Deskundig geholpen en de perfecte lichte rolstoel gevonden in filiaal Den Haag

We waren op zoek naar een zeer lichte en makkelijk vervoerbare rolstoel en zijn hier (filiaal Den Haag) uitstekend geholpen. De verkoper had niet alleen de modellen die wij zelf al hadden bekeken klaargezet, maar stelde ook nog een extra optie voor — en dat bleek uiteindelijk precies de juiste keuze. De verkoper is duidelijk zeer ervaren en deskundig, en daarnaast ook erg vriendelijk in het contact. Wat ons verder opviel, is dat het aanbod een stuk moderner en praktischer is dan in reguliere thuiszorgwinkels, waar vaak nog de wat zwaardere en minder handige modellen worden aangeboden. Al met al een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een kwalitatieve, gebruiksvriendelijke rolstoel.

• Assortiment keuze

Luisterde goed naar wat we nodig hadden en gaf een uitstekend advies

We waren op zoek naar een opvouwbare scootmobiel die in onze camper past. Bij ons eerste bezoek bleek de vestiging Heerlen nog niet officieel open te zijn. Men was nog aan het inrichten. Toch werden we hartelijk ontvangen en werd goed geluisterd naar wat we nodig hadden. We bekeken 2 modellen en maakten de afspraak om terug te keren met de camper. om te 'passen'. Tijdens het tweede bezoek werd al meteen een ander model gedemonstreerd. Het zou me niets verbazen als de medewerkster in de tussentijd nog eens haar collectie had nagelopen om te kijken of er iets beter geschikt was. Deze was precies goed, en was ook nog eens goedkoper dan het eerdere model. We mochten de zaak niet verlaten voordat we precies wisten hoe we moesten rijden, en vooral, hoe de scootmobiel in- en uit te klappen. Na bijna anderhalf uur reden we trots naar buiten, het inklappen en inladen in de camper duurde minder dan 2 minuten. We kunnen op reis. We hadden ook nog de gelegenheid om een van Raam lage instapfiets uit te proberen. Dat is iets voor later.

Mango geeft vertrouwen

Toen ik enige tijd geleden de winkel in Naarden binnen stapte, werd ik getroffen door het buitengewoon ruime asortiment aan hulpmiddelen. Daarnaast maakte ik kennis met een zeer vriendelijke dienstverlening welke uitmuntte in kennis van zaken, en relevante informatie. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en geadviseerd. Op deze manier kostte het mij geen moeite om een Luggie 3 aan te schaffen. Een week later kon ik mijn Luggie ophalen en heeft deze scoot mobiel mij veel gemak en plezier bezorgd. Recentelijk, 15 maanden na mijn aanschaf, stapte ik de winkel in Naarden weer binnen. Weer werd ik niet alleen vriendelijk met cappuccino ontvangen, maar ook uiterst efficiënt geholpen. Nu, zonder dat ik iets nieuws had aangeschaft. Mango, U verdient van mij de WARME DOUCHE (naar analogie met de wijze waarop een bekend consumenten programma een goede dienstverlening beloont).

netjes en goed behandeld

netjes geholpen, goede uitleg gehad, en er was genoeg keuze.

• Assortiment keuze

Meteen vriendelijk geholpen en met een passende rollator naar huis.

De dame die helpt in Breda (13 mrt26)geeft meteen koffie en constateert dat we al huiswerk hebben gedaan. Nu nog het passende apparaat; S, M, L..? Dienblad er op? Afstellen? De leverantie is onderweg, want de passende rollator is niet op voorraad. Bij het verlaten van de winkel komt de vrachtauto met leveringen net aanrijden. De dame haalt snel de goede doos uit de stapel. We zijn perfect geholpen!

