoe alles werkt. Wij zijn heel erg te spreken over de service die Mango Almelo ons al gegeven heeft!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke top service en passend advies

Ik heb mij laten adviseren over o.a. een tiger scootmobiel voor mijn oma. We hebben samen een overeenkomst gesloten en mijn oma is super blij dat ze nu weer makkelijk overal heen kan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader

Rollator gekocht bij showroom Breukelen. Goed advies, keurig en vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ga er zeker een vouw scootmobiels kopen!

Vandaag was ik erop uit met mijn partner in Ede. Mijn partner heeft een scoot niet van Mango en we komen met pech stil te staan. Het bedrijf waar we niet hebben gekocht geeft 0% gehoor en daar sta je dan… Een hele vriendelijke dame genaamd Mireille spreekt ons aan en biedt haar hulp, ze probeert te helpen en vind het probleem en hup de scoot van mijn partner doet het weer, wij begrijpen niet dat t bedrijf waar we hebben gekocht dit niet kon vermelden. Ik heb met haar een afspraak om naar de winkel in Breukelen te komen gemaakt om een vouw scoot aan te schaffen, als je zo vriendelijk en spontaan word aan gesproken in de stad geeft al vertrouwen in het bedrijf! Mireille tot dinsdag!

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer goede uitleg en geduld

Prettig ontvangst en duidelijk de verschillen laten zien tussen de verschillende scootmobielen zodat we de juiste keuze hebben kunnen maken die bij onze situatie past.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb bloemen gestuurd

In juli ging ik met mijn dochter naar de vestiging in Breukelen. Cornell heeft ons secuur, en met alle aandacht geholpen. Ik ben ontzettend blij met mijn rolstoel, en wil graag een bedankje sturen voor de vlotte regeling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig bedrijf

We hebben een hele mooie rollator gekocht bij Mango Almelo. We werden erg vriendelijk ontvangen. Als ik toe ben aan andere hulpmiddelen kom ik zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG

Professionele informatie en vriendelijke benadering in vestiging Breukelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Betreft Mango Mobility in de Rijnstraat in Amsterdam

Adviseur/ verkoper Richard kon goed luisteren en zich inleven in de situatie waarin klant en partner, (schrijver van deze recensie) zich bevonden: Parkinson met bijbehorende mobiliteitsproblemen. Hij ging binnen zowel als buiten met de klant, mijn man, wandelen/oefenen met de Joy Rider. We wilden ons alleen oriënteren, maar door zijn uitleg en toelichting hebben we de Joy Rider meteen gekocht; paste precies achterin de auto. Tevreden klanten verlieten de zaak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes geholpen

Na een vervelende situatie. En ook een beetje nerveus, zijn wij op een vriendelijke manier geholpen. Na alles te hebben geregeld. Zijn wij met een goed gevoel weg gegaan. Dank je wel mevr los uit Rotterdam

 • Aanbevelen? Ja

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist op het gebied van zorghulpmiddelen, scootmobielen, rollators en rolstoelen. Mango heeft, naast haar webshop, 7 winkels verspreid door heel Nederland en beschikt over een eigen servicedienst.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd