Mango belooft wat ze zeggen!

Mango heeft ons de scootmobiel Lion 4 aangeraden. Past geweldig bij mijn man. Deze is snel, haalt 70 km zonder opladen en rijdt ongeveer 20 km per uur. Geweldig als de partner ernaast wil fietsen. De scootmobiel is stabiel en heeft zeer goede schokbrekers. Toeren is weer een plezier geworden.

Goed contact

Met de verkoper had ik goed contact. Hij snapte mijn probleem en wist direct dat ik behoefte had een scootmobiel. De Tiger 4 voldoet uitstekend en kan ik goed stallen bij mijn woning of in de schuur.

Ik lees zo al de ervaringen van de mango zaken in nederland

Ik heb zelf een scootmobiel gekocht bij mango in Almelo en ben zeer tevreden over de voorlichting bij aankoop en de service is prima en een goede behandeling door Ellen en Peter van Puffelen een aanrader om eens te gaan kijken als je een scootmobiel wilt aanschaffen in Almelo en omstr. Geert jansen Almelo

Netjes geholpen geen onnodige vragen.

Na het negatieve gebeuren is er contact geweest er is een bloemetje gestuur voor het ongemak veroorzaakt door mango. N.a.v wat wij hebben meegemaakt en de gesprekken zou ik mango toch wel aanbevelen bij anderen.

Wisselende ervaring

Wij hebben de tijdelijke winkel in Assen bezocht na eerst al eens in de winkel in Haren te zijn geweest. Wij zijn daar en in Assen geholpen door een vrouwelijke medewerker die wij als zeer prettig hebben ervaren. Coöperatief, invoelend, meedenkend en ter zake kundig. Hoe verrassend was het om vervolgens te worden geconfronteerd met een mannelijke medewerker die statisch vanachter zijn bureau zich profileerde als non coöperatief, weinig creatief en niet communicatief. Dit werd vooral duidelijk toen wij terug kwamen met een mankement aan een scootmobiel die wij zeer recent hadden aangeschaft. Thuisgekomen en erover napratend kwam meer en meer het besef dat de geboden oplossing wel zeer aan de magere kant was. Resumé: Een voldoende op basis van de erg positieve ervaring met de ene medewerker. Wij kijken voortaan eerst of de bewuste vrouwelijke medewerker er is en zullen dan naar binnen stappen. Wij bevelen haar ten zeerste aan.

Zeer goede ervaring bij aankoop, zeer slechte ervaring Service

Twee prachtige fietsen gekocht in 2017 bij Mango in Amsterdam. Bijzonder goed geholpen door verkoper Remco. Daar is de ene ster ook voor bedoeld. Helaas binnen twee jaar accu kapot. Doet helemaal niets meer van een op andere dag. Tevens direct melding gemaakt van een vervelend ratelend geluid dat af en toe vanuit de fiets van mijn man komt. op 27 mei dit jaar het eerste contact gelegd. op 17 juni is de fiets meegenomen ter reparatie. Nu op 1 augustus is de fiets nog niet terug. Na herhaaldelijk telefonisch contact met de technische dienst zou de fiets vorige klaar staan en zsm worden opgestuurd. Ik had aangegeven dat wij op 1 aug. met de fietsen op vakantie wilden. Dat is dus vandaag. Komt de fiets überhaupt wel terug???

Mijn Mango bezoek was een super hot te ervaring.

Ik kreeg een warm welkom..! Een scooter van Mango rijd als de brandweer, met de vlam in de pijp maakte ik een proefrit in het top model van Vlamgo. Wel reageerde de monteur nogal aangebrand op mijn vragen. De bedrijfsleider geeft overig vurig leiding. Onder het personeel hangt een Warme sfeer. Maar al met al maakte het bedrjf een uitgebluste indruk.

Pluspunten

Na een klacht over het spontaan afgaan van het achteruitrijalarm van een nieuwe scootmobiel van Mango is direct actie ondernomen en is de klacht snel en vakkundig verholpen.

Telefonisch oordelen over de waarschijnlijke oorzaak van een defect is niet handig.

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In gesprek zijn excuses gemaakt voor problemen met gekochte scootmobiel. Deel berust op miscommunicatie. Aanbod voor inruil op ander model scootmobiel. Kosten voor diagnose zijn vergoed en bloemetje erbij.

10 maanden geleden een Minicrosser 2 gekocht in Grou. Occasion 3500,-. Zelf weinig gebruikt. Nu problemen. Motor hapert alsof hij soms in vrijloop staat. Aanvankelijk bij Mango Mobility 104 euro voor diagnose: computer kapot. Zou moeilijk of niet verkrijgbaar zijn en dat zou betekenen totalloss. Garantie verlopen. Pech. Bij de Minicrosser specialist blijkt de computer niet kapot, maar de motor. Dure reparatie. Hij had ook al meer kilometers gedaan dan wij dachten. Mango Mobility gaf aan geen ervaring te hebben met dit merk en raadde aan hem elders te laten onderhouden. Na aanvankelijke communicatieproblemen komt Mango wel met een aanbod voor een inruil op een ander model. Omdat we per se dit merk en model wilden laten we hem toch elders maken. Jammer, maar wel excuses gekregen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Altijd goed te woord gestaan en goed geholpen! Nu weer heerlijk mobiel

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Na een leuk en vriendelijk gesprek te hebben gehad met een dame van de klantenservice, kwamen we uit op een thuisdemonstratie bij mijn moeder aan huis. Een zeer vriendelijke adviseur legde mijn moeder alles rustig uit en wat was ze enthousiast. Ze was zo tevreden over dit model scootmobiel dat we deze gelijk hebben gekocht en nu heeft ze het hele weekend in het zonnetje gereden!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed geholpen door het deskundige personeel in Weesp. Ook na aankoop worden de vragen beantwoord. Uitstekende service.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Scootmobiel voor oma bij mango Grou gekocht bij de man van de televisie reclame Echt goed geholpen, ook nadat we maleur met de scoot hadden na 3 maand werd het per direct opgelost

Koekje bij de koffie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed advies gehad. Er werd tijd genomen om tot het advies te komen. Daarnaast is de scootmobiel snel geleverd. Binnen 2 weken had ik deze. Ben blij met mijn Lion 4 en rollator.

Ik wist niet dat er een Mango Mobility winkel in Haren zat. Via de tv reclame ben ik naar de site gegaan. Wellicht regionaal meer adverteren om meer bekendheid te genereren.

Amersfoortseweg 108

1411 HJ Naarden

0800 2002

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist in hulpmiddelen voor mensen met een mobiliteitsuitdaging. Als dochteronderneming van de Louwman Group dragen wij hiermee bij aan hun missie "Mobility for life". Met een gepassioneerd team streven wij ernaar dat al onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig in beweging blijven en thuis kunnen blijven wonen. Met het grootste premium assortiment mobiliteitshulpmiddelen van Nederland maken we dit mogelijk.