Topproducten en topadviezen

Via het algemene telefoonnummer kreeg ik al goede informatie over de mogelijkheden. Ik koos voor de winkel in Breda om daar een goede rollator te kopen (voor mobilisatie/revalidatie na een heupoperatie). In Breda werden we vriendelijk ontvangen in een prachtige winkel. Ik wist al welk type ik zou kopen, maar Halima, een deskundig adviseuse, liet me met meerdere modellen lopen. Ze vond dat ik later niet thuis moest zitten met ..... had ik maar..... Met geduld en zeer goede uitleg over alle modellen, de verschillen en de mogelijkheden is het wel weer duidelijk: er gaat niets boven een fysieke winkel en vooral niet als je iemand zoals Halima treft. Heel fijn geholpen en ja, ik denk dus elke dag aan haar! Dankzij haar kon ik de voor mij beste keuze maken!

• Assortiment keuze

Fijne winkel met meer dan duidelijke uitleg naar de mogelijkheden.

Vandaag naar de winkel van Mango Mobility in Oisterwijk geweest daar zijn wij op een professionele manier te woord gestaan door Marleon die op al onze vragen en duidelijk advies en uitleg kon geven waardoor wij het vertrouwen in dit bedrijf hebben en we eigelijk direct overgegaan zijn tot de aanschaf van de Atto Sport die we uitvoerig hebben kunnen testen zowel in de winkel als buiten de winkel.

prettig geholpen.

Bij de keuze voor een rollator werd goed met mij meegedacht. Door met de rollator rond te lopen werd er veel duidelijk. Mevrouw had veel kennis van zaken.

Vriendelijk, vakkundig, alle tijd,

Marleon van Dolenweerd, heeft ons geweldig geholpen. Met al haar vriendelijkheid gaf ze goede adviezen en heeft ze mij duidelijkheid, gegeven heeft ze mij zelf laten voelen wat de beste rollator voor mij was. Ik merkte meteen welke voor mij het beste was, omdat ik nu rechtop kon lopen.

• Assortiment keuze

Heel fijn geholpen een goede rollator te kiezen

Superblij met mijn nieuwe rollator van Mango Mobility in Oisterwijk! Dit had ik veel eerder moeten doen, nu merk ik pas wat een verschil een goede rollator maakt ten opzichte van het verouderde model waar ik eerst mee liep. Ik heb meer steun, betere remmen, voel me stabieler en veiliger. En dank ook voor de vakkundige ondersteuning van Marleon, die me met veel warmte en persoonlijke aandacht hielp om dit model te kiezen. Ze vroeg goed door en stelde mijn vrouw en mij enorm op ons gemak. Een topper!

Zeer fijn geholpen

Zeer fijn geholpen door Marleon in Oisterwijk. Ze gaf eerlijk, goed advies waardoor wij een goede beslissing hebben kunnen maken. De nieuw Rollator bevalt zeer goed. Als de rolstoel er aan toe is om vervangen te worden, dan hebben wij geen twijfels waar wij die kopen.

• Assortiment keuze

Uitermate vriendelijk en adequaat geholpen

Geholpen bij de aanschaf van een Rollz air carbon in Oisterwijk. door Marleon van Dodeweerd.

Zeer goed advies

Rollator gekocht vandaag.Zeer deskundige verkoper. Neemt uitgebreid de tijd en legt alle opties duidelijk uit. We zijn meer dan tevreden!

• Assortiment keuze

Prima geholpen zijn heel gastvrij gewoon gezellig om daar te komen erg tevreden met mijn opvouwbare scootmobiel en hoes

uitstekend

Vandaag bij Mango een opvouwbare scootmobiel gekocht, we zijn zo ontzettend fijn en kundig voorgelicht en geholpen. Verkoper Jur van filiaal Woensels winkelcentrum krijgt van ons een dikke 10 voor alle fijne uitleg en meedenken en ons alle ruimte geven om te proberen hoe hij in de auto past. Deze winkel is een echte aanrader.

Fantastisch.

Ordernr 2923000370. Geholpen door Michiel Heymans. Zeer goed geholpen. Ook goede uitleg gehad. Proef mogen rijden in de Pro Rider. Deze vriendelijke meneer beveel ik zeker aan.

Uitstekend verlopen aankoop.

