1

onjuiste informatie

omdat de rollator van bijna 7 kilo die ik nu gebruik mij te zwaar is om in en uit de auto te tillen heb ik de nitro carbon rollator bij Mango gekocht. Die zou volgens opgave van Mango 5,8 kilo zijn. Deze rollator bleek echter, zonder tas en zonder stokhouder, helemaal geen 5,8 kilo te wegen maar 6,7 kilo. Bijna een kilo meer dus. Ik heb diverse keren hierover opgebeld en ik heb via de website vragen gesteld. Antwoord op de telefoon: u wordt teruggebeld, wat niet gebeurt. Antwoord op mijn vraag via website: geen antwoord. Oordeel: onbetrouwbaar.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste I., Hartelijk dank voor uw melding. Naar aanleiding van uw bericht bleek dat de verkeerde maat van de rollator Nitro Carbon is verstuurd. De Medium is namelijk 5,8 kilogram, terwijl de Large 6,2 kilogram weegt. Inmiddels heeft u de juiste rollator ontvangen en zijn wij benieuwd of deze naar behoren bevalt. Met vriendelijke groet, Mango Mobility

6

Bijstelling van de totaal beoordeling

Na de problemen met de accu's en de slechte ervaring met de technische dienst wil ik nu mijn beoordeling bijstellen, na de coulante oplossing. Die verdient zeker een veel hogere waardering, maar zoals gezegd vereist het wel de nodige inspanning en volharding. Hulde voor de verantwoordelijke manager, maar mijn mening over het functioneren van de technische dienst blijft negatief. Vandaar het 'gemiddelde' zesje.

 • Aanbevelen? Ja
1

Koop hier NIETS!

Absurd slechte en chaotische organisatie. Afspraken en beloftes worden keer op keer niet nagekomen. Van levering tot reparatie, terugbellen tot sturen van een factuur of bevestiging, je moet overal zelf achteraan anders gebeurd er NIETS. Mijn verhaal staat niet op zichzelf, zelfs hun partners waarschuwen voor de praktijken van Mango Mobility.

 • Aanbevelen? Nee
1

Wat een slechte service

Het scootmobiel van mijn vader is in maart opgehaald voor onderhoud. Ondanks meerdere telefoontjes van onze kant tot de dag van vandaag (27 augustus!!!) geen amtwoord. We worden van het kastje naar de muur gestuurd. Het onderdeel is er wel, het onderdeel is er niet, het komt over 2 weken! En nog nooit heeft ook maar iemand de moeite genomen om zelf even contact op te nemen om ons te informeren. Het is kennelijk heel normaal dat je een duur artikel aanschaft en vervolgens een aantal maanden bij de leverancier neerzet! Inmiddels is het scootmobiel eindelijk gerepareerd en doet deze het weer. De klantenservice is uiterst vriendelijk en behulpzaam geweest en vonden dit ook ontzettend vervelend. Maar feit blijft dat het bizar is dat we ruim 5 maanden hebben moeten wachten op de reparatie, zonder enige vorm van communicatie. En om eerlijk te zijn was een bloemetje met excuses op zijn plaats geweest.

 • Aanbevelen? Nee
8

Veel plezier van mijn aangeschafte Mustang, zit met dit weer lekker droog!

Heb een Mustang gekocht bij Cornell in Utrecht . Veel plezier ervan, zeker met deze buien.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijk en geduldig

Regelgeving gebruik e-car was onduidelijk. Dame klantenservice heeft het me duidelijk en geduldig uitgelegd. En vooral ook eerlijk. Heb uiteindelijk voor een scootmobiel gekozen en ben er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wisselende ervaring verandert in een positieve

De bobby de luxe die wij aangeschaft hadden en waarover ik in een eerdere recensie geschreven heb "dat de wijze waarop een reparatie was uitgevoerd aan de magere kant was", is opnieuw onderhanden genomen. Na een paar telefoontjes van de door ons gewaardeerde vrouwelijke medewerkerster / meedenkster en contact met het hoofdkantoor is er een afspraak gemaakt waarbij er een onderdeel van Bobby is vervangen onder garantie door een monteur die bij ons thuis kwam. Ik wil dan ook met deze review aangegeven dat; wanneer je duidelijk aan geeft wat er aan scheelt, Mango Mobility goed in staat is om mee te denken en te handelen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de geboden oplossing en bevelen anderen aan om hun licht eens op te steken bij Mango wanneer ze op zoek zijn naar een mobiliteits oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte klantenservice

Mijn Lion 4 (de Rolls Royce onder de scootmobielen)vertoonde binnen 11 maanden na aanschaf problemen met de accu. Servicebeurt vervroegd aangevraagd. Monteur twee maal langs geweest: heeft het probleem alleen maar erger gemaakt. Max actieradius 10 Km. Na talloze telefoontjes met de Techn. dienst zou de scootmobiel worden opgehaald voor controle in de werkplaats. (volgens onderhoudscontract recht op leen exemplaar. Uiteindelijk bericht. GEEN leen apparaat. Chauffeur van de transportdienst wist van niets, stond niet op de opdrachtbon. Mijn dochter heeft herhaaldelijk en langdurig met de tech. dienst gesproken. Klacht werd afgedaan als de "Wet van Murphy" Nu voor het weekend kan er niets meer geregeld wordt. "U wordt teruggebeld" Ik zit nu 4 weken thuis. Conclusie: je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Slechte interne communicatie leidend tot een ernstig gefrustreerde klant. Zeer klantonvriendelijk, zeer slechte service. Niet aan te raden. ---------------- Na dit vernietigende verslag uiteindelijk contact gehad met de 'general manager' die een zeer coulante oplossing bood: Gratis nieuwe accu's zonder bijkomende kosten. Uiteraard tot volle tevredenheid. Het probleem bleek dus volledig te liggen bij de technische dienst, veroorzaakt door een zeer slechte interne communicatie en weinig empathie met een gefrustreerde klant. Maar de aanhouder wint! Reden om mijn beoordeling aan te passen, maar je moet wel de weg weten/vinden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paul Kroonenburg, Wij vinden het heel vervelend dat de leenscootmobiel niet direct werd afgeleverd en willen u bedanken voor het delen van uw ervaring. Na uw melding is er contact geweest en is er een passende oplossing gekomen. Wij hopen dat de reparatie naar behoren is uitgevoerd en u inmiddels weer kunt genieten van uw Lion 4.

10

Mango Amsterdam

Zijn blij dat Mango eindelijk weer terug is in Amsterdam en nu gelukkig nog dichterbij op de kop van de Rijnstraat. Zelfde aardige behulpzame mensen als in Amsterdam-West.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mango belooft wat ze zeggen!

Mango heeft ons de scootmobiel Lion 4 aangeraden. Past geweldig bij mijn man. Deze is snel, haalt 70 km zonder opladen en rijdt ongeveer 20 km per uur. Geweldig als de partner ernaast wil fietsen. De scootmobiel is stabiel en heeft zeer goede schokbrekers. Toeren is weer een plezier geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed contact

Met de verkoper had ik goed contact. Hij snapte mijn probleem en wist direct dat ik behoefte had een scootmobiel. De Tiger 4 voldoet uitstekend en kan ik goed stallen bij mijn woning of in de schuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik lees zo al de ervaringen van de mango zaken in nederland

Ik heb zelf een scootmobiel gekocht bij mango in Almelo en ben zeer tevreden over de voorlichting bij aankoop en de service is prima en een goede behandeling door Ellen en Peter van Puffelen een aanrader om eens te gaan kijken als je een scootmobiel wilt aanschaffen in Almelo en omstr. Geert jansen Almelo

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Netjes geholpen geen onnodige vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Na het negatieve gebeuren is er contact geweest er is een bloemetje gestuur voor het ongemak veroorzaakt door mango. N.a.v wat wij hebben meegemaakt en de gesprekken zou ik mango toch wel aanbevelen bij anderen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste G.A. Verhagen, Vandaag hebben we telefonisch contact gehad en we willen u bedanken voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op het onderdeel maar zijn blij dat het inmiddels is ontvangen en u weer kunt genieten van uw Mango product.

6

Wisselende ervaring

Wij hebben de tijdelijke winkel in Assen bezocht na eerst al eens in de winkel in Haren te zijn geweest. Wij zijn daar en in Assen geholpen door een vrouwelijke medewerker die wij als zeer prettig hebben ervaren. Coöperatief, invoelend, meedenkend en ter zake kundig. Hoe verrassend was het om vervolgens te worden geconfronteerd met een mannelijke medewerker die statisch vanachter zijn bureau zich profileerde als non coöperatief, weinig creatief en niet communicatief. Dit werd vooral duidelijk toen wij terug kwamen met een mankement aan een scootmobiel die wij zeer recent hadden aangeschaft. Thuisgekomen en erover napratend kwam meer en meer het besef dat de geboden oplossing wel zeer aan de magere kant was. Resumé: Een voldoende op basis van de erg positieve ervaring met de ene medewerker. Wij kijken voortaan eerst of de bewuste vrouwelijke medewerker er is en zullen dan naar binnen stappen. Wij bevelen haar ten zeerste aan.

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer goede ervaring bij aankoop, zeer slechte ervaring Service

Twee prachtige fietsen gekocht in 2017 bij Mango in Amsterdam. Bijzonder goed geholpen door verkoper Remco. Daar is de ene ster ook voor bedoeld. Helaas binnen twee jaar accu kapot. Doet helemaal niets meer van een op andere dag. Tevens direct melding gemaakt van een vervelend ratelend geluid dat af en toe vanuit de fiets van mijn man komt. op 27 mei dit jaar het eerste contact gelegd. op 17 juni is de fiets meegenomen ter reparatie. Nu op 1 augustus is de fiets nog niet terug. Na herhaaldelijk telefonisch contact met de technische dienst zou de fiets vorige klaar staan en zsm worden opgestuurd. Ik had aangegeven dat wij op 1 aug. met de fietsen op vakantie wilden. Dat is dus vandaag. Komt de fiets überhaupt wel terug???

 • Aanbevelen? Nee
10

Mijn Mango bezoek was een super hot te ervaring.

Ik kreeg een warm welkom..! Een scooter van Mango rijd als de brandweer, met de vlam in de pijp maakte ik een proefrit in het top model van Vlamgo. Wel reageerde de monteur nogal aangebrand op mijn vragen. De bedrijfsleider geeft overig vurig leiding. Onder het personeel hangt een Warme sfeer. Maar al met al maakte het bedrjf een uitgebluste indruk.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een klacht over het spontaan afgaan van het achteruitrijalarm van een nieuwe scootmobiel van Mango is direct actie ondernomen en is de klacht snel en vakkundig verholpen.

Verbeterpunten

Telefonisch oordelen over de waarschijnlijke oorzaak van een defect is niet handig.

 • Aanbevelen? Ja
5

2 sterren: slechter dan verwacht

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Arie, Wij zouden graag meer informatie willen over uw ervaring met Mango Mobility. Helaas kunnen wij uw contactgegevens niet terug vinden in ons klantenbestand. Wij willen graag telefonisch contact met u opnemen, kunt u daarom uw telefoonnummer mailen naar info@mangomobility.nl (met referentie Kiyoh)? Wij nemen dan snel contact met u op!

6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In gesprek zijn excuses gemaakt voor problemen met gekochte scootmobiel. Deel berust op miscommunicatie. Aanbod voor inruil op ander model scootmobiel. Kosten voor diagnose zijn vergoed en bloemetje erbij.

Verbeterpunten

10 maanden geleden een Minicrosser 2 gekocht in Grou. Occasion 3500,-. Zelf weinig gebruikt. Nu problemen. Motor hapert alsof hij soms in vrijloop staat. Aanvankelijk bij Mango Mobility 104 euro voor diagnose: computer kapot. Zou moeilijk of niet verkrijgbaar zijn en dat zou betekenen totalloss. Garantie verlopen. Pech. Bij de Minicrosser specialist blijkt de computer niet kapot, maar de motor. Dure reparatie. Hij had ook al meer kilometers gedaan dan wij dachten. Mango Mobility gaf aan geen ervaring te hebben met dit merk en raadde aan hem elders te laten onderhouden. Na aanvankelijke communicatieproblemen komt Mango wel met een aanbod voor een inruil op een ander model. Omdat we per se dit merk en model wilden laten we hem toch elders maken. Jammer, maar wel excuses gekregen.

 • Aanbevelen? Nee
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd goed te woord gestaan en goed geholpen! Nu weer heerlijk mobiel

 • Aanbevelen? Ja
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na een leuk en vriendelijk gesprek te hebben gehad met een dame van de klantenservice, kwamen we uit op een thuisdemonstratie bij mijn moeder aan huis. Een zeer vriendelijke adviseur legde mijn moeder alles rustig uit en wat was ze enthousiast. Ze was zo tevreden over dit model scootmobiel dat we deze gelijk hebben gekocht en nu heeft ze het hele weekend in het zonnetje gereden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid

Filter op taal

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist op het gebied van zorghulpmiddelen, scootmobielen, rollators en rolstoelen. Mango heeft, naast haar webshop, 12 winkels verspreid door heel Nederland en beschikt over een eigen servicedienst.