10

Super service in Weesp van Mango

Kwam langs met problemen met de zitting van mijn Luggie scootmobiel. Ik werd direct geholpen en het was klaar terwijl ik wachtte. Alles was volledig kosteloos opgelost. Super service van Mango Mobility

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Goed en snel geholpen met nieuwe brommobiel. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Scootmobiel voor mijn moeder 's avonds besteld, volgende dag persoonlijk afgeleverd op Vlieland! Professionele uitleg. Helemaal top. Geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betaalbaar snelle levering

Douche kruk besteld voor mijn vader via de website. De volgende dag al in huis. Top service .vaders blij

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Prima indruk van dit bedrijf gekregen. Met mijn moeder heeft via PGB Leopard 4 aangeschaft. Waren eerst in Amersfoort geweest maar daar waren ze drammerig. Kregen nog gratis regenhoes erbij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker bezig!

De Mango Chair Deluxe aangeschaft in Rotterdam. Ik vond deze echter nog niet comfortabel genoeg en heb gekozen voor de V300 DL die een stuk beter zat. Deze werd nog dezelfde dag omgeruild. Daar was ik wel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mooie scoot Mobiel gekocht. Ben goed geholpen door de heer de Roo.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Goed geholpen door vrouw in Utrecht, levering duurde twee dagen langer helaas maar aflevering is netjes gedaan met goede uitleg en instructie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Rollator nitro

In Hengelo voor ons moeder een rollator gekocht.Goed geadviseerd veel.keus.Alle aandacht gegeven tot moeder tevreden was. Thanks Andre

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

na een prettige thuisdemonstratie heeft mijn vader de Lion4 gekocht. Hij is super blij en kan weer zelfstandig op pad. Mango bedankt dat jullie mijn vader weer laten glimlachen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote keuze rollatoren

Bij Mango Amsterdam rollator drive Nitro gekocht. Goed geholpen en veel keuze. Bijbehorende accessoire moest besteld worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Wordt altijd vriendelijk ontvangen ,met een kopje koffie door Ellen. En vragen worden zo goed mogelijk beantwoord,zij ( Peter en Ellen) staan voor service en kwaliteit. Dikke Duim voor hun.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede uitleg

We hebben voor mijn vader een tweede hands scootmobiel gekocht in Almelo. We zij daar keurig voorgelicht,mijn vader rijd nu met mijn moeder mooi door Borne dankzij de goede servies heeft hij zijn vrijheid terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer netjes

Vriendelijk te woord gestaan en snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zwaardere accu

Ik hoor ook veel geklaag over scootmobielbereik in het algemeen en rij zelf veel lange afstanden. Ik heb 3 maanden geleden op mijn Tiger zwaarder accu's laten zetten wat zeker 15 km per lading scheelt. Ik had meer bereik verwacht maar de verkoper Remko van Mango Amsterdam had mij al gewaarschuwd. Zeker nu het koud is merk ik dat ik goed moet opletten met op tijd laden. Zwaardere accu's waren best prijzig maar maken voor mij net het verschil op een dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service ervaring

Al ruim 2 jaar heb ik een Napoleon van Mango en eigenlijk heb ik nooit problemen gehad. Afgelopen vrijdag ben ik aan het einde van de dag tegen tegen een parkeerpaaltje aangereden waardoor het voorwiel scheef stond. Ik heb de ANWB pechhulp van Mango gebeld en binnen 20 min ben ik uit de kou gehaald en naar huis gebracht met scootmobiel. Al einde ochtend stond er vandaag iemand van Mango om de scheve wielen te repareren en nu kan ik weer rijden. De monteur heeft van mij een gevulde koek gekregen voor de hele goeie service.

 • Aanbevelen? Ja
2

VRESELIJK!!!

Op 20 November komt de scootmobiel van mijn moeder beschadigd uit vliegtuig van Transavia. Laten repareren bij Mango Mobility. En dan tevens een servicebeurt laten doen. Dit doen zij aan huis. Monteur scootmobiel gerepareerd: Nieuwe frontje: €13,00 Voorrijkosten €79,00 Arbeidsloon €69,00 Overig €19,00 Ik vraag aan de monteur of ik een gespecificeerde rekening kan krijgen met alleen de kosten van de reparatie om deze te kunnen indienen bij mijn reisverzekering? Ja hoor, zegt hij dat regel ik op kantoor. Krijgt u vanmiddag!! Niets gehoord. ik heb inmiddels 3 a 4 gebeld met ene Ed van de Technische dienst (vriendelijke man) Ik ben nu bijna vier weken en verschillende telefoontjes verder en ik hoor niets.... Jammer!!! Slechte service!!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Susan, Hartelijk dank voor uw bericht. Naar aanleiding van uw melding hebben wij u de reparatiefactuur nog eens toegezonden, dit keer per e-mail. Wij hopen dat dit volstaat en anders horen wij graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mango Mobility

8

Toch goed opgelost

Na heel lang over en weer gebel en gemail heeft john peters het nu toch heel mooi opgelost!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een bedrijf naar mijn hart👍🛵🍾

Wat een topbedrijf zijn jullie.Na ruim 2 jaar tegen mijn botenloods geknald met mijn Bobby Carbon de Luxe.Wiel liep aan en zonder kosten als coulance gerepareerd in Weesp.Bedankt😃👍