Dinsdagmiddag, na een goede uitleg en alle tijd voor een mooie proefrit, de scootmobiel Cat 4 aangeschaft. Met dank aan de heer Harm W.Stam voor zijn rust, goede raad en geduld. Ik zal hem dan ook bij een ieder van harte aanbevelen.

erg prettig geholpen

Vanmorgen de rollator aangeschaft, ik kreeg prima advies, de rollator werd op de goede hoogte afgesteld en de keuze was ook geweldig. Ik had vooraf al een voorkeur, deze werd in de winkel alleen bevestigd, nl de multimotion carbon

• Assortiment keuze

ouderwets klantgericht ook als het niet om een grote aankoop gaat

Zoekgeraakt onderdeel meteen uit de winkelvoorraad genomen en toen achteraf het onderdeel toch weer gevonden was zonder problemen weer teruggenomen.

• Assortiment keuze

Super geholpen door Priska! Geen moeite was teveel om alle rollators uit de stellingen te toveren! Blij dat ik besloten had om het een en ander uit te proberen in plaats van online bestelling te plaatsen. Alle lof, Priska!

• Assortiment keuze

Heel goed geholpen door Priska. Ze heeft de tijd genomen om ons goed te helpen met de rolstoel en alle opties te bespreken en te testen.

• Assortiment keuze

Prima gedegen informatie gehad door John Peters in de vestiging Utrecht.

Wij waren al langere tijd op zoek naar de juiste scootmobiel voor mijn vrouw. Eerder waren wij voor info in een andere vestiging van Mango geweest maar daar was de info onvolledig om een juiste keuze te kunnen maken, aan vriendelijkheid ontbrak het daar overigens niet. Toen we langs Utrecht reden hebben we een bezoek gebracht aan de vestiging Utrecht. Daar werden we op een zaterdagmiddag ontvangen door John Peters die ons subliem heeft geholpen en ons van de nodige informatie voorzag over diverse typen en merken scootmobiel. Op basis hiervan zijn we overgegaan tot de aankoop van een Leopard 4 LE. Wat ons betreft een pluim voor John die veel praktische kennis en ervaring heeft. Ada en Arie

• Assortiment keuze

Geweldige winkel. Grote sortering.

Heel goed geholpen door Johan.

• Assortiment keuze

Ik ben met een geschikte rollator en een tevreden gevoel naar huis gereisd, daar gaat het om

Prettig en vakkundig geadviseerd door dhr. Kinderdijk heb ik begin december 2025, in alle rust, een wel afgewogen keuze gemaakt voor een nieuwe rollator (Gemino 30). Daarnaast kon ook een onderdeel worden geleverd van een type rollator, dat Mango Mobility niet eens in haar gamma heeft. Chapeau! Ik werd op mijn verzoek verder uitgebreid geinformeerd m.b.t. inklapbare scootmobielen; we onderzochten ook de mogelijkheid om hiervoor een lift in de auto te monteren. Kortom, een prettige eerste kennismaking met Mango Mobility!

Geweldig geholpen

Ik heb in de vestiging Utrecht een rollator gekocht. Ik werd geholpen door Priska uit Eindhoven, die alleen op dinsdag werkt in Utrecht, zij legde mij met engelengeduld alles uit. Je kon aan alles merken dat zij vakkennis had. Gaf nog veel tips bijv. hoe je gemakkelijker de tas terug kon hangen en liep mee naar buiten en deed voor hoe je zonder veel tillen de rollator tussen de stoelen van de voor en achterbank kon zetten. Dus een verkoopster die jullie in ere moet houden

Amersfoortseweg 108

1411 HJ Naarden

0800 2002

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist in hulpmiddelen voor mensen met een mobiliteitsuitdaging. Als dochteronderneming van de Louwman Group dragen wij hiermee bij aan hun missie "Mobility for life". Met een gepassioneerd team streven wij ernaar dat al onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig in beweging blijven en thuis kunnen blijven wonen. Met het grootste premium assortiment mobiliteitshulpmiddelen van Nederland maken we dit mogelijk.