 • Aanbevelen? Ja
2

In eerste instantie goed, maar vervolgens dramatisch en ZEEER frustrerend

Wij zijn opzoek naar een dichtescootmobiel voor mijn moedermet reuma. In eerste instantie hele goede contacten en al snel werd de scootmobiel langsgebracht om te kijken of het door de portiekdeur kon. Vervolgens zijn er mondeling afspraken gemaakt en een offerte opgestuurd. Hier begon het. De offerte was niet opgesteld zoals afgesproken. Om dit aan te geven de verkoper gebeld. Geen gehoor en ook geen reactie terug. Na meerdere keren per dag eindelijk na een paar dagen te pakken gektegen. Excuses en zou aangepast worden. Niets ontvangen. Hierop een week lang elke dag geprobeerd. Niks. Ook op de mail geen reactie. Hierop de klantenservice gebeld en de situatue uitgelegd. Ze vonden het heel vervelend en ze zouden ervoor zorgen dat ik terug gebeld zou worden. Na bijna een week nog steeds geen gehoor en er wordt nog steeds niet opgenomen. Weer de klantenservice gebeld. Eeer heel goed tewoord gestaan en ik krijg mobielenummer van de klantenservice dame omdat zij het persoonlijk op gaat pakken. Op een gegeven moment lukt het om de verkoper te pakken te krijgen. Na mijn frustratie aangehoord te hebben doet hij als of er niks aan de hand is ( ook geen excuses) en beloofd de zelfde avond de nieuwe offerte op te sturen. Over een paar dagen nog steeds niks ontvangen. Weer niet te bereiken. Via andere nummers geprobeerd en tr pakken gekregen. Weer wordt het zelfde beloofd. Weer NIKS. Ook veel contact met de damen van de klantenservice gehad, maar kreeg het gevoel dat ze ook niet veel teweeg kon brengen bij hem. Na 5 keer dit gebeuren herhaald te hebben (belofte, maar er wordt niks opgestuurd) nog een keer via een andere nummer te pakken gekregen. Weer een belofte dat het nu ZEKER voor 16uur gestuurd gaat worden. Dit was eergisteren en nog steeds NIKS ontvangen. Kortom: we wachten nu al 2 maanden, heb al aangegeven dat het geld op de rekening klaar staat en we het af willenhandelen, maar nog steeds. Ik vraag mij af hoe de service later zal zijn als dit ervoor al zo is :(

 • Aanbevelen? Nee
1

onjuiste informatie

omdat de rollator van bijna 7 kilo die ik nu gebruik mij te zwaar is om in en uit de auto te tillen heb ik de nitro carbon rollator bij Mango gekocht. Die zou volgens opgave van Mango 5,8 kilo zijn. Deze rollator bleek echter, zonder tas en zonder stokhouder, helemaal geen 5,8 kilo te wegen maar 6,7 kilo. Bijna een kilo meer dus. Ik heb diverse keren hierover opgebeld en ik heb via de website vragen gesteld. Antwoord op de telefoon: u wordt teruggebeld, wat niet gebeurt. Antwoord op mijn vraag via website: geen antwoord. Oordeel: onbetrouwbaar.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste I., Hartelijk dank voor uw melding. Naar aanleiding van uw bericht bleek dat de verkeerde maat van de rollator Nitro Carbon is verstuurd. De Medium is namelijk 5,8 kilogram, terwijl de Large 6,2 kilogram weegt. Inmiddels heeft u de juiste rollator ontvangen en zijn wij benieuwd of deze naar behoren bevalt. Met vriendelijke groet, Mango Mobility

6

Bijstelling van de totaal beoordeling

Na de problemen met de accu's en de slechte ervaring met de technische dienst wil ik nu mijn beoordeling bijstellen, na de coulante oplossing. Die verdient zeker een veel hogere waardering, maar zoals gezegd vereist het wel de nodige inspanning en volharding. Hulde voor de verantwoordelijke manager, maar mijn mening over het functioneren van de technische dienst blijft negatief. Vandaar het 'gemiddelde' zesje.

 • Aanbevelen? Ja
1

Koop hier NIETS!

Absurd slechte en chaotische organisatie. Afspraken en beloftes worden keer op keer niet nagekomen. Van levering tot reparatie, terugbellen tot sturen van een factuur of bevestiging, je moet overal zelf achteraan anders gebeurd er NIETS. Mijn verhaal staat niet op zichzelf, zelfs hun partners waarschuwen voor de praktijken van Mango Mobility.

 • Aanbevelen? Nee
1

Wat een slechte service

Het scootmobiel van mijn vader is in maart opgehaald voor onderhoud. Ondanks meerdere telefoontjes van onze kant tot de dag van vandaag (27 augustus!!!) geen amtwoord. We worden van het kastje naar de muur gestuurd. Het onderdeel is er wel, het onderdeel is er niet, het komt over 2 weken! En nog nooit heeft ook maar iemand de moeite genomen om zelf even contact op te nemen om ons te informeren. Het is kennelijk heel normaal dat je een duur artikel aanschaft en vervolgens een aantal maanden bij de leverancier neerzet! Inmiddels is het scootmobiel eindelijk gerepareerd en doet deze het weer. De klantenservice is uiterst vriendelijk en behulpzaam geweest en vonden dit ook ontzettend vervelend. Maar feit blijft dat het bizar is dat we ruim 5 maanden hebben moeten wachten op de reparatie, zonder enige vorm van communicatie. En om eerlijk te zijn was een bloemetje met excuses op zijn plaats geweest.

 • Aanbevelen? Nee
8

Veel plezier van mijn aangeschafte Mustang, zit met dit weer lekker droog!

Heb een Mustang gekocht bij Cornell in Utrecht . Veel plezier ervan, zeker met deze buien.

 • Aanbevelen? Ja

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist op het gebied van zorghulpmiddelen, scootmobielen, rollators en rolstoelen. Mango heeft, naast haar webshop, 12 winkels verspreid door heel Nederland en beschikt over een eigen servicedienst.

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina